ku.ndy pokusim se zitra NA SKOK dorazit autem.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Joe napsal:
Tak bohužel nedorazím z důvodu ucpané odtokové roury ze sousedovi zahrady. Plave mi všechno na mé. Teď odjeli hasiči. Ohrožena oslava mého zrození příští týden.
Mu jí prošťouchni a začni balit.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Chlapy přeložte tu akci na jindy třeba na příští rok to už bude hezký počasí a nebo si ty motorky předělejte na vodní skůtry a hadry vyměnte za neopreny
xHackerM napsal:
Harley odvolán. V tomhle počasí to nemá smysl je tam tahat s leštěnkama.
Podle náhledu na 24 hodin dopředu dnes v 7večer máte po dešti. Začne až na sobotu na noc. Do rána zas po dešti. Takže to bude cajk.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
No koukám na Aladina a zítra zatím v plzni nemá pršet :-)....
A šrouby nemáte nikdo?
No jestli vůbec někdo dorazí máš Michale nějakej přehled kolik cca lidí bude....který to ještě neodpiskali?
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
taky nic neslibuju
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hodil jsem dopředu aktualizovanou tabulku. Jsou tam i komentáře k lidem, kteří se chtějí stavit jen na otočku. Kdo slíbil, tak zatím neodvolal, až na Joa, kterému soused odplavuje barák. Ještě možná přijede Servisák, ale to je informace týden stará.
xHackerM napsal:
Ruda (Joe) je tvrďák a nesere se s tím. I přes vodu na pozemku i na silnici stejně dorazí.
Vyhnal ženu s dětma na půdu a šel balit... to je chlap!
H.
Čau všem, podle toho jak mi to vyjde bych zítra dopoledne možná taky dorazil. Pokud by to klaplo a zdržel bych se, najde se dodatečně místo v chatce? Spacák mám.
xHackerM napsal:
Ruda (Joe) je tvrďák a nesere se s tím. I přes vodu na pozemku i na silnici stejně dorazí.
Jo, trochu jsme to přehodnotili. Jelikož nejmíň do zítřejšího večera bude nutné čerpat z jeho pozemku vodu, tak vlastně stejně nejde nic jiného řešit - čerpadlo pohlídá jeho Ilona (čest a slávu takovým ženským). Ale zítra budeme muset z akce odjet - ze solidárnosti půjdu Rudovi v neděli pomoct s následky vyplavení, jelikož tu jeho narozeninovou zahradní párty nemůžu nechat "padnout" .
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
xHackerM napsal:
Jo, trochu jsme to přehodnotili. Jelikož nejmíň do zítřejšího večera bude nutné čerpat z jeho pozemku vodu, tak vlastně stejně nejde nic jiného řešit - čerpadlo pohlídá jeho Ilona (čest a slávu takovým ženským). Ale zítra budeme muset z akce odjet - ze solidárnosti půjdu Rudovi v neděli pomoct s následky vyplavení, jelikož tu jeho narozeninovou zahradní párty nemůžu nechat "padnout" .
Za hodinku máte na Brněnsku po dešti a zbytek vody se vsákne. Takže to nebude tak horké.
H.
Ondrasan1978 napsal:
Čau všem, podle toho jak mi to vyjde bych zítra dopoledne možná taky dorazil. Pokud by to klaplo a zdržel bych se, najde se dodatečně místo v chatce? Spacák mám.
Neviděl bych problém. Jen doraž do desáté hodiny. Kdybys nestíhal a už jsme nebyli v areálu, zavolej a já Tě k nám navedu.
Tak jede někdo z Práglu? Už mě to v práci nebaví a teď zrovínka neprší..... Třeba ještě vyndám igelit z gatí a bundy a pojedu jako člově Jsem si říkal, že HD do deště brát nebudou. Nevadí, ožerem se i bez nich.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
tak jsem dneska chtel udelat jen takovou malou prepadovku na otocku, ale bohuzel jsem mel vyjizdet v 11:00, ale bohuzel me odvolali pracovni povinnosti a driv jak v 16:00 se z Olomouce nedostanu a to je napytel a zejtra jsme pozvanej na svatbu
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
tak jsem dneska chtel udelat jen takovou malou prepadovku na otocku, ale bohuzel jsem mel vyjizdet v 11:00, ale bohuzel me odvolali pracovni povinnosti a driv jak v 16:00 se z Olomouce nedostanu a to je napytel a zejtra jsme pozvanej na svatbu
Jestli svatba začíná až po poledni, takl by jsi se holt ožral večer jen napůl
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
schrek napsal:
Jestli svatba začíná až po poledni, takl by jsi se holt ožral večer jen napůl
Kdyby byla po poledni tak vpohode , ale musime byt u nevesty v 9:00 a 10:00 je obrad
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček