...kolektive, nerad bych vytvářel paniku, ale z informací od "kontaktů" okolo motorek a cestování se mi zdá, že nějaká rezervace lístků na akci s Igorem by nebyla marná
...v Brandýse prý bylo plné kino - cca 300 lidí a jsou tací co jeli do Brandýsa z OV a na Bystřičku se chystají také
...tož mi dejte třeba do zítřka rána (do 25.2. 9:00 ) vědět, kdo by se chtěl ještě zúčastnit a já to zabukuju ...zatím je nás 6 (Já, On + Ona, Tobig, JencekGS, PavelGS)
prezi napsal(a):
...kolektive, nerad bych vytvářel paniku, ale z informací od "kontaktů" okolo motorek a cestování se mi zdá, že nějaká rezervace lístků na akci s Igorem by nebyla marná
...v Brandýse prý bylo plné kino - cca 300 lidí a jsou tací co jeli do Brandýsa z OV a na Bystřičku se chystají také
...tož mi dejte třeba do zítřka rána (do 25.2. 9:00 ) vědět, kdo by se chtěl ještě zúčastnit a já to zabukuju ...zatím je nás 6 (Já, On + Ona, Tobig, JencekGS, PavelGS)
ciao Prezi, vem mi prosím dva kusy místenek, beru ještě stydlivého kamaráda..
tobig
prezi napsal(a):
Super.
Dneska jsem po dlouhé době vyrazil na motorce a mám za sebou krásných 106km.Paráda.Jenom ten sníh okolo cest působil trošku rušivě .
to PavelGS: první výjezd ti závidím ...o mne se už od víkendu pokouší nějaký bacil, vir či co, tak jsem dnes zůstal v posteli a ladím formu na víkend abych taky konečně protočil kola
Chlapi, tak já vyměkl a jel jsem nakonec autem. Ale kolem cest je to už celkem ok. Jo byl jsem se dívat na bazény a je tam plno sněhu. Fotil jsem to po tmě, tak tam nejde moc vidět. Byl jsem dát na nabíječku baterku tak snad to o víkendu vyjde.
Včera jsem styděl. Předjížděl mě borec na CBR 600 a já jel v autě
Pavle závist
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal(a):
Chlapi, tak já vyměkl a jel jsem nakonec autem. Ale kolem cest je to už celkem ok. Jo byl jsem se dívat na bazény a je tam plno sněhu. Fotil jsem to po tmě, tak tam nejde moc vidět. Byl jsem dát na nabíječku baterku tak snad to o víkendu vyjde.
Pavle závist
Já vím, ale zmrzlinář a já v té mé plechovce. Jestli pojedu k našim na víkend tak na mašině. Jo výfuk drží
Kvalitní práce. Ještě tě budu muset navštívit na přezutí a jak budeš mít volněji, tak bych potřeboval udělat ty ventily a brzdovku. Tak doufám že se na Tebe můžu obrátit. Byl jsem v dílně, a vypadá to že nosič udělám jak tam pojedu příště. Říkal jsem i rámech a prý nebude problém. Budu muset poprosit břeťu a kouknout pořádně na ten jeho padák.
Splněný sen moje 1100GS
to Prezi:jak to je s těma lístkama? jižanů chce jet 15 a prej se tam nemůžou dovolat my se tam zítra můžem stavit ,jedem do Slušovic .Ona chce skouknout jakesy šuflata na bjehaky ofykove
jencekgs napsal(a):
Pavle závist
Mě předjížděl skůtrysta a bylo mi to fuk
sezona je v plném proudu. O vikendu jsme byli kousek za čárou a skůtrů jak mladých myšííííí....
petr_t napsal(a):
to Prezi:jak to je s těma lístkama? jižanů chce jet 15 a prej se tam nemůžou dovolat my se tam zítra můžem stavit ,jedem do Slušovic
..jojo mluvil jsem s Refi a ta 15 lupenů pro Jižany opravdu bukovala mailem ...pokud jedete okolo, tak se tam zastav na kus řeči a třeba to i kup (zatím 7 ks - Já, Ty + Ona, Tobig + stydlivý přítel, JencekGS, PavelGS)
...musíš na obecní úřad za starostou ...mobil v pozvánce SCRC je blbě - správně je asi 777 604 205 (ale to nevím jistě) já volal na pevnou na úřad ...kontakty zde www.bystricka.cz
bystricke napsal(a):
dukato 94 už máš mít 2 roky v NHKG na hromadě,nato nic nesháněj
já jsem stará škola a věřím staré dobré klasice ,ty novodobé plečky, očidlované a proháčkované elektronikou mě nerajcujou.To bych pak musel mjet rát i ryžožruty