ale jo to ja fjetěl, ja myšlel, esli še musejů ty konešné f plné felikosti atresova jinám Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
hoj,
jaky je stav ? urcite bych si jeden vzal. Dva pokud by byly do Vanoc, ale v to neverim
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
parizek napsal:
hoj,
jaky je stav ? urcite bych si jeden vzal. Dva pokud by byly do Vanoc, ale v to neverim
Přečti si první příspěvek týhle strany. To, že k vánocům bude pěkný dárkový poukaz s vybranými fotkami a expedice na přelomu roku vypadá nejpravděpodobněji. Jinak objednávku hoď kdyžtak do komentáře. Je to taky popsáno výš.
Upravil morabo dne 15.12.2010 14:57
Maiali nel Fango!
Kluci kolik už je zájemců?
V komentářích jsem napočítal dodnes cca 47 objednaných kusů.
Nestálo by zato nechat vyčíslit levnější verzi ve formátu A3? Tu by snad chtělo víc lidí.
Do jara na kalendář čekat nemá cenu.......
Upravil paja1 dne 05.01.2011 20:51
Pája
Takhle vypadá stav objednávky. Ke 100 se to blíží příliš pomalu.....Do jara bude tak 80 objednávek.
Jestli neuděláme něco s cenou tak nebudeme mít kalendář nikdo a to bude škoda.
To Hicks: Kolik by stál kalendář A3?
paja1 přiložený následující obrázek:
paja1 napsal:
Takhle vypadá stav objednávky. Ke 100 se to blíží příliš pomalu.....Do jara bude tak 80 objednávek.
Jestli neuděláme něco s cenou tak nebudeme mít kalendář nikdo a to bude škoda.
To Hicks: Kolik by stál kalendář A3?
PODSTATNE mene... jakoze klidne pulku...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hicksi a neuvazovali jste vzhledem k mnozstvi zaslanych fotek o malem stolnim kalendari?Tam by byla fotka na kazdy tyden a bylo by to prakticke.Ja mam pekne nastenne kalendare jeste 2 z lonska a celej rok lezeli pod skrini.A kdyz jsem jeden nabizel Servisakovi zadarmo,tak ho nechtel,ze si to taky nikam neveši.Kdyz si vezmu,ze i s postovnym se to tezko vleze do 500kc,tak na poveseni do garaze,kde moc casu netravim je to na zvazenou.
Nevim kolik stoji beznej malej tydenni kalendar,ale za nej tech puvodne zminovanych 300kc klidne dam,protoze ho pouziji a navic v nem bude vic fotek i kdyz malych.Me se ty nastenne kalendare v byte moc nelibej.Neco jineho je to v kancelari,tam to nejak patri.
Ber to jen jako muj napad a nazor a nikomu to nenutim.Navic pokud uz ty nastenne mate nejak rozdelane,tak je jasne,ze uz to nejde predelavat.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
V A3 už to nebude ono !!! To mi neříkejte, že když to bude o 200 Kč levnější, tak se jich prodá víc. Jsou to troje cigára nebo já nevím co. Utratíme dvě stovky kolikrát za takový pí.....y a tady se to řeší. Kdyby šlo o tisíce, tak neřeknu, ale tohle Radši ať stojí o 100 Kč víc a pošlete ho těm, co ho opravdu chtěj a v pořádným formátu!!! To je zase akce
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
Jarda-vopic napsal:
V A3 už to nebude ono .........To je zase akce
Akce, neboli nápad vydat kalendář je super. Jen se musí najít aspoň těch 100 zájemců. A to už rychle....
Jak asi namotivovat ty, které to doteď neoslovilo?????
Snížit cenu
Udělat ještě dodatečnou reklamu.
Jinak budeme mít všichni prt....
Vevis má pravdu, že se nástěnný kalendář hodí hlavně do práce. U mě na něj čeká místo na zdi a těším se až s ním drobet vyhecuji ostatní osazenstvo v práci. Snad to vyjde....
Upravil paja1 dne 08.01.2011 14:53
Pája
Já si právě myslím, že o ceně to není. Ty co ho prostě chtejí, ty objednávku dali a čekaj na něj. Proto navrhuju cenu naopak zvýšit a nechat vytisknout ten menší počet. Zas o tolik dražší to být nemůže.
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD