Tento měsíc jsem sháněl aku na 1150GSA a lepší cenu jsem neobjevil. Nevím proč se tady často zpochybňuje kde co. Sadílek dostal peníze na účet a do týdne byla aku doma. No problem! Můžu jen doporučit.
Vymenis, nadzvednu nadrz,podlozim kladivkem a baterku vytahnu,trochu hur se oddelavaji a pak nandavaji jistici gumove pasky,ale jde to. Lepsi nez bandu sundavat.
Aktualne 1250 GSA HP
.. ok , dikes
a ještě Váš názor ... mám tam tu novou baterku dát hned a nechat ji tam až do "mé" sezony nez vyjedu cca květen ... nebo ji tam dát těsně než vyjedu ?
Upravil chstepan dne 02.03.2013 16:28
(ch)stepan
Jestli neplánuješ vyjet, tak ji tam nedávej, akorát by se Ti vybíjela.
Mám studenou garáž, v zimě udržuji aku cca 1x měsíčně přes palubní zásuvku orig. nabíječem BMW, dává 0,5A, takže 20Ah aku nabije za 40 hod.
Upravil sadlo dne 02.03.2013 20:04
tak jsem se s tou výměnou baterky lopotil až jsem se n.a.s.r.a.l a tu bandasku sundal :-) ... kdybych to udělal hned byla by to brnkačka ... navíc jsem udělal předsezóní inspekci pod nádrží :-)
... dotaz: na straně mínus pólu je mezi hranou baterky a nádrží asi jen 1 mm mezera .. taky to tam bylo trošku ošoupaný .. díval jsem se na ten plechovej držák baterky a ten nejde nijak posunout, i silentbloky pod držákem jsou OK, na nádrží taky ... tak jsem tam nalepil kousek "chlupatý" samolepky mezi nádrža baterku...
máte to taky tak blízko nebo je někde něco špatně ?
chstepan napsal:
tak jsem se s tou výměnou baterky lopotil až jsem se n.a.s.r.a.l a tu bandasku sundal :-) ... kdybych to udělal hned byla by to brnkačka ... navíc jsem udělal předsezóní inspekci pod nádrží :-)
... dotaz: na straně mínus pólu je mezi hranou baterky a nádrží asi jen 1 mm mezera .. taky to tam bylo trošku ošoupaný .. díval jsem se na ten plechovej držák baterky a ten nejde nijak posunout, i silentbloky pod držákem jsou OK, na nádrží taky ... tak jsem tam nalepil kousek "chlupatý" samolepky mezi nádrža baterku...
máte to taky tak blízko nebo je někde něco špatně ?
díkes
Tak já zvednu bandasku, podložím jí berlí a za pět minut hotovo....mezi baterií a nadrží mám cca 2cm místa
chstepan napsal:
myslíš 2cm nad baterkou ? .. to mám taky ... ale z boku baterky ..
našel jsem fotku na internetu a koukám, že to tam má taky odřený ..
Z boku nic odřený nemám,ale taky nemám batku exide ale koyo ta může být malinko menší,je to kostra tak to stejně nevadí...