Hlavně si nekupuj saxo,to je lepší jezdit v trabantu.A vůbec u vás je bazar,tak si tam dojdi s prkenicí a něco si odvez.1:0 voléééé jedééém.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Hlavně si nekupuj saxo,to je lepší jezdit v trabantu.A vůbec u vás je bazar,tak si tam dojdi s prkenicí a něco si odvez.1:0 voléééé jedééém.
z bazáru asi nechci... oléééé 1:1
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
jo jo ,poposedl... Kua,ten zm*d komoušskej by zasloužil zpřerážet hnáty za ty fauly
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
no nějak to udělá on to neukradne mají je tam v práci asi to i prodávají celý ty nádrže některy jsou i poškozený tak to vezme z toho
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
uvidíme ráno mu zavolám tak změna volal mi teď do práce jde až o vejkendu hele ono je prej víc druhů tech nádrží a jednodušší by bylo sehnat celou
Upravil Jarys dne 09.05.2011 22:52
tak on to zjistí a když to sežene tak ti to příští tejden pošlu ja? A ještě se zeptám v práci třeba to kluci budou mýt
Upravil Jarys dne 09.05.2011 23:02
no to bys byl vůl teď mne napadlo v dohledné době mám jet dělat tak na 2-3 týdny do M.Boleslavi tak bych ti tam mohl vzít párkrát sme spali i v benátkách když jsme dělali v MB