.... žízen jsem měl taky takže spokojenost velká [/quote]
no,ale tu jsi právě mít neměl...to jsi měl pravidelně a preventivně zahánět
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Opravdu bezva pokec s báječnými lidmi, restart šedé kůry mozkové a relaxační zážitek v jednom.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Good akce Kubrte už se těšim na příští setkání s Váma. Moc lidí jsem nestihnul poznat, vždycky mi chvíli trvá než se rozkoukám a když se mi to trochu povedlo byl jsem na cestě domů
Tak doufám že se dostanu na další slez a seznámim se s víc lidma.
jako přílohu přidávám Kubrtův veleskok:
falcons přiložený následující obrázek:
[311.66Kb]
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
...ty tenounky nozicky ...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hicksi, když bys skákal ty, hledali bychom stany po lese ještě dneska a na i-dnes by se psalo o Tsunami.
Když bys viděl Vevise seniora a Brňáka Jima, tak bys je navrhl na "skokany roku 2010", bo ti pánové asi chlastali celý pátek Redbull.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hicksi, když bys skákal ty, hledali bychom stany po lese ještě dneska a na i-dnes by se psalo o Tsunami.
Když bys viděl Vevise seniora a Brňáka Jima, tak bys je navrhl na "skokany roku 2010", bo ti pánové asi chlastali celý pátek Redbull.
... snad uvidim Vevise nekdy priste...
skok u mne by se dal chapat i jako vytrznost, ci obecne ohrozeni... O TOM ZADNA
Upravil hicks dne 23.08.2010 12:46
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
kasak napsal(a):
Bylo to výživné,moc vitamínů najednou
Tvoje povzdechnutí si při sobotním country : " ku.va já bych tančil, až bych se z toho posral " vejde do dějin a do učebnic... Perfektní akce - díky Kubrte, perfektní lidi - díky všem
Upravil bluesbery dne 23.08.2010 23:06
jo,tak to kasak zabodoval...ta hláška je nepřekonatelná
Bluesbery : rádo se stalo, já taky díky všem
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
No já se probral až v pondělí kolem oběda.To už jsem seděl půl dne za volantem.Akce kuwa dobrá.Když jsem dorazil v neděli domů,tak doma nikdo a já bez klíčů.Vyndal jsem karimatku a vytuh před barákem.Ted si z nás delaj prde l,že sem houmlesák. Mám drobné výpadky paměti.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Výborná akcíčka!Díky Kubrtovi a všem zůčastněným které jsem rád poznal. Už jsem se díval že bych dal Machov,ale bohužel ten víkend nemám volno takže kdo jedete si to užijte i za mě. Naviděnou na nějaké podobné víkendové párty
Jedu? Tedy žiju!
Já taky přidám postřeh po spatření fotky: Kubrte, takhle létá mlhovina? Škoda, že jsem nebyl, mohla to být dobrá besídka. Byl jsem s partou v Tatrách. Snad příště.
Brňák a PeDR : no na Vás jsem tady čekal... Mile rád si o mě s Vámi dvěma poreferuji osobně a nechám promluvit sílu svých rukou
Brňák už semě bojí,takže ještě musim zpacifikovat PeDRa
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.