Kasak napsal:
Mám pocit,že přes Chlumec pojede většina,tak mužem dát kolonu. Upozornění pro ty,kteří plánují cestu po D11.Tady Chlumce je uzávěra a v pátek masakrální kolony. Je lepší jet z Poděbrad po staré 11 až do Hradce.
Ještě jednou pro jistotu. Vyhněte se D11 mezi Žehuní a Chlumcem nad Cidlinou. Každý pátek kolonka tak 5-6 km.
Když je hlad,je i husa dobrá.
pavlik5 napsal:
Rudo, vejde se ještě stan? Vozím ho asi 3 roky a ještě se mi ho nepodařilo postavit... Tak třeba dneska...
Michale (majklbiker), v kolik plánuješ odstartovat? Já to mám teoreticky na 16., ale není to nic, s čím by nešlo hnout (každým směrem). Telefon jsem si opsal z profilu...
Docela se na tu vybranou společnost těším
ja to predbezne vidim tak na 17, ale muze se to jeste zmenit, uvidim jak v praci, tel jsem si taky pisnul a dam vcas vedet
Zebra 1150 ADV
Domluveno. Pojedu z centra, tak sraz někde na východní části Prahy. Nějaká pumpa nebo podobné nezaměnitelné místo... Pořádně za tu práci vem, ať nejedeme potmě. Moc mi to nesvítí
Ahoj ve spolek, Přijedu se asi podívat jen dneska na večer. Ale pokud by někdo mel o víkendu dlouhou chvilku, domluvil jsem u šéfa prohlídku jeho sbírky starých mototorek a aut. Je to v Častolovicích, cca 40km od chaty. Pokud múzu doporučit trasu, tak z chaty přes Rokytnici, Pěčín, Javornici, Rychnov, Častolovice. A zpět Solnice, Skuhrov, Masarykova chata, Orlické záhoří a pak buď Polskem do Dolní lipky anebo Zemskou bránu, Petrovičky a koupačka na Pastvinách. NENUTÍM nikomu, návštěvu "muzea" je potřeba nejprve domluvit telefonem a ten dám někomu z organ.srazu.
Snažím se jet tak, abych dojel domů.
pavlik5 napsal:
Domluveno. Pojedu z centra, tak sraz někde na východní části Prahy. Nějaká pumpa nebo podobné nezaměnitelné místo... Pořádně za tu práci vem, ať nejedeme potmě. Moc mi to nesvítí
tak kdo by se chtel pridat dame sraz na KM - PRONA, Čerpací stanice, Náchodská 2500/250, Horní Počernice
16.30 h. odjezd
Zdar chlapi,
Věřím ze si užíváte páteční večer. Zítra se na vas přijedou podivat. Uvidíme se poprvé, až na par výjimek. Co víc, přijedou s manželkou, které tvrdím, ze ste parta skautů a abstinentů.
Tak mi to moc nepokazte. Dojedu kolem třetí po obědě.
Bohužel tedy jen na otocku.
Zbytek se nějak vyvrbi.
Fik
Fšecky vás tam zdravím a štve mně, že si s Váma nemůžu připít mlíkem, jako vždycky, cucáci mladý. Tak až někde na cestě nebo na podzimní Radarce. Z Itálie. Kuky
KUKY se vrací
Kdo by teda se přidal, odjíždíme na sraz zítra, teda vlastně dnes , kolem 13.00 z Prahy.
Odjezd z praha 8, u parkánu 17, nad školou.
Zkusím dle itineráře dát nějakou zábavnou cestu. Jsme zatím dva, tak snad se něco nabalí.
zatím dobrou
Tak avy měla zastoupení i Plzeň, tak vyjíždíme ccav 11:00 z Plzně s Marty82. Tak se na vas zvědav lumpové :-).
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
zkusim se tam jeste na skok dostat, ale vidim to blede.
Nenadalej zdravotni pruser (ne u mne :(
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak jsem dorazil domů, bohužel jsem mohl jenom na pátek, nějak toho je teď hodně. Každopádně opět vydařená akce, s perfektním počasím a hlavně na dokonalým místě. Radarka se může jít zahrabat. Díky všem!
Tak já dojel domů v sobotu v 8.45h a dost mě štvalo že sem se ani se všema nemohl rozloučit a ještě víc že jsem nemohl zůstat do neděle jo a děkuju organizátorům a zas někdy příště