Safra, člověk tu není 24 hodin a je to o pět stránek vydatnější.Soudružka manželka je na dovolené, tak nemám přístup ke kontu. Pošlu v neděli, to už bude doma. "Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
hobr napsal:
Safra, člověk tu není 24 hodin a je to o pět stránek vydatnější.Soudružka manželka je na dovolené, tak nemám přístup ke kontu. Pošlu v neděli, to už bude doma.
hobr To máš špatně nastavený baba nemá mít přístup na učet ne chlap
hobr napsal:
Safra, člověk tu není 24 hodin a je to o pět stránek vydatnější.Soudružka manželka je na dovolené, tak nemám přístup ke kontu. Pošlu v neděli, to už bude doma.
hobr To máš špatně nastavený baba nemá mít přístup na učet ne chlap
Účet je na moje jméno, ale v dnešní elektronické podobě je to pro mě španělská vesnice.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Bob napsal:
Tak jsem to dobalil snad to udělá Bohušovi trošku radosti,předám Honzovi ten to d Mildovi z Kyjova a ten předá Bohumilovi.
Mildo ten manuál na 1150 je Tondovi
manuál na 1100gs Bohušovi.
moc ho pozdravuj.
Bobe já vím,tebe furt straší ten náš "Kyjovský řádek" ale ten není F Kyjověto jen jako detail
Jinak čekám a fše předám jak se patří a vše vyřídím
Upravil Milan V dne 05.09.2013 15:04
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Až bude Bohumil trochu redy a pustí ho k oknu tak by jsme mohli my,, bližší"kdo bude můct zajet před špitál na parkál mu pokynout z motorek,ať má i vizuelní motivaci k rychlejší rekonvalescenci
A kde vůbec leží? Vím na "Žluťáku", ale ve kterém pavilonu?
Upravil hobr dne 05.09.2013 16:31
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
kim napsal:
Až bude Bohumil trochu redy a pustí ho k oknu tak by jsme mohli my,, bližší"kdo bude můct zajet před špitál na parkál mu pokynout z motorek,ať má i vizuelní motivaci k rychlejší rekonvalescenci
kim napsal:
Pokud je to možné, tak se rád přidám
Máš to sice z ruky ale to neva .jen by to chtělo aby někdo kdo je s Boh.v kontaktu dal pak vědět až bude možnost.