Tak jsem se konečně dočkal.Prvních 250Km mám za sebouŠumperk-Sovinec-Opava a zpět.A mám za sebou i první pád,u Terna v Opavě,při nasedání na motorku jsem neudržel rovnováhu a zahrál kolemjdoucím pěkný divadlo , vyválel se v blátě na parkovišti.Domů jsem přijel zasr..,jak kdybych jezdil po poli.
jt přiložený následující obrázek:
S prezim jsme dneska dali trasu Hukvaldy,Kunčice p.O,Čeladná,Ostravice,Bílá a skrz všechny Bečvy zase směrem na Frenštát a dom.Paráda.Cesty nad Šancema a v okolí Bílé bez sněhu,jen sem tam štěrk a voda z tajícího sněhu.Místama sic bylo trošku chladno,ale zapnuté hajcgripy to vyřešily.
hlapi tak já taky nakonec vyjel, sebral všechny síly co mi zbyly a jel jsem okolo ostravskokarvinských dolech a elektrárnách. Ostrava, orlová, karviná, dětmarovice, kouknout za Petrem a Arankou (a nezklamali, jezdili) pak do Obi pro nákup a dom. Krásných 70km.
To JT: Mě dnes taky moc nechybělo, jak jsem najel na štěrk, tak jsem si chtěl z vesela hodit drifta, ale jak jsem tam měl dvojku a navíc holé turáncky tak se mě to nějak rozuteklo moc. Ale sevřel jsem svěrač a ustál to.
Prezi a Pavle určitě to bylo super, ale já vyjel až o půl třetí. Musel jsem ještě montovat kuchyň.
Splněný sen moje 1100GS
to petr a jencek.Chlapi v poho.Byla to taková rychlá akce.Původně jsem chtěl jet omrknout Kružberk a bazény,ale nakonec mě prezi překecal na Bílou. Vůbec jsem nečekal, že v tuhle roční dobu se tam bude dát projet. ....fajne to bylo.
v noci když sem šel spát bylo na teploměru 0 st.ráno když sem vstal a moc sem nespěchal,koukám na teploměr 5 st.rychle do garáže na první start v této sezóně,sem málem dostal sračku ztoho náhlého vzrušení,že se zas po víc jak dvou měsících svezu,baterku sem udržoval nabíječkou,první start,chytla jako bych ju fčera odstavil,nasedám,za jedna,musím vyjet krátký kopec z garáže a přitom zahnout doprava,v kopci začínám odbočovat,málo plynu,motor se zasekl,zdechl,zmatek náklon,kruci jak sem to dělal kdysi,vzpomněl sem si a ustál sem to,curyk zpět do garáže a následuje repete to už je v pohodě.
tak sem vyjel,počásko azurové,řítím se směr přerov,kroměříž a dál zadem směr buchláky ,počásko sice krásné ale vítr místy dosahoval takové síly,že jsem jel na rovinkách v náklonu,místy už sem uvažoval,že budu muset dát i koleno ven aby se dalo jet rovně
jsem na buchlákách u trampa,jsme tam tři motorky,je 10 hodin ráno tak je asi ještě brzo,hodím krátkého čmouda a přemýšlím kam jet,slunko svítí ale ten vítr,nejlepší je jet zpět,to budu mít trochu vítr v zádech,tak sem jel zas kroměříž -přerov a protože bych byl doma nezvykle brzo,žena by si nato pak zvykla,vyrazil jsem ještě směrem na n.jičín,u slovnaftu v 13,30 nikdo jel jsem tedy zadem do bravantic k hance na polívku,žádné známé tváře u hanky,sedám na moto napapanej,sjedu z kopce dolů,ejhle dvanáctka,pozdravím a jedu si svou cestou,náhle za sebou slyším troubení,zastavím a von to tomaš advik,plky plky a jedu zas dál,ujel sem 2 km a vtom sem si vzpomněl,že sem se ho chtěl na něco zeptat,otočka a jedu zpět k hance,plkáme spolu cca 5 minut a nejednou přijíždí duo petr t a moranka,tak to jsem opět slezl z motorky a plkal ještě další hodinu
nakonec jsem se domů dostal jak jsem chtěl,ani brzo ani pozdě,když jsem najížděl na naši ulici začalo nepatrně pršet,takže jsem přijel nakonec za 5 minut 12
musel sem to popsat,bo to bylo letos poprvé a pěkně sem se svezl,helmut přitom najel 298 km,já jen seděl
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
".. sedám na moto napapanej,sjedu z kopce dolů,ejhle dvanáctka,pozdravím a jedu si svou cestou,náhle za sebou slyším troubení,zastavím a von to 3X ,plky plky a jedu zas dál,ujel sem 2 km a vtom sem si vzpomněl,že sem se ho chtěl na něco zeptat,otočka a jedu zpět k hance,plkáme spolu cca 5 minut a..."
a jak jsem to viděl já? vjíždím do kopce k Hance, proti mě bystrické, kývnu a myslím, že pod kopcem zastaví, otáčím se nahoře a sjíždím zpět,bystřa - blinkr vlevo, blinkr vpravo a myslím, že zastavuje, ale on plný frrrr, troubím a chytám jej po 100m na mostě, plky plky, on domů a já k Hance. Sundám přilbu a za chvíli opět Zdenál
Upravil 3X dne 01.03.2010 10:58
prezi napsal(a):
to Bystřické: hezky sis to užil ...a kdyby jsi ráno na výjezdu z branky hodil krovky, mohlo to být okořeněno humornou příhodou
...mým nejsilnějším zážitkem ze včerejška byl okamžik kdy mi PavelGS povídá: "hele, teče ti olej z kardanu"
tobě to týct nemůže,máš to dobře utěsněný bahnem
Říká se ,že když bahno dosáhne tloušťky 1cm, odpadá a včera podle všeho vrstva jílu dosáhla kritické meze a odpadla.Z toho vyplývá,že na kardanu je nutno udržovat stálou vrstvu bahna a jiného neřádstva (fajnšmekři i kamení ) o síle 3-8mm .
Říká se ,že když bahno dosáhne tloušťky 1cm, odpadá a včera podle všeho vrstva jílu dosáhla kritické meze a odpadla.Z toho vyplývá,že na kardanu je nutno udržovat stálou vrstvu bahna a jiného neřádstva (fajnšmekři i kamení ) o síle 3-8mm .
... tak to jsem v pr...., bo jsem to včera umyl (aby se servisman neušpinil)
...vím, že dávat sem obrázek umyté motorky je holý nesmysl - přesto to udělám, tak říkajíc všem pomlouvačům navzdory
(že prý Bramborku vůbec nemeju)
...tak hele "inženýři", ještě jedna fotka ...hruška kardanu …možná určíte závadu z obrázku ;-) Zkoušeli jsme s PavlemGS vůli kola a zdá se že ložiska jsou OK a bude to jen gufero. No nevím, já tomu nerozumím vůbec