xHackerM napsal:
Plzeň - od krásného slunečného rána se zahalujeme do mračen. Hřmí, zvedá se silný vítr a okolní obce už skrze hustý déšť nevidím. Snad to odpoledne bude lepší. Slunce v duši!
staci kouknout na radar.
Behem hodiny, max 2 to je pryc... a v DE dalsi mrak nevidim.
Ale radsi bych vyjel driv, odpoledne to byva posledni 2 mesice tezce nestabilni.
No já to vidím nejdřív ve čtyři...
snad to dneska nebude tak hrozny, mam taky hromadu jezdeni... kdyztak prijedes mokrej jak sleppitz
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Třpytkaření,aneb sraz webu BMWGS v kempu "U třpytky"
Přidané 19.08.2011 09:43
Teď jsem mluvil s Kubrtem a pozor a od Přelouče na Živanice měří městská policie!! Tak v okolí opatrně a dodržovat jsou to blbci a mužou bejt kdekoliv!!!!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Přidané 19.08.2011 09:49
Moderátor Příspěvků: 5903 Registrace: 05.03.08
servisak napsal:
Teď jsem mluvil s Kubrtem a pozor a od Přelouče na Živanice měří městská policie!! Tak v okolí opatrně a dodržovat jsou to blbci a mužou bejt kdekoliv!!!!
Ja myslim,ze tohle sem ani psat nemusis!Nevim jak vy,ale ja jezdim vzdy podle predpisů!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Přidané 19.08.2011 11:13
Před cca pul hodinou dorazil déšť i k nám. Jakse to trochu ustálí jedu zpět naTřpytku.
P.S. Fízlové už v Mělicích nejsou
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 19.08.2011 11:21
Moderátor Příspěvků: 8674 Registrace: 18.12.08
Kubrt napsal:
Před cca pul hodinou dorazil déšť i k nám. Jakse to trochu ustálí jedu zpět naTřpytku.
Tady do slátanin to dorazilo teď Takže zase budu stavět stan na mokrou trávu,jo?Jsem tě včera přechválil ohledně počasí ,ale aspoň vyzkoušíme,jak vydrží,to co jsme tam včera zbastlili
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Přidané 19.08.2011 11:21
Tak přidám info o počasí taky.. Kostelec nad Orlicí a okolí je tu tma jako ve 4:20 a čekám až začnou padat ty sračky z nebe...jinak černavo jde od Hradce Králové směr Choceň
ˇat tam moc nezmoknete a přeji příjemnou zábavu...
Přidané 19.08.2011 11:23
Mr GS napsal:
Kubrt napsal:
Tady do slátanin to dorazilo teď Takže zase budu stavět stan na mokrou trávu,jo?Jsem tě včera přechválil ohledně počasí ,ale aspoň vyzkoušíme,jak vydrží,to co jsme tam včera zbastlili
Jsem to ještě radši přikolíkoval i z druhý strany... Teď tu začlo burácet *pissed*
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.