že by se tu ukázalo, že někdo má víc štěstí než rozumu?
...to je jak, když prostě opilcovi se nic nestane při bouračce.... (neberte to do slova)
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
To tedy odhadli škodu dost nedbale. Na kombajnu skoro nic a RTéčko je na odpis. No, bude se jezdec léčit dlouho, už to není nejmladší model. Kdyby to byl mlaďas na lehně, tak je z něj mastnej flek.
Tohohle se docela bojím, že najednou něco vykoune a už to nedobrzdím.....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
https://cnn.iprim...ost-345653 Další nešťastník
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Snad ne nekdo odsud...
Kdyz vidim 1150
Kubrt přiložený následující obrázek:
[92.82Kb]
Upravil Kubrt dne 14.06.2023 15:56
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Ono je to sice jedno, škoda každého života. Někde jsem ale viděl víc fotek a měl PL SPZ
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
to je vostry... mmch topcase to ustal.
hicks přiložený následující obrázek:
[130.26Kb]
Upravil hicks dne 29.09.2024 21:43
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Kuba89 napsal:
Za takový příspěvek by sis měl nafackovat sám, nebo lépe, e aby ti upravil fasádu někdo jiný
jses narusenej i normalne, nebo mas jenom slabou chvili?
Je vylozene zajimavy, ze topcase na tom vydrzel tu ranu, kdyz tolik dalsich komponent ne.
Rika se tomu debriefing a dela se cca po vsech leteckejch nehodach. Pokud na to tema nemas, tak proste do tohohle vlakna vubec nelez.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
...bude plechovej a natvrdo přidělaný k plotně, tak mám na GS i na X-Adv, jinak by se prolítl...musela to být pořádná rána
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Fuj je mi úplně zle. Dnes je to 20 dní, co jsem měl se ženou "leteckej den" v Rumunsku.
BTW: moje kufry na motorce nezůstaly, ale motorka celkově nedopadla takhle špatně.
Žijeme a to je hlavní. Až moji škodu dořeší RO POLICIE a pojišťovny, tak sem vložím náš "sqvělí" zážitek
Stewe přiložený následující obrázek:
[220.91Kb]
Upravil Stewe dne 30.09.2024 17:10
GSA 1250 Rallye 2024
Fuj je mi úplně zle. Dnes je to 20 dní, co jsem měl se ženou "leteckej den" v Rumunsku.
BTW: moje kufry na motorce nezůstaly, ale motorka celkově nedopadla takhle špatně.
Žijeme a to je hlavní. Až moji škodu dořeší RO POLICIE a pojišťovny, tak sem vložím náš "sqvělí" zážitek
Ta promacklina v levým kufru je od nárazu?
Hlavně že jste celí a žijete
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.