Petr 11 napsal:
Ja bych si dovolil trochu retrospektivy...
Mimochodem,to,co predvedl Zeman v posledni debate na Prime bylo neuveritelne buranstvi,ted uz nejde jen o presidenta,ted jde o to,kterych lidi je v tehle zemi vice...tech relativne slusnych,nebo hospodskych hulvatu bez spetky dustojnosti!
Zeman na Primě se začínal odkopávat do své pravé podoby tj. hulvát a buran kterému je každá lež dobrá. Zeman je jen horší varianta Klause. Jako by nestačil Hájek na hradě, teď to nedej bože bude Šlouf a jeho parta z KGB. Pokud někoho podporují komunisti,odboráři a Klausova vypečená rodinka, tak to je dost významný signál.
Pro mě se rozhodujícím měřítkem stává ne to, co oba pánové kdy udělali, ale spíš to co jsou schopni a ochotni udělat teď, případně do budoucna - hlavně z pohledu věcí, ze kterých je z mého pohledu slušnému člověku na blití. Když se někdo chová a mluví jako hulvát, podle mě to hulvát je. Tady jdou všechny "objektivní" argumenty stranou.
Když máte tabulkově podobné mašiny nebo auta, taky si neuděláte názor dokud si na (do) to nesednete. A může nastat situace, kdy už ani nebudete chtít zkoušet tu druhou možnost. Kdyby lidi dali víc na svoje pocity a nešpekulovali, možná by to nezašlo tak daleko... Za mě Karel
OT: Tak nějak nevím jestli je důvod cítit se hrdým čechem jako někteří přítomní
-pro to že jsem se tu narodil jsem nic neudělal
-jsem součástí národa který ze 70% nechodí k volbám, ale sedí v křeslech, prdí si pod sebe a tupě nonstop nadává na politiky všeho druhu, který tam ale jsou z vůle nás, zbylejch voličů
-to že nějakej čenda čutne do mičudy mi k tomu taky nestačí
říkám si hurikán
Dovi muzes nam vysvetlit,proc Zeman a Klaus najednou tak zmenili svuj postoj k Benesovym dekretum? http://zpravy.idn...domaci_ert
Nezacali pred volbami nahodou rikat to co chteji volici slyset a ne to co si opravdu mysli?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vorel napsal:
-jsem součástí národa který ze 70% nechodí k volbám, ale sedí v křeslech, prdí si pod sebe a tupě nonstop nadává na politiky všeho druhu, který tam ale jsou z vůle nás, zbylejch voličů
bud pysnej alespon na Prahu.
my jsme...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Taky jste si všimli jak všichni voliči Zemana se čím dál víc přibližují jeho osobnosti? Jenom urážky, poučování, arogance, irelevantní argumenty, házení špíny a neschopnost vysvětlit akty jejich kandidáta?
vorel napsal:
bud pysnej alespon na Prahu.
my jsme...
no dyš já z ní předo vosmi lety utek
říkám si hurikán
.... a když je to tedy všechno předem daný a ví to každý jouda, PROČ se tady všichni tak snažíme o nějaký názor? PROČ se tedy pan kníže tak moc snaží? PROČ tedy jít k volbám?
PROČ?
PS: A neodstěhujeme se raději někam jinam? O pár kilometrů dál a válet si tam v teple šunky?... Ach ten praotec Čech......
vevis napsal:
Dovi muzes nam vysvetlit,proc Zeman a Klaus najednou tak zmenili svuj postoj k Benesovym dekretum? http://zpravy.idn...domaci_ert
Nezacali pred volbami nahodou rikat to co chteji volici slyset a ne to co si opravdu mysli?
Až tak dalece do toho samozřejmě nevidím, stejně jako asi nikdo z nás tady, ale řekl bych, že oba staří protřelí dinosauři jenom logicky využili nahrávky na smeč, když se jim ten třetí dinosaurus Kadlík sám tak hloupě odkopal...
A myslím, že tímto Karel Schwarzenberg definitivně prohrál svým chlebodárcům volby - asi z něho moc radost nemají.
Jinak tady máte "konzistentní" Karlovo pojetí, abyste si mohli porovnat, co říkal Schwarzenberg během svých tří vystoupení během tří po sobě jdoucích dní.
Je to poučné. Vypadá to totiž, že neví, co kdy řekl.
Kdyby se nejednalo o aktivně činného místopředsedu vlády a ministra zahraničních věcí, mohlo by to být komický. Takhle je to ale úplně šílený.
17.1.2013...že Benešovy dekrety už neplatí 20 let. Přijetím listiny lidských práv a svobod ústavy přestala platnost Benešových dekretů. Ovšem nebyla zrušena od roku 1945, nýbrž od okamžiku, kdy tato ústavní listina byla přijata. Ale ony jsou zrušeny, co je zrušené už nemohu ještě jednou zrušit.
18.1.2013 Z prohlášení K. Schwarzenberga
Chtěl jsem vyjádřit, že Benešovy dekrety jsou dnes už překonány, že jsou právně vyhaslé. Jinými slovy, co se stalo, stalo se a nelze z toho vyvozovat nějaké majetkové nároky, jak to ostatně potvrdila i česko-německá deklarace.
19.1.2013 v rozhovoru v Právu
... že Benešovy dekrety byly zrušeny přijetím ústavy už před 20 lety bez zpětné účinnosti. Nejde to zrušit zpětně ...
ZÁVĚR :
17.1. ... Benešovy dekrety už neplatí 20 let
18.1. ... jsou právně vyhaslé
19.1. ... byly zrušeny přijetím ústavy už před 20 lety
Trochu se obávám, že je stejně jakákoliv diskuze zbytečná. Je předem domluvené a zařízené, že vyhraje Zeman. Je to kamarád Klause, společně se zasadili o rozkradení této republiky a společně si domluvili, že chvílu bude sedět na "trůnu" Vašík a chvílu zase Milouš. Neznamená to, že k volbám nejdu - co kdyby náhodou. Ale jak říkám - můj "optimismus" mi říká, že je to předem domluvené...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Medik napsal:
Pořád prezidentskou volbu cítím jako výběr mezi sr a č k o u a průjmem
Na tyto potíže požívám RUM. Lépe malé množství ve větších dávkách. Nevím, jestli Ti to pomůže v tomto případě.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Medik napsal:
Pořád prezidentskou volbu cítím jako výběr mezi sr a č k o u a průjmem
Na tyto potíže požívám RUM. Lépe malé množství ve větších dávkách. Nevím, jestli Ti to pomůže v tomto případě.
Jo, RUM je dobrej. Slivka taky řeší spoustu problémů
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Paul napsal:
A opět vysvětlení házením špíny na konkurenta jak "Zemanovské" .
Těžko zde něco dalšího vysvětlovat, když už to je implicitně v textu (viz ta KS nekonzistence a zaplétání se do vlastních přání, dojmů a pojmů).
Ale zkusím to teda polopatisticky:
Ačkoliv Klause odmítám už 20 let a ani Zemana nemusím, tak ani jeden z nich nikdy neřekl, že Benešovy dekrety jsou neplatné nebo že už neplatí.
KS to ale řekl.
A druhý den, když viděl, co to způsobilo, tak se opravil.
Ale třetí den už to zase řekl.
Buďto už je starý a unavený člověk (má na to věk a právo), nebo tomu věří. Nebo dokonce chce, aby to tak bylo, protože se o to snažil a snaží?
No a Miloš Zeman se proti tomu samozřejmě vymezuje a ohrazuje, protože jakýkoliv kandidát by ve finále využil takové možnosti protivníka potopit a pro sebe sbírat body.
Prostě Karel si to čistě sám a čistě svoji vinou pokakal.
Holt u potenciálního státníka a současného ministra zahraničí je to riziko, že takovýto člověk nemůže nepřipravený šťourat do bolavého vosího hnízda a ve vztahu k zahraničí si plácat, co ho zrovna napadne.
Zhruba takhle bych to viděl. Stačí to tak?