MichalD napsal:
tak zahoďte ty brambory a hurá pro ni
Když mě vyhovuje mít na motorce plynový lanko, spojkový lanko, kardan, 1 svíci ve válci, 4 ventily, poměrně lacinej a nenáročnej servis a kus řeleza pod prdelí, který se nebojí ani terénu ani utažených zatáček či dálnice.
Až budu chtít něco novějšího, budu sbírat víčka z PETek a pak je pošlu do fabriky, třeba mi daj na motorku slevu, když dodám většinu matroše.
Moc pěkně jsi to napsal...jen by mne zajímalo kde se na té Tvé motorce nachází ten "kus železa pod prdelí"
Zkus magnet milý Vlastimile, milý Vlastimile magnet zkus..
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Jo,tak tam je automatická převodovka,ale s možností sekvenčního řazení ...tak to pak i v terénu fungovat může to jsem teda fakt nečekal.
Nicméně,je to těžká motorka stejně,jako každá jiná a žádný 180kg suchý hmotnosti se nekoná ani omylem...a s tou malou nádrží to bude hodně moc záležet na tom,kolik to bude papat...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
pěkná, pěkná. Ty blinkry půjdou při prvním pádu do análu. Nádrže je opravdu škoda, jak píše hidalgo, TT si jistě poradí.
Jinak super přístrojovka, když to cracknu, dá se na tom pustit film?
WayAway - Na Bramboře kolem světa 2017
Biker755 napsal:
Hezká,ale má dvě chyby.Chybí boxer a kardan.A když si vzpomenu,jaký je (ne)přístup na ventily.Nechám si svůj traktor z Mnichova
Chápu, a jakej je přístup u boxera ke spojce ? napikaču viď
Konečně něco co možná bude konkurovat dnešní minimální nabídce.....
Mne osobně se nelíbí ty pos.raný pádla co jsou místo výfuku, ale to už mají téměř všechny nové modely od kohokoliv...za mě palec nahoru
Vypada dobre, mala nadrz ani moc nevadi kdyby to papalo malo. Jinak ta hmotnost by mohla byt nizssi bylo by to zajimavejsi.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Biker755 napsal:
Hezká,ale má dvě chyby.Chybí boxer a kardan.A když si vzpomenu,jaký je (ne)přístup na ventily.Nechám si svůj traktor z Mnichova
Nevím jak ty,ale já mám ve 170 tis dělaný ventily 17x a spojku 0x,takže blbej přístup ke spojce je absolutně nepodstatnej.
Biker755 napsal:
Nevím jak ty,ale já mám ve 170 tis dělaný ventily 17x a spojku 0x,takže blbej přístup ke spojce je absolutně nepodstatnej.
ventily per 10k? to ti v tom tolik chrastilo?
ale jinak blbej pristup ke spojce je potencialni pruser, vime vsichni. Zvlast na dovoleny.
LC uz to ma reseny lip.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ne woe,dělá se kontrola po 10ti,to bys měl vědět,jako bývalý majitel osmikila...to byla přehlídka šroubování na kterou se nezapomíná,ne?
a už jsi aspoň slyšel o někom,kdo by dělal spojku na dovolený?...Myslím někoho,kdo má IQ aspoň 80 a o motorku se aspoň uživatelsky stará...a samo mám na mysli pouze suchou spojku pořádných motorek
Upravil Mr GS dne 25.07.2015 12:16
Mr GS napsal:
ne woe,dělá se kontrola po 10ti,to bys měl vědět,jako bývalý majitel osmikila...to byla přehlídka šroubování na kterou se nezapomíná,ne?
a už jsi aspoň slyšel o někom,kdo by dělal spojku na dovolený...Myslím někoho,kdo má IQ aspoň 80 a o motorku se aspoň uživatelsky stará...a samo mám na mysli pouze suchou spojku pořádných motorek
jo slysel.. tusim TomasTT? kolik spojek jste spalili v maroku?
a mmch tvrdit, ze vylozene spatne pristupna spojka na ENDURU je konstrukcne ok.. to je faul vole. NENI
a mmch jak vosmikňoura tak LC ma ventily per 20k. Je to uz presnejc vyrobeny, chapes.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mr GS napsal:
a už jsi aspoň slyšel o někom,kdo by dělal spojku na dovolený...Myslím někoho,kdo má IQ aspoň 80 a o motorku se aspoň uživatelsky stará...a samo mám na mysli pouze suchou spojku pořádných motorek
a mmch tvrdit, ze vylozene spatne pristupna spojka na ENDURU je konstrukcne ok.. to je faul vole. NENI
a mmch jak vosmikňoura tak LC ma ventily per 20k. Je to uz presnejc vyrobeny, chapes.
a co jako?To je úplně normální,že vodník má menší vůle,ale nic to nehovoří o přesnosti a už vůbec ne o spolehlivosti.
Navíc dělat ventily pod falešnou nádrží s tisíci šroubky by mě stačilo jednou za 100tis ...stejně se tam počítá s tím,že to nikdo dělat nebude a zakuká něco dřív,než ventily a pak se to celý hodí do šmelcu.Však víš...
Upravil Mr GS dne 25.07.2015 12:23
Někdy to není o spojce,ale o lidech.Tak to se rovnou zeptej kolik chytráků tam málem zdechlo na dehydrataci,kolik lidí tam jezdí přes svítící kontrolku mazání a podobný zajímavý věci,který by se od dospělýho člověka nečekaly