Posunula se mi připravovaná akce a tak mám víkend 7-10.8. neplánovaně možnost kamkoliv vyrazit. Dejte vědět pokud by jste někdo měli chuť zajet na východ Slovenska nebo i jinam.
Já jedu zítra s rodinou pryč a vracím se 2.8. Pak bych mohl kdykoliv na 3-4 dny pořádně protáhnout motorku
Pája
to Bohumil: nazdááár ...kdy se přidáš? pokud bys to měl daleko, můžem vyjet na jih a někde se potkat
to Paja1: já osobně v srpnu ještě nevím ...možná zopakuju Ukrajinu, možná budu doma
to Bystřické: v neděli se určitě "vypař" ...předběžně - pojedeme tu trasu PavlaGS co jsme plánovali min. týden (kolem Kružberku,potom směrem na Šternberk,ale ne úplně.V plovině cesty se odbočí na cesty 3 třídy a cestičkama se pomalu jede směrem k Paseckému žlebu a obci Paseka.Potom opět na Šternberk a za ním pak na Domašov a opět cestičkama,nebo spíš kozíma stezkama pomalu do Města Libavá. Pak se trasa pomalu směřuje ke Slezské hartě a opět mini cestama směr Kružberk a okolí.Suma sumárum něco kolem 280km,většinou cestama kde mají problém vyhnout se dvě auta.)
To Prezi:
Do té Ukrajiny bych po 3.8. šel.
Samo sebou nedám nezpevněné cesty, na to nejsem vybavený. Zpevněné lesní cesty se ale neleknu.
Budu doufat, že něco uzraje.
Zatím končím a valím nabalit auto a tradá pryč.
Pája
- sraz v 10:00 ve Fulneku u čerpačky (na výjezdu směr Odry)
- jede se trasa PavlaGS (viz. výše)
(PS: to Bystřické: blátíčka bude nepatrně - tu zkratku kolem Kružberka jezdí kámarád na Shadow 1100 na pneu bez vzorku, tak to na těch Anakeečkách dáš taky )
miky napsal:
Nasbíral jsem doma nějaké plusové body, takže doufám že se zítra přidám...
máte objednané počasí? nechci brát nepromoky...
prima!
...počasí je zamluvené, pro těch pár kapek co možná spadne nemoky neber
(Předpověď počasí pro Českou republiku na neděli 26.07.2009: Polojasno až oblačno, na severovýchodě ojediněle přeháňky. Nejvyšší teploty 20 až 24 st., v 1000 m na horách kolem 15 st.C. Mírný severozápadní vítr 2 až 6 m/s.)
Tak kluci.Poslušně hlásím že jsem opět zde .Právě jsem se vrátil z jižní Moravy (na moto,jak jinak) a už se připravuju na zítřek.Hlavně teda musím usušit pár věcí,protože mě cestou chytil kůůůůůůůůů.evský liják ,kdy jsem ani nestihl vyndat z kufrů nemok.Tak jsem teda zmokl jako slepice.Doufám že to na zítra usuším.