prezi napsal(a):
...tak hele "inženýři", ještě jedna fotka ...hruška kardanu …možná určíte závadu z obrázku ;-) Zkoušeli jsme s PavlemGS vůli kola a zdá se že ložiska jsou OK a bude to jen gufero. No nevím, já tomu nerozumím vůbec
si pořídíš novou 11-ctku a hned ti teče hruškahned ji vrať a vrať se ke své staréééééééééébramboře
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
prezi napsal(a):
...tak hele "inženýři", ještě jedna fotka ...hruška kardanu …možná určíte závadu z obrázku ;-) Zkoušeli jsme s PavlemGS vůli kola a zdá se že ložiska jsou OK a bude to jen gufero. No nevím, já tomu nerozumím vůbec
si pořídíš novou 11-ctku a hned ti teče hruškahned ji vrať a vrať se ke své staréééééééééébramboře
podle fotky, co jsi prezi tady dával, to máš funglovku a toto vypadá na výrobní vadu, reklamuj to
prezi napsal(a):
hej plantážníci, já chtěl poradit ...prd.l si dělejte z plastelíny *pissed*
na rady jsem tady odborník jámáš tam moc řídkey oley,přidej hrubou mouku do hrušky
ta oprava tu někde je v odkazech-výměna ložiska v hrušce
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
prezi napsal(a):
hej plantážníci, já chtěl poradit ...prd.l si dělejte z plastelíny *pissed*
...hmmm .. no já bych to viděl tak, že ..
..budeš muset vyměnit všechny provozní náplně, vyfouknout a nafouknout kola a drahouška přelakovat ...pak odvezeš motku na vozíku do servisu, kde ti za lidových pár tisíc vymění gufero...nakonec ji strčíš do bazaru a pořídíš si novou osmistovku a budeš šťastný až do smrti
bo na osmikilu praskají po zimě jen žárovky
prezi napsal(a):
jestli si to kajsi neprorazil tak to bude jen vnější guferu což je jednoduchá výměna
...nee, jen takto "lokálně" ...a po zastavení mi to udělá během chvilky "loužičku", odhadem tak 10 - 15 kapek
...no nebudu Vás tím tady opruzovat, je to spíše do vlákna "Obecné technické problémy" a stejně se na to musí někdo kouknout odborným okem a šáhnout odbornou rukou, ale pokud by vás ještě něco napadlo, případně jste to řešili na svojí krasavici, tak radu či pomoc uvítám
...díky
prezi napsal(a):
jestli si to kajsi neprorazil tak to bude jen vnější guferu což je jednoduchá výměna
Taky si myslím že to bude jen gufero.Za jízdy to nechčije, protože rotující díly ten olej roznesou po ozubení a gufero je pořád ještě schopné s pomocí rotace hřídele ten zbývající olej utěsnit.Když se kolo zastaví,klesne všechen olej dolů a ojetý břit gufera už není sto zabránit prolínání.Tolik má teorie. Pokud je olej čistý-bez kovových pilin a na zadním kole není v žádném směru vůle ,vyměnil bych jen gufero.
Břéťo neboj se vlka nic a dej se do práce....nebo dej to někomu do prace(k) pokud se na to necítíš.
Cena gufera nějakých 537Kč bez DPH.
...nee, jen takto "lokálně" ...a po zastavení mi to udělá během chvilky "loužičku", odhadem tak 10 - 15 kapek
...no nebudu Vás tím tady opruzovat, je to spíše do vlákna "Obecné technické problémy" a stejně se na to musí někdo kouknout odborným okem a šáhnout odbornou rukou, ale pokud by vás ještě něco napadlo, případně jste to řešili na svojí krasavici, tak radu či pomoc uvítám
...díky
se stym staf ,pohledam to ynstalaterske konopy ,zahulyme uvyďyme
...tož kolektive (speciálně Bystřické, Petr-t, HonzaTA, Tobig, 3X) děkuji za účast plantážníci
...při svých chabých technických znalostech jen těžce odhaluji dobře míněné rady od "dobře míněných rad" a tak jsem (pro jistotu) vyzkoušel všechno doporučované (tedy mimo přelakování drahouška - to si nechávám jako poslední možnost) ...a nějak to nefungovalo
...mám lehké podezření, že některé rady nebyly uděleny s upřímnou snahou pomoci ...no, nevím
...naštěstí !!! mne navštívil Paja1 (děkuji), šáhl na to odbornou rukou a potvrdil diagnózu PavlaGS - JE TO GUFERO!!!
...a díky dokonalé podpoře Paji1 (děkuji, děkuji) vím že je to gufero 33127663482 s označením SHAFT SEAL (85X110X10) a mělo by stát Pavlem GS avizovaných 537 Kč bez DPH
...hned zítra to objednávám
Upravil prezi dne 02.03.2010 21:00