Jarda napsal:
Drobná změna: Pedr a další, kdo se plánovali připojit k tý skupině vyjíždějící od Boba v 15h (Medik to už asi ví), šéf prý není dočasně na netu a vzkazuje touto cestou, že se na poslední chvíli odjezd poněkud uspíší - takže sraz je již ve 13h tamtéž.
....... Takže kdyby nějakej opozdilec jel z Prahy horem kolem Benátek, přes Jičín, Hořice, pokochot se cestou na Dvůr Králové, odtud do Úpice. Rtyně, Hronova a Machova, může se přidat.
Platí i pro normálně pracující, beru si půl dne dovču.
Jak jsem uz psal. Doporucuji se ceste pres ...Dvur Kralove, Upici, Rtyni.... vyhnout. Objizdka kamionu na prechod do Nachoda, kde se neda temer predjizdet.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Kasak napsal:
My jedeme normálka jaroměř -Skalice,kdyžtak budeme improvizovat na místě.
Za Jaromeri je vesnice Dolany. Na jediny krizovatce ve vesnici se dejte doleva a pak se intuitivne stacet doprava do dalsi vesnice a vyjet ve Svinistanech, kde se dostanete zpatky na hlavni. Musite se vlastne vyhnout jen rovince mezi Dolanama a Svinistanama. Teoreticky na tom nic neni. Mozna tam bude nejakej ten zakaz ale s motorkama snad problem mit nebudete.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Já přijedu až v sobotu.Bohužel mi do toho vlezla pracovní večeře v pátek. Doufám,že se s váma bude ještě dat mluvit. Proto prosím Vevise o nocleh ze soboty na neděli. Kdyby v Machově napadl sníh, dejte vědět, ať si vezmu řetězy.
Kasak napsal:
Medíku Upice-Rtyně bude plná kamionů,zkus to někde vzít kolmo.
Ksakru a tam se mě to líbilo. Chtěl jsem si líznou kousek Hořickýho okruhu.....Kašlu na noty, vezmu to z hlavy a vejš. Myslel jsem, že ty kamiony nalepěj na okresky nějak blíž a že takhle vrchem se tomu vyhnu. Tak to prostě natáhnu až do Trutnova a švihnu to podél hranic a přijedu jako od Police. To by už mělo být v pohodě ne? Tak prostě přijedu za šera až za tmy. Stejně ještě budete střízlivý a náskok hladve doženu - dohnat a předehnat
kaca napsal:
a jen sem to dopsal, začalo pršet.....
V Praze je sucho a teplo. Zatím.
Upravil Medik dne 06.10.2011 22:40
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
tak já vyrazím asi kolem 20.h , Beroun-Praha-HK- no a pak se uvidí, na mapě vypadá pěkně trasa Jaroměř- Náchod- Hronov a pak nějak do Machova- jestli jsou na cestě objížďky, tak nevím, jestli do půlnoci dorazím. Jen aby zbyl alespoń hlt piva, kdy Hanibal zavírá?
prouky napsal:
tak já vyrazím asi kolem 20.h , Beroun-Praha-HK- no a pak se uvidí, na mapě vypadá pěkně trasa Jaroměř- Náchod- Hronov a pak nějak do Machova- jestli jsou na cestě objížďky, tak nevím, jestli do půlnoci dorazím. Jen aby zbyl alespoń hlt piva, kdy Hanibal zavírá?
Statečnej hlavně dojeď v cajku. O hospodu neměj strach - taky se stalo, že zavřel třeba už ve dvě, spíš to bývá později
prouky napsal:
Statečnej hlavně dojeď v cajku. O hospodu neměj strach - taky se stalo, že zavřel třeba už ve dvě, spíš to bývá později
Dokuď budou savci, bude otevříno Škoda, že jedeš tak pozdě. Celou cestu potmě a ještě ta uzavírka mezi HK a Náchodem. Dojeď ve zdraví.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Scofield napsal:
Ono zase po osmé nebude takový provoz.....
Medíku,bereš tvůj vypalený model?
Pro labužníky vezmu půlku předloňských švestek a pro drsňáky loňské jablko (myšleno sklizní) Jblko chce nechat roček větrat, ale když je chuť......
tak ja hlasim ze zirafakovou necham doma, bo by me na te motce chcipla zimou, je to zmrzlinka a pod stanem uplne nemozne. Nebo se da nejake ubytko zajistit?
A ja az v sobotu navecir dorazim. Jede nekdo v sobotu odpo z brna nebo tohoto smeru?
Snezit snad nebude, ale chcat asi jo, tady uz to vali od boziho rana.
Emile studenou a beru varic tak si kni uvarimjak prijedu caj. Kombinace hrnek slivovice a do toho velky panak caje,nejsem predce **** abych se hned ozral Jinak tady uz prsi dost
zirafak napsal:
tak ja hlasim ze zirafakovou necham doma, bo by me na te motce chcipla zimou, je to zmrzlinka a pod stanem uplne nemozne. Nebo se da nejake ubytko zajistit?
A ja az v sobotu navecir dorazim. Jede nekdo v sobotu odpo z brna nebo tohoto smeru?
Snezit snad nebude, ale chcat asi jo, tady uz to vali od boziho rana.
Mas PM!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
V Machove neprsi.Je oblacno a asi 10 stupnu.Bezvetri a relativne prijemne.Ale nechci to zakriknout!
Hix + Morabo (Vjetrnik bohuzel ne) -- odjezd PRG cca 2pm, odjezd z Machova zpet cca 7pm.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hix + Morabo (Vjetrnik bohuzel ne) -- odjezd PRG cca 2pm, odjezd z Machova zpet cca 7pm.
Jestli to dobre chapu,tak dorazite dnes cca v 17h a v 19h zase odjedete?Tak zustante alespon do rana,spani v teple vam zajistim!