xHackerM: Nech mi prosím čepici u sebe. Ja i VojtechPolicky jsme z Třebíče, pokud by mi to vyšlo, udělal bych si výlet s ním nebo bych ho poprosil, aby mi ji vzal. Ale vzhledem k tomu co předvádí počasí, si myslím, že to chvíli potrvá.
CarlosCZ napsal:
xHackerM: Nech mi prosím čepici u sebe. Ja i VojtechPolicky jsme z Třebíče, pokud by mi to vyšlo, udělal bych si výlet s ním nebo bych ho poprosil, aby mi ji vzal. Ale vzhledem k tomu co předvádí počasí, si myslím, že to chvíli potrvá.
Kluci, u někoho tuším, kam by ty čepice měly putovat, ale přesto mi prosím Vy, výše vypsaní, dejte zprávu kam Vám bude čepice doručena. Kompletuji balíky, abych je příští týden mohl předat Hosinovi (nebo později dle domluvy).
Možnosti:
- balík do Prahy (v Praze rozdá Servisák)
- balík na Moravu (na Moravu doveze Hosino, rozdá kdo???)
- balík do JČ (poveze brozkin)
- osobně
Ahoj Michale, nějak jsem nesledoval kšiltovky a dneska mě napadlo se na to podívat... mám ojednané 3.. můžu si je vyzvednout zase osobně ? Buď u tebe doma nebo v Plzni? Záleží kdy budeš mít čas a volno. Budu se snažit přizpůsobit.. Díky Georgíno
PS: máme tam vyšité ty přezdívky ???
LukyGs napsal:
Míšo, už jsme si psali že mi to pošleš balíkem na Moravu a vyzvednu si to třeba u Schreka?
To:LukyGs a Michal,pokud by byly ty kšiltovky u Schreka a Luky by je vyzvedával tak by mi je mohl vzít a já bych si je vzal u něj v květnu až se vrátím z KLDR,mám to k němu kousek.Šlo by to Luky?
LukyGs napsal:
Míšo, už jsme si psali že mi to pošleš balíkem na Moravu a vyzvednu si to třeba u Schreka?
To:LukyGs a Michal,pokud by byly ty kšiltovky u Schreka a Luky by je vyzvedával tak by mi je mohl vzít a já bych si je vzal u něj v květnu až se vrátím z KLDR,mám to k němu kousek.Šlo by to Luky?
ahoj a u koho bude bude moje čepice? v balíku u Servisáka nebo u Pertla nebo si klidně počkám na Čihošť jestli tam někdo pojedete... Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti!
Čepice vezmu na Radarku a do Číhoště. Přiští týden se doufám potkáme a předáme.
Pak sem napíšu seznam kdo je u mě má.
Upravil Pertla dne 07.04.2013 11:49
Ahoj, vím, zase pozdě, ale pokud by Ti nějaká zbyla, tak by jsem měl zájem. A fotečka posledního stavu by nebyla, viděl jsem prvotiny a potom nějakou bílou. dík Kubass
Kubass
2 Kubass: Měla by být jedna navíc, ale dokud to nebudu mít v ruce, tak Ti to nemohu slíbit.
Mluvil jsem s Hosinem ohledně umístění třepené aplikace Unstoppable na čele čepice. Můj požadavek na druhou sérii byl posunutí potisku o 5.0mm výše. Když procházím čepice, co mám doma, tak to vypadá, jakoby to dělaly dvě paní a z toho jen jedna měla tenhle nový požadavek na paměti. Pokud by někomu vadilo, že GS málo vystupuje na čele čepice pod třepenou aplikací, prosím, dejte to babičkám či maminkám přešít. Díky
2 Georgino a spol.: Tento týden zůstávám doma, marodím. Pokud by ses stavil pro kšiltovky, prosím někdy odpoledne nebo k večeru. Ale jen bych Ti je dal a zase zalezl do peřin. Nebo je může vzít Hugitka s sebou do práce a vyzvedneš si je tam.
Upravil xHackerM dne 08.04.2013 07:57