Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 14 z 39:   1  ...  11    12    13    14    15    16    17  ...  39  

Katarína už vyráží
hicks
Přidané 19.06.2013 00:33

Registrace: 09.07.08
smazak73 napsal:
oveček pak kliká na reklamy a peníze rostouclap
Má to Hikxík pěkně spočítaný klobouk dolůclap

jde to vyborne. jenom za dnesek jsme tu vybrali na jednu divci obrizku Grin

v EG je prece 80+% slimanek obrezano, ze.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

hicks
Katarína už vyráží
Přidané 19.06.2013 00:35

radovant napsal:
Hicksi, podle me jsi inteligentni clovek, ktery svoje argumenty zaklada na nactenych vecech, mel bys ale mozna zapracovat na prezentaci tech nazoru. To ze budes lidi urazet ve vysledku znamena, ze je budes jen dal nasirat a i kdyz by treba s tebou souhlasili, tak ti budou oponovat jen z principu. Jedno se ti ale musi nechat, kde prispejes, tam je zivoSmile

idealni imho je, kdyz se zapoji vice lidi (jako treba Kaca)... a me strikajici faly se rozmelni v bezne konverzaciCool
17 cm

hicks
Katarína už vyráží
Přidané 19.06.2013 00:38

Pallfy napsal:
hicks napsal:
Pallfy napsal:

Nepřetáčej moje slova.
Věř si čemu chceš, ale nevnucuj to ostatním. Katarína ani její muž ti nic nevnucují. Ty se do nich ale svým textem neustále navážíš. A děláš ostudu rodině. "naší" !!! Seš ještě moc mladej abys mohl soudit. Na vojně jsi nebyl a komunisty jsi nezažil.
Smile A to si myslím že potvrdí více z nás dříve narozených.

to je fakt kravovina nad kravoviny.

JASNE... slimani nam nic nevnucuji. KURNIK MEL BY SIS TEN KRAKORAN + SIRU + HADITHY FAKT PRECIST(!)

NEVIS O TOM VUBEC ALE VUBEC NIC.

A proč bych to četl ? Já mám svůj názor na věc a taky jim to nevnucuju. Tak v hlavě vymeteno nemám, abych četl korán. To se radši budu věnovat něčemu jinému Smile

pokud chces s nama diskutovat o islamovi, alespon zakladni islamskou teologii bys mel mi nadrcenou....jinak je to 'jedna pani povidala'
17 cm

kanecek
Katarína už vyráží
Přidané 19.06.2013 06:52

Registrace: 01.04.12
jezek napsal:
katarina napsal:
ježek Grin nepostrehla som tvoju otazku to je dovod prečo som neodpovedala..
daj ešte raz a nejeduj sa Smile

Ja jsem nepsal nic o zadne otazce... co hulite?? Wink

"Stojim si za tim, co jsem napsal.. Katarina se mi k tomu nikdy nevyjadrila a respektuji jeji volbu."
| BMW F650GS | 2000 |

www.luciekanovska.cz
Pallfy
Katarína už vyráží
Přidané 19.06.2013 06:59

Registrace: 16.12.12
hicks napsal:
Pallfy napsal:
hicks napsal:
Pallfy napsal:

Nepřetáčej moje slova.
Věř si čemu chceš, ale nevnucuj to ostatním. Katarína ani její muž ti nic nevnucují. Ty se do nich ale svým textem neustále navážíš. A děláš ostudu rodině. "naší" !!! Seš ještě moc mladej abys mohl soudit. Na vojně jsi nebyl a komunisty jsi nezažil.
Smile A to si myslím že potvrdí více z nás dříve narozených.

to je fakt kravovina nad kravoviny.

JASNE... slimani nam nic nevnucuji. KURNIK MEL BY SIS TEN KRAKORAN + SIRU + HADITHY FAKT PRECIST(!)

NEVIS O TOM VUBEC ALE VUBEC NIC.

A proč bych to četl ? Já mám svůj názor na věc a taky jim to nevnucuju. Tak v hlavě vymeteno nemám, abych četl korán. To se radši budu věnovat něčemu jinému Smile

pokud chces s nama diskutovat o islamovi, alespon zakladni islamskou teologii bys mel mi nadrcenou....jinak je to 'jedna pani povidala'

Tys možná jedna paní povídala. Chodíš pro rozumy do Kauflandu a pak děláš machra. Tady se nediskutuje o islámu. Tady urážíš lidi. A to je rozdíl.
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu

www.profi-strechy.cz
kanecek
Katarína už vyráží
Přidané 19.06.2013 07:05

jezek napsal:
Nechapu nic co se tu deje.. ani nerozumim vsemu co se tu pise.. nazor Hixe je nazor Hixe, nazor nekoho jineho je jineho nazor.. ale.. Stojim si za tim, co jsem napsal.. Katarina se mi k tomu nikdy nevyjadrila a respektuji jeji volbu. Je mi to jedno, na druhou stranu si myslim ze je to spíš škoda pro ni.. ale co me dokaze nadzvednout ze zidle je povidani o budhismu a hinduismu v jedné větě a odvolávat se na boha ve větě následující den.. prosim alespoň neurazejte budhismus Bohem.. mam pocit, když to přečtu všechno zpátky že je tu jedna osoba ktera v současnosti nevi ci je.. takže vzkaz pro tebe: neurazej Budhu, budhismus a tuto viru.. prosim.. pokud ti to lidska slusnost dovoli.. Děkuji

Já teda nevím, s tím Buddhismem ad., proč by ho měla urážet, to byl jen výklad toho, že si člověk může vzít z každého trošku a vytvořit si vlastní víru - ala od každého trošku. Což vypovídá i o jejím mottu "s Budhom zaspavám, Ježisom vstávam, s Krišnom cestujem".
| BMW F650GS | 2000 |

www.luciekanovska.cz
hicks
Katarína už vyráží
Přidané 19.06.2013 07:13

kanecek napsal:
Což vypovídá i o jejím mottu "s Budhom zaspavám, Ježisom vstávam, s Krišnom cestujem".

prelozeno: nevim o cem mluvim a nejspis mam v hlave dost nasráno.

Agnostici jsou ok, do te chvile, nez zarizuji sunni evropske pasy.
17 cm

hicks
Katarína už vyráží
Přidané 19.06.2013 07:17

Pallfy napsal:
Tady se nediskutuje o islámu. Tady urážíš lidi. A to je rozdíl.

tak si predstav, ze by si katarina v roce 1936 vzala v nemecku clena hitlerjugend a otevrela, nebo priotevrela mu pristup do Ceskoslovenska.

tobe to mozna nevadi, ale tenhle tvuj nazor je mi neuveritelne u pr.dele.

Mne hrdličkoun v EU/Schnegenu teda uplne jedno NENI. Proc bychom si sem meli brat lidi, co o nas rikaji, ze jsme spina a povazuji se za nam nadrazene??
Upravil hicks dne 19.06.2013 07:19
17 cm

kanecek
Katarína už vyráží
Přidané 19.06.2013 07:21

To je mi teda demagogie.
| BMW F650GS | 2000 |

www.luciekanovska.cz
hicks
Katarína už vyráží
Přidané 19.06.2013 07:26

kanecek napsal:
To je mi teda demagogie.

ne, to neni demagogie.

To jsou prusery, co tu baby jako katarina a latentne i TY delate.
17 cm

kanecek
Katarína už vyráží
Přidané 19.06.2013 07:33

hicks napsal:
kanecek napsal:
To je mi teda demagogie.

ne, to neni demagogie.

Ne, našla si přítele, který těmto srancům, které tu vaříš neholduje. By mě zajímalo, kdyby se o tebe otřela zadečkem fakt kočka, v hlavě to měla srovnané a byla by to fakt sympaťanda a nepoznal by si, že pochází ze země, kde převažuje nějaké vyznání nebo tam není taková ta "naše" obvyklá morálka, co ty by si dělal., až by ses to dozvěděl..? Kopl ji do toho jejího krásného zadečku?
| BMW F650GS | 2000 |

www.luciekanovska.cz
hicks
Katarína už vyráží
Přidané 19.06.2013 07:59

kanecek napsal:
hicks napsal:
kanecek napsal:
To je mi teda demagogie.

ne, to neni demagogie.

Ne, našla si přítele, který těmto srancům, které tu vaříš neholduje.

temer nelze najit muslima, ktery nepovazuje koran za ODRIKANY bohem. Udelej si vlastni pruzkum, amaterko.

By mě zajímalo, kdyby se o tebe otřela zadečkem fakt kočka, v hlavě to měla srovnané a byla by to fakt sympaťanda a nepoznal by si, že pochází ze země, kde převažuje nějaké vyznání nebo tam není taková ta "naše" obvyklá morálka, co ty by si dělal., až by ses to dozvěděl..? Kopl ji do toho jejího krásného zadečku?

ja si porad nejsem jistej, jestli jses tak hloupa nebo o islamu a egyptu vis tak malo.

a) cesti kluci NEMAJI pristup k egyptskomuslimskym babam
Cool islam doprcic neni zdaleka jen vyznani, ale i pravo, principy usporadani statu, policie
c) egyptskomuslimskej chalan NEMUZE snadno zasouvat, proto se tak vrhaji na katariny a evropske turistky celkove. Casto nemuze jit ani na rande bez mahrama + egyptanky velmi casto pozaduji ABY ZAPLATIL VENO.

no a Katarina s nim šu.ká zadarmo, ochotne, ma motorku a dost mozna dostane i EU pas.

No neber to Cool

d) katarina na nej narazila v zemi, kde vladne ksindl z Muslimskeho bratrstva, kde koptove dostavaji naloz den co den a kde novym guvernerem Luxoru je parchant, co ma prsty v postrileni turistu tamtez. Mmch.. kdyz je strileli, tak kriceli -- arabsky -- aby turiste nerozumeli: "kdo je muslim, lehnete si na zem".
Upravil hicks dne 19.06.2013 08:05
17 cm

MartinM77
Katarína už vyráží
Přidané 19.06.2013 08:10

Registrace: 01.12.11
Viděl bych to tak, že Hixík má komplex z toho, že je prostě knedlík a žádná baba ho nechce ani s novou motorkou cry Tady si alespoň trochu přeléčí mindrák urážením ostatních.
Na druhou stranu - s některými jeho názory souhlasím, jen bych to prezentoval jinak. Ať si Katarína narazí třeba tři slimáky najednou, je to její věc a její život. Ale....hlavně ať nám je netahá do ČR.
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..

hicks
Katarína už vyráží
Přidané 19.06.2013 08:20

nicholas1 napsal:
Viděl bych to tak, že Hixík má komplex z toho, že je prostě knedlík a žádná baba ho nechce ani s novou motorkou cry Tady si alespoň trochu přeléčí mindrák urážením ostatních.
Na druhou stranu - s některými jeho názory souhlasím, jen bych to prezentoval jinak. Ať si Katarína narazí třeba tři slimáky najednou, je to její věc a její život. Ale....hlavně ať nám je netahá do ČR.

ja myslim, ze hloupěna typu Katarina je +- ten typ bab, ktery cca chodej s jednodussima klukama, jako jses ty. Takze tu prece jen muze chybet.

Akorat narazit si slimana je v urcitych kruzich v posledni dobe vic sexy. Zretelne udelala dojem minimalne na kanečnici. Proste u podobne smyslejicich slepicek u kafe bude celkem star.

Dalsi vec je, ze slimak bude na 80-90% trvat na tom, aby deticky byli zase muslimove. Aby puvodne "nase" baba rodila dalsi muslimy,,, neni imho v nasem zajmu.

Berte to tak, ze se proste pretahujeme o baby, kterych je OMEZENE MNOZSTVI... s celkem zfanatizovanou sektou.
Upravil hicks dne 19.06.2013 08:42
17 cm

jezek
Katarína už vyráží
Přidané 19.06.2013 08:38

Registrace: 05.11.08
kanecek napsal:
jezek napsal:
katarina napsal:
ježek Grin nepostrehla som tvoju otazku to je dovod prečo som neodpovedala..
daj ešte raz a nejeduj sa Smile

Ja jsem nepsal nic o zadne otazce... co hulite?? Wink

"Stojim si za tim, co jsem napsal.. Katarina se mi k tomu nikdy nevyjadrila a respektuji jeji volbu."

A?? nějak jsem tvůj příspěvek nepochopil.. ty hulíš taky?? Hele nejste tam spolu?? Wink

czunik
Katarína už vyráží
Přidané 19.06.2013 08:47

Registrace: 08.09.09
katarina napsal:
Všetkých Vás srdečne zdravím, dnes mi napisal jeden motorkar, a opytal sa ma čo sa deje, či pokračujem.. ako sa cítim a čo sa vlastne stalo, pretože je zmatený z grcov, ktoré sa dočítal na foru..

Má moj velký rešpekt, pretože si našiel čas a guráž opýtať sa to priamo mna, namiesto toho aby si utieral topanky a nafukoval svoje ego skrytý pod nickom niekde na internete.. diskusiu vyšie som si užila s kávou v ruke..

Vážim si ludi, ktorí použili pri písaní svoj mozog, a kusok citu.. ostatných odmietam rešpektovať, pretože rasistické narážky a hlboké upadnutie, ktoré sa daju lahko cítiť su niekde za hranicou ludskosti.. pre mna..

nemám co bych dodal,držím palce a jak se říká každý je strujcem svého štěstí....takže jaké to cheš takové to budeš mít a nám je po tom hovno...taky bych nechtěl aby někdo pitval můj život...kdyby to bylo u mě někteří by již leželi se zraněním....protože každý má začít u sebe a pak školit jiné,...měj se hezky a držím palce ....
jinak co vím egypt je jeden s nejvíce tolerantních muslimských zemí..jestli to bude i nadále se uvidí..tobě hodně štěstí

Potvrdene že je Moslim..?? a viete aké náboženské vyznanie mám ja..? že súdite najprv druhu stranu? vidite moje tetovania?? budhu a hinduistického ganesha..?
vidite aj to čo mam pod koselou??
Sudia sa ludia podla srdca a toho ako sa spravaju alebo podla papierov, rodičov či toho aký model BMW maju..??

Ak má niekto z vás pocit, že ma može súdiť.. ako tu vidim..
Neh si najprv obuje moje topanky.. aby zo seba nerobil ****a.. sam pred sebou..

Zijem svoj zivot, najlepsie ako viem.. pouzivam srdce, robim chyby, posuvam sa a bojujem za svoje sny a pocity, ktoré jedine sa jedneho dna premenia a vezmem si ich so sebou..

Neubližujem ľudom, ak oni neublizuju mne.. a ak aj.. vzdy sa otočím a radšej odídem.. Tak ma to učili..

Ak som aj niekomu ublizila je to medzi mnou Bohom a tretím človekom..
A najhoršie je že s tým musím žiť ja.. Tak budte v klidku..

Plytkost ktorá sa ku mne dostáva tieto dni ma núti grcať, sračkovať, neschopnosť dať do huby nejaké jedlo.. moj život nabral iný rozmer, keď sa Vám ludia otočia chrbtom, oserú Vás ako najlepšie vedia.. a pritom ani nevedia kto ste a na ulici by Vás nikdy nespoznali..

Dakujem za krásnu skusenosť.. oslobodzuje ma.. svojim sposobom..

Jazde zdar!

co na to říct,jen že je to jen a jen tvojě věc.Pokud jsi š´tastná je to dobře a nám všem je po tom hovno.Někdo je štěstný rejpáním ,někdo našel lásku.Takže dělej co tě dělá š´tastnou a ser na to co kdo říká. Já mam v řiti hlopé poznámky..protože složenky nikdo s nich za mě platit nebude...i když některé názory hikse jsou založeny na realném základě,přesto je nejde paušalizovat.
Čus a měj se
Upravil czunik dne 19.06.2013 09:42
http://czunici.ra...

kdo nemění názory je blbec:-)

www.ventobohemia.cz
MartinM77
Katarína už vyráží
Přidané 19.06.2013 08:49

Registrace: 01.12.11
hicks napsal:
nicholas1 napsal:

ja myslim, ze hloupěna typu Katarina je +- ten typ bab, ktery cca chodej s jednodussima klukama, jako jses ty. Takze tu prece jen muze chybet.

Akorat narazit si slimana je v urcitych kruzich v posledni dobe vic sexy. Zretelne udelala dojem minimalne na kanečnici. Proste u podobne smyslejicich slepicek u kafe bude celkem star.

Dalsi vec je, ze slimak bude na 80-90% trvat na tom, aby deticky byli zase muslimove. Aby puvodne "nase" baba rodila dalsi muslimy,,, neni imho v nasem zajmu.

Berte to tak, ze se proste pretahujeme o baby, kterych je OMEZENE MNOZSTVI... s celkem zfanatizovanou sektou.

hele knedlíku, když už máš tolik řečí na rození muslimských dětí - kolik českých dětí máš sám, když není v našem zájmu, aby bylo více "nemuslimských" dětí?
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..

cibus
Katarína už vyráží
Přidané 19.06.2013 08:53

Registrace: 11.12.12
Z cesty se stala velká blamáž. Nevím, zda a jakým způsobem Katarína srovná svoje závazky, ale ze slibů z promo letáku vůči sponzorům, partnerům a motorkářské obci věru mnoho nezbylo. Pro mě ten projekt skončil silně neseriózně a takové konce já nemusím, byť to pro někoho má punc love story. Kredit důvěryhodnosti nositelky projektu klesl v limitě k bodu nula, láska, neláska.

Druhá rovina příběhu je ta lidská. Každý strůjcem svého štěstí. Koho si vybrala, je mně fuk. Její boj. Zkušenosti, statistiky hovoří jasně proti. Popřeji štěstí, bude ho potřebovat.

hicks
Katarína už vyráží
Přidané 19.06.2013 09:07

nicholas1 napsal:
hele knedlíku, když už máš tolik řečí na rození muslimských dětí - kolik českých dětí máš sám, když není v našem zájmu, aby bylo více "nemuslimských" dětí?

ZERO! Grin
17 cm

bobr
Katarína už vyráží
Přidané 19.06.2013 09:57

Registrace: 18.02.08
clapyes
cibus napsal:
Z cesty se stala velká blamáž. Nevím, zda a jakým způsobem Katarína srovná svoje závazky, ale ze slibů z promo letáku vůči sponzorům, partnerům a motorkářské obci věru mnoho nezbylo. Pro mě ten projekt skončil silně neseriózně a takové konce já nemusím, byť to pro někoho má punc love story. Kredit důvěryhodnosti nositelky projektu klesl v limitě k bodu nula, láska, neláska.

Druhá rovina příběhu je ta lidská. Každý strůjcem svého štěstí. Koho si vybrala, je mně fuk. Její boj. Zkušenosti, statistiky hovoří jasně proti. Popřeji štěstí, bude ho potřebovat.

Strana 14 z 39:   1  ...  11    12    13    14    15    16    17  ...  39  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 109
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.33 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI