jencekgs napsal:
Krasna MuZa, jednu dobu jsem ji strasne chtel, ale nemel na ni jak uz to tak byva.
To není MuZ ale MZ... MuZ to byl až pak ne?
Ale jinak je krásná.. měl jsem kdysi 251ETZ v naprosto dokonalém stavu. Rád na ní vzpomínám. Proti tehdejším 350 jawkám to byla neskutečná raketa.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
VojtechPolicky napsal:
Moc hezka MZeta , Tu moji ADV mi ted potunil nakladak... v zatacce na me vysypal sterk... Asi si na me ten nahore zasedl.. Motorky mi moc nepreje...
Je ted troche potlucena od toho sterku.. byl to spis vlastne McAdam...
Ufff to je mrzute!
Prosim te,ten plast na Adv.nadrz na bocich je od TT? Je nalepenej nebo to visi nejak za ty packy pod nadrzi?Je to k necemu a co na to lak? Trosku uvazuju o necem podobnem, protoze jsem v nedeli videl, ze to rado pada na nadrz, kdyz vedle me na prechodu pristal borec,jehoz heslo bylo "porad bokem".
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
VojtechPolicky napsal:
Moc hezka MZeta , Tu moji ADV mi ted potunil nakladak... v zatacce na me vysypal sterk... Asi si na me ten nahore zasedl.. Motorky mi moc nepreje...
Ufff to je mrzute!
Prosim te,ten plast na Adv.nadrz na bocich je od TT? Je nalepenej nebo to visi nejak za ty packy pod nadrzi?Je to k necemu a co na to lak? Trosku uvazuju o necem podobnem, protoze jsem v nedeli videl, ze to rado pada na nadrz, kdyz vedle me na prechodu pristal borec,jehoz heslo bylo "porad bokem".
Jojo to je od TT, je to tam origo nalepeno několika 3M paskama. Záměrem je ochránit právě tu nádrž proti odření či proražení. Při pádu se ta energie jakoby přenese na větší plochu. Je jasný že při větším karambolu to asi nebude 100%. Ale při menších rychlostech a takové ty klasické pády to pobere spolehlivě.
Upravil VojtechPolicky dne 26.10.2015 15:21
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Ja mel kdysi 251, na to mam uzasny vzpominky a hned, jak se nejaka naskytne ji na tuty koupim. Taky mam v planu Simsona S51, idealne enduro.
Ale nic nespecha, snazim se sehnat neco zapomenutyho, at s tim neni moc prace.
Ale kdybyste o necem vedeli...
VojtechPolicky napsal:
VojtechPolicky napsal:
Tu novou? No ty kraso
Jojo tu novou...
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...