Taky děkuju, dnes mi to nevyjde, protože ještě smrdím v práci, ale hned zítra nebo v sobotu dopoledne se k Petrovi a Arance stavím si jeden lupínek uzmout. A když bude čas hned na Rablu šupnu špuntíky
To: PS Ta ochota některých členů (musím vyzvednout hlavně Petra, Aranku, Jirku a v neposlední řadě Břeťu) je fakt ukázková.
prezi napsal(a):
to tobig: ...včil mi psala Moranka SMS - "7 vstupenek uz mame"
...tož DĚKUJEME JEŽÍŠKU!
PS: musím konstatovat, že co se obětavosti, ochoty a vstřícnosti v kolektivu to máme vymakaný ...jen tak dál!
tak partyjo zme z5,lupeny máme .jen jsem je nevzal Refibo ta moja polovica s tou pokladní tam udělal takový zmatek že sem s teho blbý já hůře slyšící ješče fčyl
Hospůdka je to malá tak tipuju že bude narváno jak cyp.Lístky jsme kupovali jako první tak že zatím jsou ONA už má nove šuflata na bjehaky ,vodotěsne su že až,do nich se voda dostane jak hovno ven ani hovno za ty hrachy pry dobre.Mi na bjehaky pasovala jen krabyca s tych arančynych šuflat. Ješče prubnu ty sidiadv a jinakjsem odsouzen k gumakam
pavelgs napsal(a):
Dneska bylo počásko jako z katalogu,tak jsem neodolal a dal si dalších 100km
PARáDA ! ja dnes 35km.....na skůtru :-) ale taky dobrý .... dakara protáhnu v sobotu . bo mi ještě chybí závažíka co mi znamy soustuží
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
prezi napsal(a):
to pavelGS: a dal jsi to sem 2x aby jsi mne maroda v posteli deptal dvojnásob?
...ale budiž ti přáno kamaráde
...já to dnes a zítra dopotím a v sobotu jedu taky i kdyby tragače padaly!
Čoveče nějak mi to připojení poslední dobou blbne.Nejdříve se to sekne a nechce to příspěvek odeslat,tak to stopnu a spustím znovu.Vše najednou jede v poho,ale z nějakého důvodu se příspěvek pošle dvakrát a s prodlevou.Už to mažu
no nic . tak v sobotu to vypadá na nějakou společnou jazdu ? či co ?
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
jááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá bych jel až bych brečel a v sobotu nemůžuobjednávám si počásko na nedělu,to objedu celou čr,jen ešli vůbec nastartujubo se na mě zaty 2 měsíce nečinnosti mohla naštvat
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Petře, jestli myšlíš tím leštěnkářem mě, tak to máš smůlu, bo v s Váma v sobotu jedu i po hovnech Stihly bychom v sobotu ráno přezout?? Prosím prosím
Splněný sen moje 1100GS