martycze napsal:
To "majklbiker": Včera jsem tě stíhal v Březiněvsi abych tě pozdravil, ale nedal ses :-). Statečně jsi předjížděl a mizel v dáli. Já nakonec u JIPu uhnul na "polňačku".
zdar
je to je skoda, ze jsem te nevidel, byl jsem jen protahnout zebru po 60 tis. servise a jel jsem hned okolo vas zas dom. Jsem myslel, ze ta polnacka ma u vas zavoru tak to tam priste strihnu taky
Brezineves? JIP? To me chlapi zajima....bydlim v Basti, takze sousedi?
Kdo jste to byl?! ...aneb, potkáváme se na každým rohu
Přidané 25.07.2014 09:06
Kdo to byl včera kolem 19,30 před Velkou Bíteší - černý jezdec na černém GS 1200? . Já na BMW R 1100 R a kamarád přede mnou na VTR (trošku jsme tě v zatáčkách zdržovali ).
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Přidané 25.07.2014 09:49
majklbiker napsal:
zdar
je to je skoda, ze jsem te nevidel, byl jsem jen protahnout zebru po 60 tis. servise a jel jsem hned okolo vas zas dom. Jsem myslel, ze ta polnacka ma u vas zavoru tak to tam priste strihnu taky
Zdary, nedá se nic dělat. Jinak závoru někdo nejspíš znárodnil už před nějakou dobou Dnes je to pro moto v pohodě průjezdný.
Přidané 26.07.2014 22:21
Dnes okolo 16h mezi Zastávkou u Brna a Babicemi v protisměru žlutá R115OGS spolu s nějakou "rejží". Já na HP2 Sport - ani jsem vám nestihnul "mávnout" v tom fofru.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Přidané 27.07.2014 13:58
martycze napsal:
To "majklbiker": Včera jsem tě stíhal v Březiněvsi abych tě pozdravil, ale nedal ses :-). Statečně jsi předjížděl a mizel v dáli. Já nakonec u JIPu uhnul na "polňačku".
JIP v Bořanovicích je magickej.Já tam ve středu potkal MrGS, taky to bral na polňačku.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Přidané 27.07.2014 15:15
jetam napsal:
dneska v Mladý bolce na náměsti modrý LC s modrejma kuframa kdo to byl stál u kasína
Stavoval jsem se tam za dcerou,když jsem se vracel z Liberce z víkendové akce,kterou pořádal Honza BMW VW.Moc se nám tam všem líbilo i když jeden ze strojů měl trochu potíže.
Upravil PavelDR dne 27.07.2014 22:15
.
Přidané 02.08.2014 19:19
marino napsal:
kaca napsal:
Vcera v Jeleni smerem od Kraslic tri dvanactky GSA, kdopak?
tak to jsme byli asi my... jeden vodník a dva vyduchy...?
JJ, to by mohlo být. A jestli máš na dresu svůj nick, tak je to tutovka. Stál jsem s bílou oktávkou pod Sauersackem před Jelením na kraji cesty....
Pink Floyd - Coming Back To Life