Vorel, tomasgs> na tej výstave stanov som v lete 2005 makal, výber bol vtedy dobrý, keď prišiel zákazník, tak som s ním najskôr prešiel požiadavky, cenové očakávania a potom sme chodili a pozerali jednotlivé modely, bolo ich tam postavených tuším cez 200. samozrejme nebol problém zájsť do skladu, stan zobrať a zákazník si ho mohol skúsiť na mieste postaviť, zložiť, vyskúšať, ako sa mu do neho vlezie karimatka, batoh, všetko sme mali pri ruke. nakoniec väčšinou odchádzal so stanom a nejakou ďalšou výbavou výstavu založil a organizoval Holan Sport, bohužiaľ podľa ich webu www.holan.cz to vyzerá, že ukončili činnosť. nejak som to v posledných rokoch nesledoval, ale je otázka, ako to s výstavou stanov je/bude - napr. web sa mi nenačíta.
osobne za sebe môžem odporučiť stany Jurek, mám od nich Alp 2. pri práci na tej výstave som nad nimi slintal, až som si ho neskôr v roku tuším 2008 kúpil. je to český výrobca, parametre super, používam ho tak 15 dní do roka a zatiaľ žiadny problém.
Regis napsal:
Vorel, tomasgs> na tej výstave stanov som v lete 2005 makal, výber bol vtedy dobrý, keď prišiel zákazník, tak som s ním najskôr prešiel požiadavky, cenové očakávania a potom sme chodili a pozerali jednotlivé modely, bolo ich tam postavených tuším cez 200. samozrejme nebol problém zájsť do skladu, stan zobrať a zákazník si ho mohol skúsiť na mieste postaviť, zložiť, vyskúšať, ako sa mu do neho vlezie karimatka, batoh, všetko sme mali pri ruke. nakoniec väčšinou odchádzal so stanom a nejakou ďalšou výbavou výstavu založil a organizoval Holan Sport, bohužiaľ podľa ich webu www.holan.cz to vyzerá, že ukončili činnosť. nejak som to v posledných rokoch nesledoval, ale je otázka, ako to s výstavou stanov je/bude - napr. web sa mi nenačíta.
osobne za sebe môžem odporučiť stany Jurek, mám od nich Alp 2. pri práci na tej výstave som nad nimi slintal, až som si ho neskôr v roku tuším 2008 kúpil. je to český výrobca, parametre super, používam ho tak 15 dní do roka a zatiaľ žiadny problém.
vlastimil napsal:
Ve zkatce:Jurek je nejhorší stan jaký jsem kdy měl
čo sa Ti s ním prihodilo? Jurek nijak nevychvaľujem, ale ako písal už niekto predo mnou - pre moje potreby stačí, cena prijateľná, bez zlej skúsenosti.
Já mám už pátou sezonu JUREK ALP , jezdím i na zimní kempování (Hvězda) v létě tak každý rok 30 nocí a jsem s ním naprosto spokojený. Vlastimile, co ti na něm vadí??
KUKY se vrací
vlastimil napsal:
Ve zkatce:Jurek je nejhorší stan jaký jsem kdy měl
čo sa Ti s ním prihodilo? Jurek nijak nevychvaľujem, ale ako písal už niekto predo mnou - pre moje potreby stačí, cena prijateľná, bez zlej skúsenosti.
Měl jsem 15 let stan Tatonca Sherpa doma plus a pak mi začal prosakovat trochu přes tropiko,ale hlavně přes podsadu.Pak jsem koupil od Jurka Trip 2 duo že "prý" je dobrý a .....katastrofa.Na Korsice jsem ho postavil a zjistil že je špatně ušitý(vnitřek v tom visí jako krápníková jeskyně)Je menší než Tatonka,blbě se staví,špatně se vylézá ven,ráno je tropiko silně orosené a když chci balit hned tak večer smdí a tak bych mohl pokračovat až do večera.Takže jsem nechal naimpregnovat Tatonku a Jurka jsem prodal za babku Prezimu.A jsem opět spokojený
vlastimil> vnútorný stan nemám na plastové klipsne, ale lanko + háčiky, takže stačí pridať jednu otáčku okolo tyčky a došponuje sa to, orosil sa mi asi 2x, keď som tropiko moc prikolíkoval k zemi. na blbé vyliezanie si treba namazať kĺby
samozrejme nepresviedčam Ťa k návratu, nech Tatonka naďalej slúži
Taky musím něco napsat. Koupil jsem stan zn.TRIMM, k tomu byl ještě spacák zadara a celé to vyšlo asi na 1200,- Je fakt, že to bylo ve slevě na MALLu. Do spacáku mám vložku od Jurka (400,-) a spokojenost. Celkově toho venku naspím tak 10-14 dní v roce.
Upravil hobr dne 19.03.2013 13:24
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Mám Jurka MIDI 4 už asi 4. rok. Jsem spokojenej až na tyčku v předsíňce, která je cvaklá k tropiku drukem a nestále ji při vlézání a vylézání srážím. To je ale spíš můj "objemový" problém.
Když je chladněji, tak se přes noc orosí, ale i po vybalení za dva dny, až se u nás v baráku uvolní sušárna rozhodně nesmrdí.
Takže Jurek na základě mé zkušenosti bych doporučil
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
to Regis: díky za info. Ani jsem o tom nevěděl. Určitě se půjdu podívat. Jinak od Jurka mám Atak 2.0, sedmým rokem a nemůžu si stěžovat.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
Mám treka 2,5 duo, mimo jiné se mě líbilo že je delší - 230cm na délku vevnitř. Je fakt že i při mých 171cm se mně leze ven hůř a ta ranní rosa za krk je lahůdka ale to je snad jen jediná slabina (a udělal jsem si na to zlepšovák-asi si ho nechám u Jurka patentovat ) ale jinak je to super stan který nevyžaduje žádné zvláštní zacházení a od roku 2009 mě zatím plní službu na jedničku.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
Já mám stan od Hannahu, nevím model, takovou zelenou kopuli pro 3-4lidi. Zatím jsem spokojenej. Ale poohlížím se po něčem co by se jednodušeji stavělo, když je člověk na cestách a pořád staví a balí.....
Koukal jsem na tenhle s vnější konstrukcí, má někdo zkušenosti?? http://www.huskyc...d1882.html
Upravil pepe2000 dne 22.03.2013 17:57
pepe2000 napsal:
Já mám stan od Hannahu, nevím model, takovou zelenou kopuli pro 3-4lidi. Zatím jsem spokojenej. Ale poohlížím se po něčem co by se jednodušeji stavělo, když je člověk na cestách a pořád staví a balí.....
Koukal jsem na tenhle s vnější konstrukcí, má někdo zkušenosti?? http://www.huskyc...d1882.html
Zkušenosti nemám ale chci ho koupit za ty prachy, vypadá dobře.
Jenom zvažuji jestli tu menší verzi nebo větší
nevim jestli je kvalitni, ale vzdy jezdime s timto stanem uz 5 let [url]http://www.huskycz.cz/stan-extreme-lite-bright-4os-zelena-d2585.html [/url]jeste ze starsi verzi co je cervena, je psanej pro 4 lidi ale pohodlne jedine 3, zatim zadnej problem
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Asi to není úplně kvalitní stan, ale co říkáte na tento? http://www.louis....r=10002222. Nepotřebuju nic extra. Stačí mi jenom, abych nezmoknul. Mám kvalitní spacák. Libí se mi ten systém skládání a že to je rychle postavený a hlavně ho mají teď v akci. Nemáte ho někdo? Nebo nějaké zkušenosti?
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén