Taky dneska dorazil, takže díkes. Jen jsme domluvili na platbě na dobírku, ale pošťačka po mě nic nechtěla. Tak mi pošli do SZ číslo účtu, ať to můžu uhradit převodem.
Jéé já zapoměl poděkovat, pondělí jsem tam byl osobně :-) po hodině hledání (orpavdu chytré telefony se nezapřou ) tak ještě jendou moc děkuju :-) do kalendáře jsem ale nekoukal pač už je zabalenej jak dárek k vánocům .-)
Eman_ napsal:
Kalendare mam doma,presne dva co jsem objednal,ale nekde se stala chyba,zaskrtl jsem v dotazniku dva kusy,ze jsem autorem foto,doruceni postou a platba na dobirku,takze jsem nechal babičce instrukce. .....2x kalendar dnes dorazil,ale nic jsem neplatil,tak se ptam....JAK TO?
Mozna ti je nesrovnalost dorucovaci sluzby coz se me uz 2x v muj prospech stalo,ale jestli je to na bedrech Paji,tak chci vse uvést na pravou miru
Uf....
Jsem rád, že se kalendáře líbí
Bohužel v tiskárně mají fofry a tak poslali všechny kalendáře bez požadavku na dobírku. takže zdaleka nejsi sám.....
Kdo jste chtěli platit dobírkou:
O víkendu až budu mít čas tak všem kteří chtěli platit dobírkou pošlu dodatečně čílo účtu a variabilní symbol na které poprosím o zaslání částky snížené o dobírku, částku vám také pro jistotu napíšu.
Ti co měli platbu převodem dostali kalendáře v pořádku.
Pája
já se také hlásím, že dorazily kalendáře - měl jsem platbu převodem, ale převod jsem ještě neuskutečnil a kalendáře už mám u sebe, tak i tady asi vznikne občas chaos.
Ale neboj, převod zadám zítra v bance, abych nebyl dlužný.
Ahoj Pájo,
Kalendář je opradu Nádherný moje drahá polovička mi ho hned zabavila.
Samozřejmě sem měl taky zaškrtnutou DOBÍRKU tak mi taky pošli to číslo ať to možu
srovnat, nebo se možem nekde potkat.