Mě nevadí,když mi řekne táta synku,chytrej blbečku a ču.rák kundo,tak si to přeberte po svým Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
no,jo sorry...z tohodle už vlákno o kšiltovkách teda nebude Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
xHackerM napsal:
Kamarádi,
je mi hodně líto, že někteří z vás nebudou mít čepice pod stromečkem. Nejvíce mě mrzí Olin - chtěl ji pro vnuka. Oline, omlouvám se...
................
...tak určitě oslovím zase je. Tentokrát rovnou pana ředitele.
Budete se divit, ale nějak ze mě všechno spadlo. Nejistota je nejhorší a teď alespoň vím, na čem jsem/jsme.
Co je na tom pozitivní je možnost přidání 7 dodatečných čepic, které už být neměly.
Takže tak...
Pro mě je tento příspěvek po dlouhé době signál, že by to nakonec mohlo dopadnout. K paní z reklamky jsem se vyjádřil zde ve vláknech už asi třikrát a můžu říct, že jsem se v odhadech k její osobě zřejmě vůbec nemýlil. Tvá trpělivost, Michale, byla obdivuhodná, ale v tomto případě možná trochu na škodu Mr. Gs a další citlivky.: Neberte to jako napadání Michala, neni to tak myšleno!
Zajímala by mě ještě jedna věc: Čeho tím chtěla ta bába dosáhnout? Chtěla Michala vysílit až to vzdá nebo co? Nerozumím tomu.
Všichni se nemůžou dočkat konce světa, tak jsou nervózní. Co kdyby se dneska někdo nestihl pořádně vožrat On je totiž pátek a ještě před Vánocema, ženský šílej, chklapi bojujou o flek v nákupácích a děti prudí. Prostě klasika i na bmwgs
Alespoň je sranda. Měl jsem chuť na Plzeň a že si koupím pár lahváčů na večer, když už jedu kolem Globusu a když jsem tam ten masakr viděl, tak si dám doma raději rum. Ten tam mám.
Hele, necpou nám pořád do hlav, že je nějaká krize? Po Práglu jsou ulice volný, průjezdnost jak v létě a před obchoďákama stojej fronty i na cestu dovnitř. Tak nevím, nevím, jestli soudrizi ekonomobé neudělali někde chybkuLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
pepanek1150 napsal:
Olin...to mě klidně synku říkat můžeš , vaše moravská oslovení jsou kolikrát lepší než ta naše středočeská
Hlavně když říkaj cype nebo hň.upe
Emane , nevím odkud jsi , ale vidím že znáš i naše / ostravsko - karvinská / hezká oslovení. Ale tyto jsem v konverzaci s Mr GS vůbec nepoužil.
Upravil Olin dne 21.12.2012 14:18
Eman_ napsal:
................(s)
já jsem vocazdejší.......
Moment, co že jsi? Vocas zdejší? Já myslel, že žezlo už přebrali mladšíLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Cidas napsal:
[quote]xHackerM napsal:
...quote]
...
Zajímala by mě ještě jedna věc: Čeho tím chtěla ta bába dosáhnout? Chtěla Michala vysílit až to vzdá nebo co? Nerozumím tomu.
Tohle je otázka, kterou nebyla ani ona schopna zodpovědět panu řediteli reklamky. A nejsi první, kdo si tuhle otázku klade. Strejda, Hugitka, Servisák i jiní se mě na to ptali a prostě to nedává vůbec žádnou logiku. Ono slovo logika je pro tuhle situaci docela směšné, protože s logikou to vážně nemá nic společného. Nemohlo to dopadnout jinak. Asi si pořád myslela, že se na to vykašlu a že mě to přestane bavit a prostě to odřeknu. Nejvíc nechápu proč to udělala, zakázka sice byla složitější a menší série, ale nebylo to nic, co by hravě nezvládli a co by jim dělalo komplikace. Navíc termíny jsem neurčoval já, všechno si mohla naplánovat sama.
Nikdo to prostě nechápeme, paní jsem dneska nebral telefon (volala celkem na 4 čísla, kde mě mohla zastihnout), neodpověděl jsem jí na textovku a rovnou jsem informoval pana ředitele, že není v mém zájmu se s ní bavit, pokud ji něčím nepověřil. A on nepověřil a zařídil, aby mě již dále nekontaktovala.
Máme domluvu, že vše bude řešeno jen s ním a předání čepic proběhne osobně a o všem si popovídáme. Rovněž mu během toho předám balík surových čepic, které jsme včera rozbalili. K těm surovým čepicím neměl více slov a označil to jako krádež (rozumím tomu jako neoprávněné vyexpedování materiálu z jejich firmy - pozor, pouze moje vysvětlení si/pochopení jeho věty).
Mr GS napsal:
Takovej odborník na pravopis,by měl vědět,že tykání a oslovení je rozdíl.Samo,že mi tykání nevadí...naopak ,ale kdybych tě oslovil ty kundo,tak se ti to taky líbit nebude a to tykání bude až to poslední,čeho si všimneš
ono se to nevyhvězdičkovalo
Myslím , že bude dobré tento rozhovor ukončit, vždyť už se nebavíme o kšiltovce, ale o tom kdo je hulvát a kdo ne.
Sem to myslel jako příklad,rozhodně ne na tebe Prostě mě oslovení synku dost vadí...tak za to sorry,jestli sis to vzal osobně.
Ale za ostatním si stojím a to čím teď mlžíš je marný
Pokud jsi dobře četl , tak za oslovení synku, jsem se Ti slušně omluvil. A dále již srovnáváš oslovení nesrovnatelné. / synku , kundo / Ale celkem mně to u mladých lidí nepřekvapuje.
To,je pochopitelný... já tobě synku můžu říct těžko
Říkej mi třebas dědku , ale kundu si nechej pro někoho jiného.
servisak jjj uz mi volal, hold jak se zdalo ze moje SPECIALNI cepice nebude problem tak bude problem , trochu sme to upravil a snad to bude vypada OKI,
jinak sem si k cepici nechal u Pardala dle mych podkladu upravit triko co Pardal standartne nabizi, tak juknete jak jsem to vymyslel a jak to dopadlo, myslim si ze sem si to nechal udelat pekne k memu vyrocnimu modelu , kdyby se nekomu zalibilo u Pardala je jeste jedno XL navic
Cidas napsal:
[quote]xHackerM napsal:
...quote]
...
Tohle je otázka, kterou nebyla ani ona schopna zodpovědět panu řediteli reklamky. A nejsi první, kdo si tuhle otázku klade. Strejda, Hugitka, Servisák i jiní se mě na to ptali a prostě to nedává vůbec žádnou logiku.
schrek napsal:
servisak jjj uz mi volal, hold jak se zdalo ze moje SPECIALNI cepice nebude problem tak bude problem , trochu sme to upravil a snad to bude vypada OKI,
Tak jak jsme se domluvili, tak mi to odsouhlasil pan ředitel. To jen pro info.
Asi bychom měli poslat přání k vánocům a do nového roku té velice vtipné paní z reklamky když nás tu už půl roku velice baví Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko