Pardal napsal:
.... ale po silvestru se na to vrhnu....
A ted tu o Červené karkulce.
Ja sice nebeham,ale tak 3x tydne se porad vozim na kole.Ale ze jsi to Pardale ty,tak si na sylvestra vezmu boty a pujdu se s tebou probehnout.
Aby jsme jenom nechlastali!
Pardal napsal:
.... ale po silvestru se na to vrhnu....
A ted tu o Červené karkulce.
Ja sice nebeham,ale tak 3x tydne se porad vozim na kole.Ale ze jsi to Pardale ty,tak si na sylvestra vezmu boty a pujdu se s tebou probehnout.
Aby jsme jenom nechlastali!
Tak to půjdu s Váma ... ale když tam to je samej kopec ...
Pardal napsal:
tak ja zatim denně běham a byl jsem si zaplavat... cviřit mi jesě rameno nedovolí ale po silvestru se na to vrhnu....
Teda, jak to děláš? Já za tento týden už podruhé oběhl Vinohradskou nemocnici (to je vzdálenost pro mě celkem smrtelná - 2km a kousek) a ani jednou neuběhnul víc v kuse, než dva bloky. Pokud by se to kolébání a šourání dalo nazvat během. Další dva bloky lapám vzduch, pak zase dva bloky.....a tak to jde dokola, až za cca půl hoďky, naprosto zchvácenej, padnu do sprchy.
No, maratónec ze mě nikdy nebyl a nebude. Ani sprinter A sádlo drží a drží, ale alespoň jsem o Vánocích nepřibral.
Taky plus
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Odpol.jsem si sel zabehat na tartan na venkovnim hristi, snih neodklizeny, malem jsem si rozbil hu.. pusu, tak jsem to po 2.kolecku zabalil, pokracovani zitra..
bluesbery napsal:
Odpol.jsem si sel zabehat na tartan na venkovnim hristi, snih neodklizeny, malem jsem si rozbil hu.. pusu, tak jsem to po 2.kolecku zabalil, pokracovani zitra..
zdar kámo jestli po běhu zajdeš třeba na čaj do putiky na hřišti tak tam prosím pozdravuj osazenstvo a popřej jim za mě vše nejlepší do nového roku. dík J.
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Mediku nepribrat pres svatky je super vysledek, ne? ;-)
Hlidej si tepovku a pujde Ti to behani lepe. Kolikrat je efektivnejsi rychle jit nez zbesile 200m bezet a pak pul kilaku lapat po dechu. Jak napalis pres 85% svoji max. TF, rychle spalis cukry a pak ses kozenej a uz se Ti nechce... Taky jsem se takhle ze zacatku mordoval. A kdyz jsem si pak zacal hlidat tepovku, tak jsem pak cumel jak jsem v cily svezi a ve finale jsem mel lepsi casy, nez kdyz jsem to rval silou. Navic tuk jde krasne pryc, kdyz palis v tom spravnem rozsahu... ;-)
Oooo, to jsem zase za chytraka, kru*adrat! :-D
Drzim vsem pesti! ;-)
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Fotka ze včera, když jsme šli pěšky se psem na přehradu
A dnes jsem už vytáh běžky. Z Jizerky suprový, z Bedřichova, Nové Louky o něco slabší, ale na staré lyže parádní.
takže SKOL
Honza_BMW_VW přiložený následující obrázek:
BURE napsal:
Mediku nepribrat pres svatky je super vysledek, ne? ;-)
Hlidej si tepovku a pujde Ti to behani lepe. Kolikrat je efektivnejsi rychle jit nez zbesile 200m bezet a pak pul kilaku lapat po dechu. Jak napalis pres 85% svoji max. TF, rychle spalis cukry a pak ses kozenej a uz se Ti nechce... Taky jsem se takhle ze zacatku mordoval. A kdyz jsem si pak zacal hlidat tepovku, tak jsem pak cumel jak jsem v cily svezi a ve finale jsem mel lepsi casy, nez kdyz jsem to rval silou. Navic tuk jde krasne pryc, kdyz palis v tom spravnem rozsahu... ;-)
Oooo, to jsem zase za chytraka, kru*adrat! :-D
Drzim vsem pesti! ;-)
jenze já netuším jak "sledovat tepovku" a ani to nemám v úmyslu. Neunavím se , jen prostě se nemůžu nadechnout a na to mě tepovka žádná nepomůže.
Tuk mě zase až tak nevadí. A opravdu mě nelze podezírat z nějakého zrychleného pohybu. Prostě zkouším jak prodloužit dech. Sem tam je pokrok vidět, ale chci víc.[flash width=200 height=50][/flash]
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Hodinky s merenim tepu koupis od 400Kc. Pokud ti tepovka behem dvou minut vyleti do nebes, tak nemuzes byt jeste unaveny, kazdopadne budes zafunenej jak sentinel!
Tepovka dokaze odhalit i tvuj soucasny stav. Kondicku nebo jestli jsi zregenerovany ci na tebe neco leze (nemyslim starou!)... Doporucuju vyzkouset! Zda se to jako kravina, ale ma to sakra neco do sebe! Pri efektivnim spalovani tuku nepostradatelny pomocnik.
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Medik napsal:
jenze já netuším jak "sledovat tepovku" a ani to nemám v úmyslu. Neunavím se , jen prostě se nemůžu nadechnout a na to mě tepovka žádná nepomůže.
Tuk mě zase až tak nevadí. A opravdu mě nelze podezírat z nějakého zrychleného pohybu. Prostě zkouším jak prodloužit dech. Sem tam je pokrok vidět, ale chci víc.[flash width=200 height=50][/flash]
Jestli je tu psáno o tepovce, tak neříkej, že to nemáš v úmyslu a nech si poradit. I bez měřáku se dá najít ta hranice a to tak, že jsi při aktivitě schopný mluvit a ještě popadneš dech. Mám namysli kloudnou větu, ne k***a, p**a.
Běh ti evidentně nedělá dobře, proto se raději zaměř na chůzi. Hoďku svižným tempem a pro celé tělo to bude lepší a účinější než se někde odrovnat špatným během.
"Človek má bežať,len keď ho lovia " ,ja si vystačím s venčením psa,svižnou chôdzou,4 km s prevýšením cca 155m , keď je teplo tak to zvládam za 40minút,teraz je to tak hoďka,na vrchole mám srdce v krku ,ale dá sa.....
Nezapájal som sa oficiálne do súťaže,je to môj boj,no na základe Bureho rád som trocha poupravil jedálniček a za 14 dní išli 2kg dole....aj napriek sviatkom.....mám radosť
Upravil hidalgo dne 01.01.2015 18:21
Cesta je cieľ...
Já měl 4 dny virozu s častým behanim :-)
Taky dobrá metoda...
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS