co tady zasí*áte vlákno Vy holomci
Upravil Kubrt dne 23.04.2011 07:23
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Scofield napsal:
Nikam nejedu,nejsem padlej na hlavu,abych se jezdil dívat do sociálně slabejch kontinentůmještě by mě bylo těch lidí líto a začal bych jim pomáhat......NASRAT,mě taky nikdo nepomáhal......
Přesně tááák!Kup si novýho advenčra a jezdi s ním do práce a machruj na fóru,že jste tady 4 s novou motorkouod 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Nazdar ty stará vojno.Číhošť probehla nad očekávání dobře.Slíbil jsem ti spol fotku.Fotil Jarys,kterému za to dík,pošle ti ji do mailu nebo to pověsí na rajče.Motorek jak nas-ráno,jsem zvědavej na konečnej součet.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Nazdar ty stará vojno.Číhošť probehla nad očekávání dobře.Slíbil jsem ti spol fotku.Fotil Jarys,kterému za to dík,pošle ti ji do mailu nebo to pověsí na rajče.Motorek jak nas-ráno,jsem zvědavej na konečnej součet.
Zdarec!Není náhodou sobota?To už jste skončili,jo?od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
Kasak napsal:
Zdarec!Není náhodou sobota?To už jste skončili,jo?
No počuměli jsme,pokecali a táhli dopryč.Udělali jsme si s Romanem ,Paldou a Mirkem/synovec/výlet podle Sázavy.Ledeč,Sázava/zmrzka/,Stříbrná skalice,Kostelec n/čl,Lipany/mohyla/a k domovu.Nebylo jednoduchý je všechny sehnat do houfu,ale nakonec se to podařilo.Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
No počuměli jsme,pokecali a táhli dopryč.Udělali jsme si s Romanem ,Paldou a Mirkem/synovec/výlet podle Sázavy.Ledeč,Sázava/zmrzka/,Stříbrná skalice,Kostelec n/čl,Lipany/mohyla/a k domovu.Nebylo jednoduchý je všechny sehnat do houfu,ale nakonec se to podařilo.
Jo tam je to pěkný
Jen mě překvapilo,že to nebyla víkendovka asi měknete od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
Kasak napsal:
No počuměli jsme,pokecali a táhli dopryč.Udělali jsme si s Romanem ,Paldou a Mirkem/synovec/výlet podle Sázavy.Ledeč,Sázava/zmrzka/,Stříbrná skalice,Kostelec n/čl,Lipany/mohyla/a k domovu.Nebylo jednoduchý je všechny sehnat do houfu,ale nakonec se to podařilo.
Jo tam je to pěkný
Jen mě překvapilo,že to nebyla víkendovka asi měknete
Víkendovka ne,ale u starosty pařba byla,sice bez nás,ale většina tam byla.Za 3 týdny je akce u Fífy,tam si to vynahradíme.
Když je hlad,je i husa dobrá.
No,vždyť jo...třeba si chlastejte každej den
a nevíte už něco konkrétnějšího o třpytce?Tady se mluví o posledním odletu už 12.8.(jasný,že se to ještě 1000x změní ) tak doufám,že aspoň tohle stihnu?
Upravil Mr GS dne 23.04.2011 19:26
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
Scofield napsal:
Nikam nejedu,nejsem padlej na hlavu,abych se jezdil dívat do sociálně slabejch kontinentůmještě by mě bylo těch lidí líto a začal bych jim pomáhat......NASRAT,mě taky nikdo nepomáhal......
Přesně tááák!Kup si novýho advenčra a jezdi s ním do práce a machruj na fóru,že jste tady 4 s novou motorkou
Druhou už si nebudu kupovat,mě stačí jedna
Jen si říkám,že je lepší jezdit do civilizace než si hrát na písku jak David Hasselhoff a mít moto u rodičů......
Máš moto u rodičů,nééé a nebo že by si byl jedinej s tvé partičky,kdo nebydlí s rodičema?
No,né,že by ti po tom nebylo úplný ho*no,kde kdo bydlí a zvlášť já,ale u rodičů už pěknejch pár let nebydlím.Taky rozhodně nejsem jedinej z partičky.Motorku mám momentálně a dočasně u kamaráda,protože nevím jak tvoje,ale moje se do baťohu nevejde.
Mimochodem nevím,jak vypovídá o člověku,jakej je motorkář,zrovna to,kde bydlí.Víc vypovídá to,jakou a na co si motorku koupil.Např.když si někdo koupí adv.,jehož název už leccos napovídá a jezdí s ním po práglu do práce a jen machruje,že má novou,tak tomu se říká pozér Lepší bydlet u rodičů,koupit motorku třeba i olítanou,ale někam se na ní podívat,než tohle.Takhle můžeš být leda king na fóru s fotkama motorky z výlohy a vyprávět dobrodružný story o tom,jak Emil do světa s půl míčem v kapse pro novou motorku vyrazil
Upravil Mr GS dne 24.04.2011 07:12
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
Nazdar,včera jsem požádal Jaryse,aby nás vyfotil a poslal ti fotku.Jinak ostatní fotky má u sebe na rajčeti.Nenech se hecovat.Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Nazdar,včera jsem požádal Jaryse,aby nás vyfotil a poslal ti fotku.Jinak ostatní fotky má u sebe na rajčeti.Nenech se hecovat.
Zdarec!Už mi ji poslel.Je parádní
Nejsem vyhecovanej...on to má Emil rád a já si taky občas rád do někoho "šťouchnu" od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ