Dedkoid napsal:
Kdepak, maj to jen v eshopu. A ty potvory k nám neposílaj.
Myslel jsem jestli někdo nezná nějaký fígl nebo firmu která to DE koupí a pošle do CZ.
Jestli chces, muzu ti s tim pomoci. Ale nebude to hned. Posli odkaz do PM, co bys potreboval a vymyslime to.
Mám spadeno na ledviňák... Lucka mi novej Lidlovej zabavila Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Parukar : vím že je v pohodě, Lucka v něm jezdí už rok a já si ho koupil, protože vím, že je dobrej
Bajlak : termoprádlo naprosto super! Jezdím v něm už tušim 3 roky a fakt paráda. Rychle schne, je příijemné a nesmrdí. I mladá si v tom libuje...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
zetor napsal:
Včera jsem koupil komplet + 2x fusekle...jsem na to zvědavej...
Už seš trapnej,jak se opičíš
dělám si prd.el...já vzal dvoje fusky a jedno tričko...spodky na 12ADV netřeba
Triko je dobrej svěrák,že?Bude dobrý pod chráničovou košili,protože to se nikde nebude vyhrnovat a kroutit.
A ty ponožky jsou dost tenký,takže do chladu ani na off nebudou,ale na jízdu za Vevisoj do Chorvatska dobrý ...snad bude coolmax kůlovat,jak divej od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!!do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
taky jsem bral triko a asi skočim ještě pro ty fusky jestli ještě budou a fak jsem v první chvíli myslel,že jsem vzal jinou velikost (to už jsem omylem vzal ty spodky,ale vyměnili mi to)připadám si v tom jako béčko.