odolná a snadno ovladatelná Full HD 1080p sportovní kamera natáčí širokoúhlé snímky plné adrenalinu a chvil naplněných akcí. Součástí kamery je vodotěsné pouzdro a několika držáků pro různá upevnění a použití. Tato kamera je nepostradatelnou položkou pro extrémní sporty a jiné aktivity. Je schopna zaznamenat v těch nejextrémnějších podmínkách ve Full HD 1080p (1920x1080) videa. Namontujte ji na helmu, surf, řídítka, nebo popruhem kolem vaší paže/těla a máte úžasné video z pohledu první osoby. Může až do hloubky 60 metrů na cca 3hodiny. Displej na přední straně kamery umožňuje snadné nastavení kamery.
Vybavení:
- LCD na přední straně
- Kompaktní, robustní a lehký
- Ochranné pouzdro odolné proti vodě do 60 m
ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI A FUNKCE:
"Rozlišení: Full HD 1080p (1920 x 1080) při 30fps, HD 1080p (1280 x 960) při 30fps, Action HD 720p (848 x 480) při 60fps
FPS: 30 snímků za sekundu
Formát videa: H.264 (MP4)
Rozlišení fotoaparátu: 12 Mpx (4000 x 3000), 8 Mpx (3200 x 2400), 5 Mpx (2592 x 1944)
1/2.5 HD CMOS senzor
Formát obrázku: JPEG
Širokoúhlý objektiv 170°
Režim: fotoaparát, videokamera, 10 sekvencí fotografie, Time -Lapse (Každých 1, 3, 5, 10, 30, 60 s)
Vestavěný 20 mm displej na přední straně pro nastavení kamery
Automatické vyvážení bílé barvy
Vestavěný mikrofon
Automatické vypnutí
Režim automobil (automatická aktivace nahrávání po přivedení napětí)
Funkce časovače
Samospoušť
Čas a datum
Vodotěsné pouzdro do 60 m
Odolnost proti otřesům
Provozní doba: cca 120 min 1080p video záznam, cca 220 fotografií
Micro SD karty až do 32 GB
Připojení. USB +AV(kabel USB/CINCH) + HDMI
Hmotnost 80g
Rozměry: samotná kamera: 62x42x40 mm
Závit pro stativ
Rozsah dodávky: Kamera, Vodotěsné pouzdro do 60 m, 4x úhlový držák + šrouby,1x držák na přilbu, 1x držák na kolo, 1x držák se šroubením, 1x standardní držák nalepovací, 1x popruh s držákem, 2x baterie 1080mAh, 1x USB kabel, 1x AV kabel, 1x přenosné pouzdro, návod k obsluze
cena: 3.490,- Kč
verze s wi-fi: 4.990,- Kč
ceny jsou vč. DPH, daňový doklad a 2 roky záruka samozřejmostí
video zde:
YouTube Video
YouTube Video
To je mozne objednat u vas?
To kyselo je moc kyseli a ten bramborák je moc bramborovej...
je to moje první a za ty peníze velká spokojenost
baterka došla po 2 dnech asi po 100 min. přerušovaného záznamu na první nabití (udávají 70 min.nepřetržitě) takže OK
musím ještě mrknout na vyvážení bílé, teď je na automat, případně prosím o radu s nastavením zkušenější uživatele
použitá karta:http://www.dx.com...3W9eijv1-A
ovládání je blbuvzdorné , zatím asi nemám co vytknout
na tytrubko mi to komp exportoval jen 720 i přes nastavení 1080 tak nevim, tady je první pokus: YouTube Video
náklon musím poladit... 1080, ale je to horší než origo na kompu... YouTube Video
Upravil majklbiker dne 16.05.2014 10:28
Zebra 1150 ADV
baterka došla po 2 dnech asi po 100 min. přerušovaného záznamu na první nabití (udávají 70 min.nepřetržitě) takže OK
musím ještě mrknout na vyvážení bílé, teď je na automat, případně prosím o radu s nastavením zkušenější uživatele
na tytrubko mi to komp exportoval jen 720 i přes nastavení 1080 tak nevim, tady je první pokus: YouTube Video
náklon musím poladit... YouTube Video
Zdravim,muzu se zeptat,pres jaky program delas strih a upravy videa?
Upravil GS KV dne 16.05.2014 10:30
to GS KV, je to v iMovie na jabku
jsem v tom začátečník a pro základní střih mi to stačí
to druhé neupravené je pouze ořízlé v QuickTime a nahrané přímo
Upravil majklbiker dne 16.05.2014 10:39
Zebra 1150 ADV
majklbiker napsal:
to GS KV, je to v iMovie na jabku
jsem v tom začátečník a pro základní střih mi to stačí
to druhé neupravené je pouze ořízlé v QuickTime a nahrané přímo
tak to nic,ja se tu snazim skamaradit s MOVIE MAKER,ale moc mi to nejde
majklbiker: Za ty prachy si myslím super. Hned jsem piznal, že si to dělal v iMovie, jelikož jsem s ním taky něco dělal. Pro začátečníky úplně super program BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
náklon musím poladit... 1080, ale je to horší než origo na kompu... YouTube Video
Mě je to teda celkem fuk, je to cenová kategorie, kde to je asi v pořádku ale jak jste psali že to má úžasný chování v protisvětle, tak podle té ukázky cesty do práce, je to doslova otřesný. Možná to způsobil střih, třeba to nějak dotahuje kontrast ale sluníčko prakticky celou oblohu vypálilo a třeba ty auta v 00:52 jsou naprosto bez detailů ve stínech. V té pasáži předtím od 00:38 to houpe s kontrastem úplně jak kamery před pěti roky - koukni na záběr těsně před střihem - to jde úplně do černé. Ostrost - v 08:09 je to pěkně vidět, ostrých je tak 50% šířky záběru. Cokoliv mimo je rozostřený. To může dělat i kodek, protože záleží na tom, co je v záběru. Jakmile tam byly ty dlažební kostky, tak to bylo dost děsný. Auta o kousek dál jsou celkem OK, neostrý jsou jen rohy a jak se scéna moc nemění (parkování v 09:08) je to už ostrý celý. Takže podle mě kamera nepříliš dobře komprimuje složitý obraz s rychle se měnící scénou. Každopádně to nemá smysl srovnávat s Hero, to je fakt někde jinde.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Zdarec,
já mám Drift HD GHOST 1080P a max spokojenost. Výsledky můžete zhlédnout zde: https://www.youtu...564/videos Jinak v desti a to poradnym se ji nic nestane a mam ji pripevnenou na helme ahlvane neni tak velika a netrci jako antena mimozemstana .
Taky už mi dorazila. V pátek, trvalo to měsíc. O víkendu se chystám testovat na motorce - zatím se testovalo jen na kole ... ale určitě vím že na motorku budu používat až tu druhou nejvyšší kvalitu nahrávání ...
Jinak z praktického hlediska mi zatím vadí krátky závit v těle kamery, drží sotva na dvou závitech a já mám divný pocit, že ji bez vodotěsného krytu ztratím,,,
CCa 1/2 hodina natáčení vzala asi 8GB