Já si myslím,že od Ulcinju,přejet k moři dolu do Albošky,jak ukazuje starosta,pak to vzít nahoru na Komani a dál podle počasí a požadavků účastníků. Mám stažený nějaký cestopisy,tak bysme dělali večer porady u piva.
Nebo jestli má někdo nějaký typ kam z Komani,sem s ním.
oranžová dvanáctka
rick napsal:
To by si byl hodnej,já bych si uložil nějaký body do notýsku.
Se ti to tam nemůže všechno vejít.Koukám,že Roman pojede na GSu a já s Fandem budeme muset přezout na špunty a vlákno budeme muset přejmenovat,že??????
.
rick napsal:
Se ti to tam nemůže všechno vejít.Koukám,že Roman pojede na GSu a já s Fandem budeme muset přezout na špunty a vlákno budeme muset přejmenovat,že??????
To Pavle bohužel ani náhodou viz moje další vlákno v sekci r1100gs "prasklý válec"
rick napsal:
Neboj o off se nebudu zminovat,protože pak by jste nechtěli jezdit nic jiného
rick napsal:
To Pavle bohužel ani náhodou viz moje další vlákno v sekci r1100gs "prasklý válec"
rick napsal:
Kdo pak nám to někomu nacpe do navigace ?? To bude chtít nějakej software a překlopit to přímo do formátu dané navigačky, protože ručně to by to byl vopruz na půl dne.
Upravil fero dne 08.09.2014 09:05
Není lepší to vzít přes Bugojno rovnou na Mostar,Sarajevo jsme říkali,že vypustíme,pak to z Mostaru stočit na Foču,přejet do MNE,dát Durmidor,napálit to dolu na Podgoricu,Ulcinj,přejet do Albošky,dolu k moři,vykoupat a dát se směrem na Komani,tam slítat podle počasí hory a vracet se horem přes dejme tomu Makedonii,Srbsko-bosenský hranice okolo Dunaje domu.Takhle jsem tu trasu vyčet v cestopisech a docela se mi líbila.
Jen by bylo docela dobrý zůstat třeba u toho moře 2 dny na jednom místě.
Navigačku snad můžeme zadat vždycky ráno před cestou,jen to nechce spát do 8. oranžová dvanáctka