Novej napsal:
koupím horský (mtb ) kolo velikost 19 - 20, kotoučovky a odpruženej předek. Jen ve výborném stavu. je to pro syna
...možná bych se nechal ukecat a nechal bych Ti me "staré" kolo, stavěl jsem si jej, rám Z US Marin Columbus Altec, tedy hliník, osazení XT, kotoucovky Formula, vidlice Manitou...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Emane, kup pro sebe kolo od Vjetrníka a já Ti prodám pro ženu Colnago a budete jezdit společně. Kolo bude jezdit skoro samo, zná to tam okolo Přihraz apod.. Jinak, to mi taky po vánocích tak nějak zbylo, stejně jako synovo ;o))
www.jantruhlar.cz
Včera mě přišel FELT Nine2. Taky v krabici rozložený na prvočinitele. Ale tak precizně zabalený, že rozbalení zabralo víc než složení.
Na to moje seniorský ježdění to stačí.
co mě nezabije , to mě posílí
Ted jsem se vratil od Lago di Garda.8 dni jezdeni na silnicce,z toho 6 dni v kopcich.Najeto 1100km.Paradni vyjezdy na monte Baldo atd.Ale vyjezd co jsem si dal posledni den byl fakt masakr.S nejlehcim prevodem 39/26 jsem tech 8 km rval nahoru hodinu,ale dal jsem to bez zastavky.Mimochodem se tam jelo Giro del Trentino a byli tam protesty,ze to neni jetitelne.
Tady je video z toho vyjezdu a ve skutecnosti je to o dost prudsi,nez to vypada na videu.Dolu napriklad nesmi jezdit ani skutry nebo auta s automatickou prevodovkou. YouTube Video
vevis přiložený následující obrázek:
[54.04Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Vevis, mohu Tě prosím poprosit o nějaké rozumné tipy na kolovýlety silnička/horáč v okolí Gardy + další info.
Chtěl bych jet letos v létě, kempovat někde v Macesine a odtamtud vyrážet na pěškovýlety a kolovýlety.
Chtěl bych jet s karavanem, pokud neseženu/nevyjde karavan, pak to bude stan jenom pěškovýlety + lehké feraty.
Díky H www.jantruhlar.cz
Ahoj, omluva, ale zkusím nabídnout zde.
Prodám horské kolo Colnago, vel. 17; "M", kupované v Liberci jako nové (veškeré papíry mám), ježděné mojí ženou po Jizerkách a v okolí Liberce. Kolo je pravidelně servisované, spotřební věci měněné jak bylo potřeba - brzdové destičky, zadní plášť, apod..
V případě prodeje vrátím na kolo origo Colnago sedlo (stříbrno červené) a origo Colnago představec. Žena si koupila "dámské sedlo Specialized, které lépe vyhovuje její anatomii a taky chtěl kratší krk, aby měla řídítka blíže k sobě.
Cena nového kola byla cca 45tis Kč, aktuálně představa o ceně cca 13-15tis Kč. O ceně můžeme diskutovat. Součástí kola bude určitě podsedlová brašna s duší.
Vybavení kola Shimano XT, brzy hydraulické Deore.
Díky H
PS: fotky příp. zájemci pošlu na mail.
Kolo prodáno dne 17.4.15
Honza_BMW_VW přiložený následující obrázek:
Ahoj, omluva, ale zkusím nabídnout zde.
Prodám horské kolo Pells, vel. 17; "M", kupované v Liberci jako nové (veškeré papíry mám), ježděné synem po Jizerkách a v okolí Liberce. 2x Král Šumavy, 2x Malevil cup. Kolo je pravidelně servisované, spotřební věci měněné jak bylo potřeba - brzdové destičky, plášťě, apod..
Cena nového kola byla cca 40tis Kč, aktuálně představa o ceně cca 13-15tis Kč. O ceně můžeme diskutovat. Součástí kola bude určitě podsedlová brašna s duší.
Vybavení kola Shimano XT, brzy hydraulické Deore.
Díky H
PS: fotky příp. zájemci pošlu na mail.
Honza_BMW_VW přiložený následující obrázek:
Tak dnes svižných 50km, ale žádné teplo tam tedy nebylo, za oknem to vypadalo výrazně lépe.......i pár sněhových vloček jsem schytal...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Takže chlapy, nabízím 8 tis, kdyby jste někdo byl opravdu zoufalej tak se mi ozvěte :-))))))))))))))
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Tak když už se tu poptávají a nabízejí kola, tak také přispěji... Měl bych na prodej karbonový Cannondale Flash HiMod, karbonová vidlice Lefty, komplet na Sram XX, kola DT Swiss (240s), karbonová sedlovka i řidítka, zkrátka komplet v karbonu, velikost XL (21" ) pro cca 180cm a víc. Původní cena skoro dvě kila... Nyní cca pětina
Jen ještě doplním - lze použít kola 27,5 tj 650b...
Geralt přiložený následující obrázek:
[195.71Kb]
Upravil Geralt dne 08.04.2015 20:49
KTM 1190 Adventure R