Honza_BMW_VW napsal:
...já mám taky "tuhošcamping" v dochozí vzálenosti, takže bezproblémů
jinak jsem jednou v Jabonci oceňoval jenomu umělci (dělal metronom v Pze na pláni) ateliér, který byl situován na kraji hřbitova, byl upraven z původní márnice a za mě dobrý
PS: a příští rok na vás natrénuju, byl jsem teď v sobotu s hadama v Pze na the illusionists a jsou dobrý, ale kolobouk kouzelníka Pokustóna z králíků neměli ;o))
...kdepak, vás já neznám a maminka mi říkala, abych se s cizími nebavil a nekamarádil ;o))
Jinak, já nemůžu nikam, musím doma makat, mám nařízené nucené práce a taky, co bych dělal v jižních Čechách. Mě pobavila lehká historie ubytovacího zařízení.
tož si to tam užijte čus H www.jantruhlar.cz
..."hadi" = v mém podání děti
a jak srabe, na jaře přijeďte na sever a můžete to pojmenovat "Jihočeši při cestě na sever...!" a já vás tam rád přivítám ;o))
www.jantruhlar.cz
rick napsal:
Jo,něco domluvíme,na Ještědu jsem nebyl ani nepamatuju. Že chlapci.
Já jsem na Ještědu byl před dvěma roky,ale chtěl bych se mrknout k Pardálovi,tak můžeme udělat příští rok první delší výlet k Honzovi.Toho už jsem dlouho neviděl.
pánové, beru vás za slovo!
jakmile bude spláchnutej štěrk/písek z cesty na Ještěd, domluvím exkursi u Pardála, výlet na Ještěd s obědem a pak nějaké to poježdění mezi kopci
jen nevím, jak zajistím vaše obvyklé spaní v márnici. Něco/nekdě pohledám. www.jantruhlar.cz
rick napsal:
Fando 9 Personen,Láďa to dá až na 17.30.hod,Já snad na čas.
Honzo,jasně a Hugo se přidá někde u maloměsta P....Aš to je na další výlet.
1. s Pardálem to domluvím
2. oběd na Ještědu domluvím s provozovatelem Petrem Šmausem
3. cestu z Phy vám naplánuji až do Liberce po hezkých cestách a nebo Vám rovnou přijedu naproti do Práglu
4. a kdyby jste to nemohli vydržet, dojeďte teď v zimě, dáme v Jizerkách běžky, ubytko vám zajistím a nějakou stopou vás taky protáhnu ;o)). ženu nechám raději doma, nahoře by nám to natřela, má zbytečně moc volnýho času a nějak trénuje
www.jantruhlar.cz
Všechny 4 body beru,ty běžky chcem někdy na leden,tak snad to klapne.Jezdime na Kvildu,ale rád dám změnu,jestli mi to odsouhlasí kolegové.
oranžová dvanáctka
ad4 domluveno, dejte vědět termín, zajistím ubytko co nejblíže nástupního místa na běžky http://www.lesnic...z/aktualne a vymyslím dobrý okruh. Rozhodněte se, zda-li dáme skate a nebo klasiku. Skate doporučuji, svezete se skvěle, lepší jak na Kvildě.
takže už se Vám do toho vlákna nebudu sejřit a čekám na termín, jen víkend 11.a 12.13. je pasé = J50
www.jantruhlar.cz