LukyGs napsal:
Ten sjezd v pohodě když ses vyhnul všem velkým šutrům
Máš tam ještě nějaké fotky? Já mám jen meditujícího Schreka v šortkách ve 21:40 před knajpou a pak videa jak Schrek "brodí" bahno a následná koupel v rybníčku močálníčku
no už moc fotek nemám, foťák jsem vzal do ruky jen málokdy, ale chtěl bych vidět ty věci od tebe, hlavně ty záznam schreka
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
fotku mám jen jak leží venku a ty dvě videa co se brodil a koupal, slíbil jsem mu že je nebudu dále pouštět ať nemá průšvih u ženy kdyby na ně přišla třeba tady na foru
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
LukyGs napsal:
fotku mám jen jak leží venku a ty dvě videa co se brodil a koupal, slíbil jsem mu že je nebudu dále pouštět ať nemá průšvih u ženy kdyby na ně přišla třeba tady na foru
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
Spis jinak videa jsou v klidu jen jsem mel.byt uplne jinde nez sem byl
Upravil schrek dne 07.10.2012 14:13
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Tak videa viz odkazy nize, jen abych vsem co tam nebyli osvetlil jak k cele zapletce doslo .
Byl jsem si z dlouhe chvile trochu zaplavat do rybnicku u cesty s tim ze jsem prisle a rikam "Joe ten bahnak bych nechtel brodit na masine tam je bahna jak prase", Joe na to "To si nevidel poradny bahno pojd a zkusis jinej rybnicek" no a tak jsem se dostal k bahenimu brodeni.
Jinak nikdo se neodvazil projet to s motrkou i kdyz jsem vyhlasil soutez o vetsi balik penez, kdo to projede na masine.
Tak jsme taky doma,akorát s malým karambolem.Kousek od baráku v Týnci nad Labem jsme to položili.Motorka má pár šrámů na padácích a kufru.Myjsme bez šrámu,jen s prodřenýma nemokama.Nejpíš nějaká mastnota nebo co.Jel jsem pomalu v zatáčce a najednou jedeme po prdeli a motorka po boku.Podjeli obě kola najednou.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Tak jsme taky doma,akorát s malým karambolem.Kousek od baráku v Týnci nad Labem jsme to položili.Motorka má pár šrámů na padácích a kufru.Myjsme bez šrámu,jen s prodřenýma nemokama.Nejpíš nějaká mastnota nebo co.Jel jsem pomalu v zatáčce a najednou jedeme po prdeli a motorka po boku.Podjeli obě kola najednou.
Hlavně že jste v pořádku, těch pár škrábanců rozleštíš....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
ahojte všetci ešťe raz sa chcem poďakovať Rudlovi za pekný víkend samozrejme dík patrí
Milanovi za enduroškolu osadenstvu Radarky za poskytnutý servis,Schrekovi za šou
dlho som sa tak dobre nezasmial všetko a všetci do pohody fakt parááááda
Tak hlavně, že jste OK. Mě se taky smeklo zadní kolo až pár metrů od baráku, ale naštěstí OK, jen ty omrzliny jsou horší.. musim už nějak vykutit ty vyhřívaný hefty
Do it my way...
Kasak napsal:
Tomu se mi nechce ani věřit...vždyť Ty jezdíš jako šampión...
Brko: u Lujza maj ted ve sleve hefty za 29,95 pokdu chces mam myslim doma jedny navic co sem bral do zasoby.
Čeština můj koníček
se ani nedivim sem se smal taky , akorat v tom bahne je nejakej kus zeleza sem si tam trochu rozfiknul nohu, ale jen trochu, asi tam je zbytek toho UAZe co tam loni zapadl a tahaliho V3Skou
Čeština můj koníček