Plawa napsal:
Jo to je tak kdyz si nekdo naplanuje dorazit do Arizony na konci cervna kdyz padaj teplotni rekordy (vcera bylo 49 ve stinu). Nejlepsi zpusob jak si to predstavit je vzit fen a foukat si s nim do prilby, presne takovej pocit ma clovek kdyz otevre prilbu na dalnici..
Ale tak snad to i tak stalo za to..
to je krasna fotka! ... jo AZ mne laka.. a celej spodek... Louisiana, Alabama, MS...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Zaprselo, ochladilo se na 35, tak jsme vyrazili na pruzkum novejch tras. Nevedeli jsme jak to bude vypadat tak jsme misto GS vzali krosky coz se ukazalo ve finale jako velmi dobra volba..
YouTube Video
V pulce tohohle kopce mi dosel talent... nechavam na priste.
A jeden elegantni parakotoul kdyz mi ustrelil zadek pri sjizdeni kopce (5:12 na videu)
Po case jsem zase nastradal material hodnej sdileni..
"Hell Week" je nazev akce kterou poradaji mistni chlapci uz asi patej rok, idea je vyrazit do Colorada a projet ten nejhorsi teren kterej se da najit. Par rocniku bylo na GSech, tentokrat jsme vyrazili na kroskach. Videa budou (76GB..), zatim jenom staticky, fotky z telefonu..
Na konci zari vyrazime opet, tentokrat na GS, trasa podobna jako minulej rok.. myslim na kalendar
Plawa napsal:
Po case jsem zase nastradal material hodnej sdileni..
"Hell Week" je nazev akce kterou poradaji mistni chlapci uz asi patej rok, idea je vyrazit do Colorada a projet ten nejhorsi teren kterej se da najit. Par rocniku bylo na GSech, tentokrat jsme vyrazili na kroskach. Videa budou (76GB..), zatim jenom staticky, fotky z telefonu..
Na konci zari vyrazime opet, tentokrat na GS, trasa podobna jako minulej rok.. myslim na kalendar
Kdyby v Coloradu nebyl vetsinu roku v horach snih a kosa tak by to byl motorkovej raj.. nicmene kosa a snih tam muze uderit docela rychle takze letosni vylet byl spis o tom zmizet nekam pryc do tepla. Minulej rok jsme projeli jenom cast White Rim Road v narodnim parku Canyonlands, tentokrat jsme zvladli celejch 80+ mil offroadu v nadherny krajine.
Zatim mam jenom fotky, video bude, zkusil jsem tentokrat stabilizovanej gimbal na helme a vypada to skvele. viz ukazka:
Konecne jsem se dostal k videu z Colorada na kroskach, panove mi dali par navrhu na hudbu (to je vzdycky nejvetsi pruda hledat), zkusil jsem to dat pod akcni zabery a vubec mi to nesedelo, tak jsem to zkusil pojmout tentokrat trochu volnejs a spis vypichnout tu krajinu, ktera je tam fantasticka..
A protoze predchozi video sklidilo tak nadsnej ohlas (haloo... je tu nekdo?) tak tady je dalsi, tentokrat z Canyonlands a na GS (plus jedna Africa Twin). Konecne jsem se dostal k tomu poradne vyuzit gimbal na stabilizaci kamery, rozdil je obravdu viditelnej na prvni pohled.
Diky chlapci, sam jsem se pristih parkrat kdyz jsem to projizdel ze si rikam "vole zastav a kochej se".. je tam fakt paradne. Navic si nedokazu predstavit ze by u nas nekdo povolil krosit offroad narodnim parkem, nicmene on ten samotnej park ma rozlohu jak skoro pulka stredoceskyho kraje
schrek napsal:
To je bomba chlape jak ja ti zavidim
Nezávidíme, ale z celého srdce přejeme nesmíš to takhle na rovinu hned říct.
Tak to upresnim, opravdu zavidim, ale to neznamena ze mu to nepreju, hlavne at to jezdi
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček