to bmwivo - gratulujem v podstate moje vyberanie zacalo obdobnym zanovnym privesom, rozpocet bol 3-4tis eur, podla stavu a velkosti.
Neskor vsak rozum povedal, ze bych to vyuzil max 3× do roka a to mi nejak uz nestimovalo, vyvalit za to prachy a tak malo to vyuzivat a kukat sa na to doma a nejak to rozumne "zagarazovat"
Ked som nahodou narazil na hore uvedenu "vec" hned som to siel okuknut a bolo rozhodnute:
krasne retro, ktore mi postaci, je lahko skladovatelne, cenovo nenarocne a prckovi sa bude pacit
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Já vím já vím, kamarád to má ještě doma, jezdily jsme s tím jako děti s rodičema po kempech - byla to sranda to rozdělávat, jinak už dneska než toto tak to radši malého "poláka" tuším N 127, ale jináč dobrý, přeju pěkný zážitky.
Barborina napsal:
Já vím já vím, kamarád to má ještě doma, jezdily jsme s tím jako děti s rodičema po kempech - byla to sranda to rozdělávat, jinak už dneska než toto tak to radši malého "poláka" tuším N 127, ale jináč dobrý, přeju pěkný zážitky.
... presne a dobre si to popisal, to rozdelavani ma na tom najvac fascinuje, uz planujem rozne vyxytavky ktore sa na tom daju dorobit.
dik za prianie, taktiez xcem na tom zbierat zazitky pre moje dieta
.. toho polaka si idem este vyguglit
Barborina napsal:..... jinak už dneska než toto tak to radši malého "poláka" tuším N 127....
...jezdí jich po kempech pořád pár jezdí...ale jsou fakt maličké...
tak to ten moj "karavan" je ovela vacsi jak N127
a hlavne navrch pojde krasne ustlat TTR-ku a hura pre zazitky
...já koncem týdne konečně budu mít čas vyzvednout ten náš.
Jedinný přívěs, co by se mi aktuálně líbil, kdybych měnil, je Hymer eriba touring troll 530, v konfigurátoru jsem v tom za 900tis......zas tak moc se mi vlastně nelíbí...
...už se těším, až zase vyrazím...otázka, jak dlouho půjde a kam s tím jezdit...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Pavle - tak bacha moj "karavan" ma po rozlozeni 18m stvorcovych, teda viac ako niektore plnohodnotne karavany a na tom mojom sa da vozit i TTR-ka
... na plnohodnotne poriadne karavany som este mlady, az bude velky kupim si taky aj s garazou pre moto
Burstner Averso Plus 440...vepředu buď palanda nebo jedna postel a pod tím "garáž" na kola. Vzadu to má sezení do U a nad tím spouštěcí lůžko...pro mé použití dokonalé uspořádání...
Získalo to ocenění "karavan roku 2010"...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
...přátelé/nepřátelé, mám problém. v po mi oznámil půjčovatel obytného přívěsu, že mi vrátí zálohu a že karavan je KO a tudíž termín, který jsme měl domluvený 4.8. až 10.8.16 je v haj.lu
Potřeboval jsem karavan do Rakouska, postavit do kempu na spaní/vaření, jelikož v sobotu 9.8. se jedou kolozávody a nechtěl jsem jet se stanem. Karavan jsem měl zamluvený pro 4 lidi.
půjčovny, které mají přiměřeně "solidní" karavany jsem obvolal a s termínem jsem fakt v háji, což je asi pochopitelné.
Neměli bych jste prosím někdo, příp. nevěděli o někom, kdo by mohl půjčit karavan v uvedeném termínu. Zaručuji slušné zacházení, vlastní ložní prádlo, nádobí, nepoužívání toalety/umyvadla/sprchy apod..
Díky za příp. nabídky.
Honza
PS: táhnul bych to za Sharanem, takže by něco měl zvládnout, ale nějaký dvouosý domek na kole, už by asi bylo moc ;o))
www.jantruhlar.cz