tak ja sem dneska potkal na Shellce v Brne na D1 Jaryse, kdyz tam byla lokalni prutrz mracen a on mi pak od Humpolce posilal provokativni fotky se slunecnym pocasim
Samot
Kdo jste to byl?! ...aneb, potkáváme se na každým rohu
Přidané 03.08.2014 22:54
Shamway napsal:
tak ja sem dneska potkal na Shellce v Brne na D1 Jaryse, kdyz tam byla lokalni prutrz mracen a on mi pak od Humpolce posilal provokativni fotky se slunecnym pocasim
jsem rád že se ti fotka líbila
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Přidané 04.08.2014 19:42
Kdo se mi courá v revíru?Dnes ve Znojmě kolem 17 hodiny na Palackého ulici šedá GS 1200 s bočníma kuframa Bigr a s horním plastovým.Pak ještě kolem 18 hodiny jsme se potkali u divadla.Já v plechovce.
No a kolem 17:30 na Pražské ulici jsem viděl Igora Brezovara,nebo spíš jeho GS na vozíku za nějakým stříbrným MPV.
Že by Igor někam nedojel po svých?????
.
Přidané 07.08.2014 22:46
Dnes okolo 19:00 po 230 z Přeštic do Nepomuku tři děvčata,vsadím boty,že poslední byla Hugitka.
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Přidané 08.08.2014 09:51
Moderátor Příspěvků: 8674 Registrace: 18.12.08
Je to divný,ale opravdu je víc lidí,co si dají na helmu uši?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Přidané 08.08.2014 10:04
Mr GS napsal:
Hele znám jednoho a ten prej si bude dávat na helmu parohy aby byl jak říká Pertla free cool a in a to potom bude fakt jeden jedinej a kdopak to asi bude ale já už sem si řekl že si seženu nějaké rohy z býka nebo krávy akorát je smůla že to má každej druhej moula na čopru že už bych nebyl jedinej jako ten šesnácterák z Gapa
Přidané 08.08.2014 11:05
Tak schvalne jestli je to nekdo odtud
Vcera nechal nekdo samotinkou stribrnou 12tku s litakama na Andelu naproti svetu zeleznic.
Dnes 9,00h stribrna 12ADV s takovou tou kulatou vojenskou vlajkou co se davala na auta v Praze na Novych Butovicich na Tichnove smerem na Bucharovu.
Jo a vcera jeste cerna 1150GS, stejny cas a misto. Se to tu roji, asi tu maji nekde hnizdo
A jedna 1150 nam stoji skoro pred praci na Pekarske.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Přidané 08.08.2014 11:24
Mr GS napsal:
Zatím jsme nikoho jinýho s nima nepotkali. Pouze takové ty malé kraviny, ale takový plácačky z divočáka ještě nikdo. A momentálně jsou dole, protože je koupala a jedno jí upadlo, tak jsme ho sebrali a musíme pořádně vyčistit přísavky a zase je tam dáme.
Servisák:
Náááhodou, včera jela poprvé s topcasem a hned sama. A dokonce mi i ujela a našel jsem jí až doma. Člověk jí dá kufr a už s ním nechce jezdit...
Upravil xHackerM dne 08.08.2014 11:25
Přidané 08.08.2014 14:22
xHackerM napsal:
Servisák:
Náááhodou, včera jela poprvé s topcasem a hned sama. A dokonce mi i ujela a našel jsem jí až doma. Člověk jí dá kufr a už s ním nechce jezdit...
Ono to bylo trochu jinak víš! Vyjedeme od Michala z práce, já ho po 200 m už neviděla a F4 se nám odpojila. Tak jsem jela normálně domů a říkala jsem si kde na mě asi tak vždycky bude čekat. Tak když jsem dojela do Štěnovic říkala jsem si že určitě kupuje ty citrony - jenže ani tam nebyl. Tak jsem dojela až domů a taky nikde nikdo. Telefon nebral... A za chvíli slyším bublat dakarku. On si Míša totiž jel někudy jinudy a myslel si, že já vím kudy. Když mě neviděl tak čekal a když jsem nejela jel pro mě zpátky do Plzně a když mě tam nenašel jel domů... A hned jsem slyšela "Kde siiiiiiii? Člověk tí dá kufr a už s ním nechceš jezdit..."
Přidané 08.08.2014 15:56
Já viděl hugitku včera ve štěno na náměstí, udělalo to jen frrrr a byla pryč. Teď když je tam hlavní to se to jezdí co?
https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958