Ať moc nezapleveluji, dám dotaz sem (viz níže je odpověď z Groka), je to tak, jde to? Má to tak někdo? Nějaké potíže s tím?
Děkuji za rady.
Ano, BMW Navigator 7, oficiálně nazývaný BMW ConnectedRide Navigator, je kompatibilní s držákem na BMW GS LC (Liquid Cooled), pokud má motocykl tovární přípravu pro navigaci. Tato příprava zahrnuje držák a otočný ovladač na levém řídítku, což je standardní výbava u většiny modelů GS LC od roku 2013 (např. R1200GS LC, R1250GS).
Upravil xylem dne 28.03.2025 11:20
xylem napsal:
Ať moc nezapleveluji, dám dotaz sem (viz níže je odpověď z Groka), je to tak, jde to? Má to tak někdo? Nějaké potíže s tím?
Děkuji za rady.
Ano, BMW Navigator 7, oficiálně nazývaný BMW ConnectedRide Navigator, je kompatibilní s držákem na BMW GS LC (Liquid Cooled), pokud má motocykl tovární přípravu pro navigaci. Tato příprava zahrnuje držák a otočný ovladač na levém řídítku, což je standardní výbava u většiny modelů GS LC od roku 2013 (např. R1200GS LC, R1250GS).
Ano. Měl jsem ho na motorce co jsem loni koupil a vše bylo OK. Používám starou 5, tak jsem tu 7 prodal.
.
Ahojte, prosím vás akú máte micro SD kartu v navi? Pýtam sa preto lebo ja tam mám ešte pôvodnú origo 8 GB a pri aktualizácii mi Garmin Expres ukazuje na aktualizáciu iba západnú a severnú Európu. Skúsil som tam dať 32 GB micro SDHC, naformatovanú na FAT32, no a túto kartu PC vidí ale Garmin Expres nie. Takže mi ju ani nebere ako možnosť.
Upravil oliv dne 03.04.2025 14:42
BMW R 1200 GSA LC Triple Black
Rosta64 napsal:
Ahoj. Navigator spolupracuje pouze s originálním kabelem Garmin...zkoušel jsi? Než to rozebereš .
Tak to není pravda. Originální kabel rozhodně nepoužívám a jede to v pohodě. Nesmí to být kabel microUSB, který je pouze "napájecí", musí být i pro přenos dat. Žádná další věda v tom není.
xylem napsal:
Děkuji za rady.
Ano. Měl jsem ho na motorce co jsem loni koupil a vše bylo OK. Používám starou 5, tak jsem tu 7 prodal.
Ahoj,
nevíte náhodou kde se dá koupit baterie do Navigatoru V?
Garmin Typ 361-00063-00
Za případné info děkuji..
BMW F650GS,BMW G450X,BMW G650Xchallenge,BMW R 1150GS,BMW R1150GSA,BMW R1200GSA,BMW R80GS a nejlepší nakonec BMW R1100GS
Díky ale tenhle Typ mi to nenašlo..
BMW F650GS,BMW G450X,BMW G650Xchallenge,BMW R 1150GS,BMW R1150GSA,BMW R1200GSA,BMW R80GS a nejlepší nakonec BMW R1100GS
Mlha napsal:
Ahoj,
nevíte náhodou kde se dá koupit baterie do Navigatoru V?
Garmin Typ 361-00063-00
Za případné info děkuji..
Nech ji zrepasovat u nějakého prodejce baterií, co máš v okolí. Vyjde Tě to o dost levněji než originál. Podstatné je, zda normálně funguje a chybí jí pouze kapacita (zda je v pořádku vestavěné BMS v akku).
Upravil Ruda dne 09.04.2025 18:18
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Děkuji moc
Koupil jsem navigaci která nebyla použitá,tak uvidím třeba se baterie vzpamatuje,až začnu jezdit..