Waltr napsal:
Hele jedu do Řecka za cca 14 dní, bohužel asi nezvládnu až dolů do Athén. Budu den někde u thesaloniky, možná by stálo za to udělat aspoň stužku na věnec od nás z GS fora a pokud by některý z DOC přátel přijel nahoru, nebo někdo jiný odsud z fora jel níž, zavést to DOCovi přímo?
Atheny jsou dole?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Waltr napsal:
Hele jedu do Řecka za cca 14 dní, bohužel asi nezvládnu až dolů do Athén. Budu den někde u thesaloniky, možná by stálo za to udělat aspoň stužku na věnec od nás z GS fora a pokud by některý z DOC přátel přijel nahoru, nebo někdo jiný odsud z fora jel níž, zavést to DOCovi přímo?
Atheny jsou dole?
A ne snad?
Soluň (po Aténách druhé největší město Řecka) je přece dost na severu, a do Atén je to pak ještě pěkný kus cesty dolu na jih...
Atheny jsou dole?
A ne snad?
Soluň (po Aténách druhé největší město Řecka) je přece dost na severu, a do Atén je to pak ještě pěkný kus cesty dolu na jih...
cece mate pravdu... koukam na mapu. Mam to recko nejak zdeformovany v hlave (velkej pelopones, mensi pevninska cast
jinak samo recko jsem dost projel... dáávno. v 89tym.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Připojuji se taky ke kondolenci, i když poněkud opožděně. Škoda každého života a zvláště motorkáře.
Řeky znám velmi dobře, procestoval jsem 16 ostrovů, Jsou to fajn chlapi!!
Je mi to moc líto.. Když jsem byl v květnu na rally nedaleko Athen chtěl jsem Docovi poslat pm ať se zastaví na kávec...o to víc mě to teď mrzí a bude mrzet...
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
R.I.P.
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....Nechť jeho cesta stále pokračuje...
Upravil Milan V dne 24.06.2013 20:11
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Neznal jsem DOCe osobně. Tak proč mne z toho píchlo u srdce? Z toho co jsem od něj četl, to musel být fajn chlap, který bral vše, i tu hnusnou nemoc, s životním nadhledem. Je to nespravedlivé, ale takový život často je. Věřím, že když odcházel, musel vědět, že na něj budete/me vzpomínat. Vše dobré, už navždy...
D.
The world will never be the same, once you’ve seen it from the seat of
BMW 1200 GS Adventure!
vlastimil napsal:
Ahoj Niko,pamatuješ vloni na bmwgs.gr jsme to spolu probírali a bylo to tak nadějné...věřili jsme že to vyjde a táta bude letos v pořádku.Teď jsme to četli a je nám z toho nanic.Přejeme upřímnou soustrast.V září se setkáme v Lamii a doufám že se zastavíme pozdravit i tátu....Vlastimil,Olaf a Petr.
Ahoj Vlastimile a vlastne vsichni, co jsem pripojili svuj pozdrav. Ja jsem byl bratr Doca neboli Kostase a shodou nahod take Nikolas neboli Nikos jako jeho syn,se kterym asi asi komunikoval a ktery bydli v Recku(ja u Liberce). Ale to nevadi,chtel jsem vam vsem moc podekovat za vase zpravy, ktere prisli na toto forum. Misto jeho posledniho odpocinku vam samozrejme poskytnu,je to ve ctvrti Athen, ktera se jmenuje Paleo Faliro, ale presny nazev hrbitova nevim, ale zjistim a dodam.
Jeste jednou moc diky Nikos
Na webu bmwbikers.gr se pise o hrbitove v Paleo Faliro, Atheny, Recko.
sadilek napsal:
Tak tohle mě opravdu ranilo.Docu jsi určitě v nebi tak nám tam drž místo.
Upřímnou soustrast rodině.Dobrý lidi by neměli umírat tak brzo.Jeho pomoc
při naší cestě na Peloponés byla nezištná a informace perfektní.Cestopisy perfektní.
Moc mě to mrzí.
Saďochu vzal si mi to z huby, moc sem nechodim, takže to vidim až teď...
Kosťa nám taky nezištně pomoh, když sme jeli Pelopones
Upřímnou soustrast rodině
vlastimil napsal:
Dnes by měl 53 let...Byl to skvělý člověk...
Ano to byl. A ty jeho cestopisy, na ty sem se vždy moc těšil. Vlastně chtěl ještě napsat knihu ale to už asi nestihl. Moc mi tu chybí, tolik jsem mu držel palce
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Všichni tam musíme. To je pravda, jen tu mohl ještě chvíli být. I já jsem přišel o moc blízkýho člověka, je moc těžký se s tím srovnat... Moc těžký...
Upravil L dne 23.09.2013 22:03
Dovolili jsem si za nás za všechny a za Docovy příbuzné v ČR,zapálit svíčku na jeho hrobě.Chtěl jsem to udělat v den jeho ročního výročí,ale byli jsme tam o dva dny dříve.Už nám zůstalo jen vzpomínání.Hlavně ať se mu i tam nahoře dobře jezdí.
PavelDR přiložený následující obrázek: