No já mám do bundy právě jen Out-last vložku, ale termo mi rozhodně nechybí. Stejně je lepší víc různých vrstev a pod tohle, alespoň mně, stačí jen lehkej svetřík a občas je mi i pěkný vedro a to myslím úplně vážně a třeba i když je pod nulou! Taky je samozřejmě otázka, jestli je to tou vložkou, bundou, nebo jestli je to ve mně...
Maiali nel Fango!
logicky jde o Rally ale ty reflexy dělaj tolik kontrastu, že nerozeznávám dobře, zkus to znovu vufotit, třeba i přikrej trochu ty feflexy
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Dlhšiu dobu som hľadal čo na seba. Rozhodol som sa pre komplet Pharao tour u ktorého sa mi videl najprijatelnejší kompromis medzi funkčnosťou, vzhľadom a cenou.
Dnes som sa zastavil v Tempuse v Košiciach........doma mám Rallye 2 Pro
Myslel som, že sa k nej dostanem najskôr o 2 roky, nedalo sa ale odolať cenovej ponuke, na bunde mi urobili cenu z pôvodných 582 e na 452 e . Neviem či sa dá zohnať niekde lacnejšie ale ja som takú ponuku nenašiel . Nohavice budú objednané v krátkej dobe.
Beďo ...nohavice stoja ofic s DPH okolo 14.000,- Sk - 464 e. Možno budú o nejakých 100 - 150 ečiek lacnejšie - aspoň dúfam. Až ich budem mať , dám vedieť.
bedo,: ak by sa ti nepodarilo chlapcov v BA daj vedieť, niečo by sme vymysleli v KE. V BA si vyskúšaj veľkosti aby sa to prípadne objednalo ak by to v KE nebolo. Neviem síce čím som si tam zaslúžil zľavu ale pri dvoch nákupoch bola 2x a to dosť výrazna
glock17: super, ďakujem. dnes som bol v BMW BA a bundu mi ponúkajú po zľave, za 514,50 EUR teda cca 15 500 SKK s DPH. poslal som ti moje tel číslo do súkromnej zprávy, budem rád ak sa mi ozveš. zatiaľ ďakujem
Upravil Bedo dne 08.01.2009 19:12
Béďo
TomasTT napsal:
Outlast nám na nalejvárně vysvětlili tak, že to funguje v určitým (relativně malým) rozsahu teplot jako obousměrná izolace - když je venku teplo, do určité míry to chladí, když je venku chladno, tak to částečně hřeje. Ten maník rovnou říkal a zdůrazňoval to "za určitých podmínek a do určité míry". Říkal že jsou výrazně lepší materiály určené jen do chladu ale horko je kromě ventilace neřešitelné. Ale prý je to fajn když člověk jede v údolí, kde je relativně teplo a vyjíždí někam do mlhy v kopcích, kde je třeba najednou o 5 nebo 10 stupňů míň. Nebo na jaře a na podzim na jihu - na sluníčku to peče, ve stínu zima. Tak na to že to je fajn ale ne že to vyrovná rozdíly +/- 30C.
Osobně s tím nemám zkušenost ale mám jedno tričko s Outlast úpravou, chystám se ho někdy vyzkoušet.
já mám kalhoty od Uvexu "Trans World" s Outlastem a mohu jen doporučit
Jedu? Jedu!
R1150GS
Nemáte náhodou někdo zkušenost s těmahle kalhotama http://www.bmw-mo.../index.jsp
Jsou to ty černý trousers city.
Ježíšek přines poukaz na 3 litry do Autecu, tak přemejšlim jak je využiju. Chci nějaký pohodlný vzdušný gaťky na léto
Upravil MALI dne 12.01.2009 17:25
Marek napsal:
já mám kalhoty od Uvexu "Trans World" s Outlastem a mohu jen doporučit
ja je mel taky a velmi dobry pohodlny kalhoty, ale nepouzitelny kapsy. bundu mam porad a je skvela.
Loni na konci sezóny jsem pořídil "hadry" taky s Outlastem od STR (Lindstrands)
Tak jsem zvědav jaké bude nadšení nebo zklamání oproti staré bundě, která měla také jakousi membránku....
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Dnes prišli objednané nohavice R2P, už to mám komplet .
Kto by mal záujem, mám možnosť zohnať fungláč R2P za super cenu. Bunda cca nejakých 460-480 ečiek .
24 tisíc za R2P je dost, zrovna o něm přemejšlím, a koukám i na Rukka od TT .... ale ty ceny
BMW GS 1200 08, BMW G650 XChallenge, HD Dyna Wide Glide, Land Rover LR2 3.2i
Ahoj, koupil jsem si boty Diadora MX3 [obr] včera na nich poprvé vyjel a nestačil se divit. Jízda mi připadá dost neohrabaná, stupačky a páky porádně nevím kde jsou... v komiskách oproti tomu je radost jet... navíc maj tak vysokou špičku, že to ani nedám pod páku, ale tak ta by se eště dala přesadit. Akorá z toho nemám dobrej pocit, nějak jsem neměl tu radost z jízdy.
Vzpomínáte si vy na svou první jízdu v opravdu moto botách? Taky to pro vás bylo takové podivné?
Nevím právě jestli se ještě šlápnou a změknou nebo si na to zvyknu a bude to lepší a lepší nebo je mám prodat dokud jsou nové?