Vzhledem k tomu, jak vyostřené debaty o prezidentské volbě probíhají na sociálních sítích, by neznalý mohl usuzovat, že prezident má více pravomocí než sněmovna, vláda a soudní systém dohromady. Stále holt platí: emoce přicházejí, zdravý rozum odchází…
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Když už mě napadáš, je škoda že jsi si to po mě ani nepřečetl. Napsal jsem pouze že Německo je dokonalý příklad kam nacionalismus vede. Co předcházelo Německému nacismu si zjisti sám. Jak jsi přišel na to že necestuji. Na cestách v zahraničí jsem strávil celkem několik let. Ale už jsem si zvykl, že stačí něco napsat a hned se mi to vrátí totálně překroucené zpět.
Používat jako zdroj PL je stejné jako - včera jsem to slyšel ve frontě před Kauflandem.
S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
Vzhledem k tomu, jak vyostřené debaty o prezidentské volbě probíhají na sociálních sítích, by neznalý mohl usuzovat, že prezident má více pravomocí než sněmovna, vláda a soudní systém dohromady. Stále holt platí: emoce přicházejí, zdravý rozum odchází…
Prezident je jeden z nejvyssich statnich cinitelu, ktery ma (nove) navic PRIMY MANDAT od obcanu.
Ano, zavedenim prime volby doslo ke zmene. Viz jak to komentuje napr. Klaus ml..
Jak se muzeme podivat napr. na Zemana a Sobotku, tak Zeman vyuzil potencial sve funkce maximalne a na vladu tlacil co to slo.
Prezidenta nepodcenovat, zvlast ne toho hlasiteho a aktivniho
Upravil hicks dne 16.01.2018 13:10
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Roman Jakub napsal:
to Zdenal RT: S nima tenhle argumentační boj nevyhraješ. Protože oni neargumentují. Jen tě napadají. Nech to být. Je nepřesvědčíš. Mají své vidění světa. Je jednoduché, vyhovuje jim to. Nějak moc nepochopili k čemu ten úřad prezidenta má vlastně sloužit. Mají pocit, že je prezident v našem právním systému ochrání od EURa a migrantů. A to je ta nejdůležitější vlastnost, kterou má prezident podle nich mít.
Máš pravdu, je to ztráta času. Chyba byla sem vůbec chodit. Tady stačí "migranti,Merkel,Euro,EU a mají všichni rudo před očima.
Jo a ještě Soros, to praskaj cevky.
Upravil Zdenal RT dne 16.01.2018 13:13
Zdenal RT napsal:
Když už mě napadáš, je škoda že jsi si to po mě ani nepřečetl. Napsal jsem pouze že Německo je dokonalý příklad kam nacionalismus vede.
to je podobna argumentace jako kdybys odsuzoval sex, protoze muze vest ke znasilneni
Trochu ti hrabe, ne? Podivej se na nemcoury mezi valkama ... v kombinaci s jejich stadni mentalitou + povahou "odezdi ke zdi" je to podobny pruser, jako dnes.
Nemcouri znovu nici Evropu.. a ty jim v tom pomahas.
Nemel by sis zmenit nick na "Zdenek KOLABORANT"? )
17 cm
Roman Jakub napsal:
to Zdenal RT: S nima tenhle argumentační boj nevyhraješ. Protože oni neargumentují. Jen tě napadají. Nech to být. Je nepřesvědčíš. Mají své vidění světa. Je jednoduché, vyhovuje jim to. Nějak moc nepochopili k čemu ten úřad prezidenta má vlastně sloužit. Mají pocit, že je prezident v našem právním systému ochrání od EURa a migrantů. A to je ta nejdůležitější vlastnost, kterou má prezident podle nich mít.
Máš pravdu, je to ztráta času. Chyba byla sem vůbec chodit. Tady stačí "migranti,Merkel,Euro,EU a mají všichni rudo před očima.
Jo a ještě Soros, to praskaj cevky.
Došly Vám nesmysly, že.... A už jsi zkoušel "společně pohonit"? (Tvé vlastní doporučení).
Třeba to jen tlačí na centrum zdravého rozumu.
Hixy trhej!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Zdenal RT napsal:
To Hicks: Národní státy jsou dobré na co? Že v Českých Velenicích si budou hrát na čecháčky a v Gmündu na rakušáčky a budou na zebe střílet přes plot z praku? Za falešné vlastenectví se spíš schovává vlastní neschopnost.
z ucty k desitkam tisic Cechoslovaku, co polozili zivot pri vzniku a udrzeni Ceskoslovenske republiky, z ucty k nasim posadkam bombarderu 311 bombardovaci perute, z ucty k nasim hochum z 310te, 312te a 313te stihaci perute kteri bojovali a umirali za nasi SAMOSTATNOU REPUBLIKU,
te nazyvam:
.....O D P O R N Y M....K S I N D L E M.....
Verim, ze za tahle slova by te nasi hrdinove zastrelili na miste a pohodili u silnice.
Jdi do h.ajzlu.
(na snimku nasi z 311te u Wellingtonu na letisti v Norfolku)
Upravil hicks dne 16.01.2018 13:45
17 cm
Dobře ty! Že budeš trhat na až tak malé kousky, jsem nečekal (Toto byl můj poslední vstup do politické debaty na motowebu.) H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Koukám od Zemana až k mé mliované 311.peruti to je holt kouzlo diskuzi. Ale nedá mi to, protože jsem se tu dočetl takový divný věci....tak popoplujem a popořadě :
1. někdo tu srovnával W.Churchilla se Zemanem.... děs běs, tohle..se nejdřív podívejte kdo Churchill byl a jaké měl postoje...
2. někdo tu srovnával E.Háchu s Drahošem...to snad nemůžete myslet vážně, to je buď na pěst nebo na opáčko z historie..volím druhu možnost :Hácha byl jedním z nejčestnějšíh můžů naší historie, šupák Beneš ho za to nechal chcípnout jak psa v pankrácký cele, on, kterej zdrhnul a nechal Háchu aby tu kaši za něj pěkně vylízal, co měl pak asi dělat, právní purista s hitlerovejma hochama a kvérema u hlavy...vzal na sebe tu strašnou zodpovědnost a holt tančil na ostří nože celej protektorát...ono z Londýna nebo Moskvy se to kecalo...jenže tady tekla krev
3. někdo psal něco jako--jsme jen 10mil.národ a musíme se tedy včlenit do lůna EU...jsme moc malí apod... tak jen podotýkám, že stačí v podobných projevech z protektorátu nahradit slovo Říše slovem EU a slovo Vůdce slovem Brusel (či komise) a máte dokonalý projev vlajkařů, svatplukových gard nebo Kuratoria... jak přes kopírák milí Eurosvazáci...historie se zase opakuje
4. Hicks - opravdu si myslíš že nás Zeman spasí před Dublinem IV a podobnými zrůdnostmi co na nás chystaj ? Ten chlap už změnill názor tolikrát....možná bude někde u Soukupa brblat a prskat ale nakonec to podepíše..jsem přesvědčen..
ale na rovinu, Drahoš má jasné zadání--rozbít V4 a prosadit Euro, to je bez debat..
GS 1200 R Adventure
Hicks
Hele, klidně nade mnou můžeš vyhlásit fatwu, je mi to jedno.
Právě mnoho národních států vedlo v Evropě vždy k válkám. EHP těmto tendencím měl zabránit právě pomalým odstraňováním těchto nacionalistických tendencí,což se daří. 73 let nebyla v Evropě válka až na Jugoslávii kde růst nacionalismu k válce vedl a jak to dopadlo snad každý ví..
Dávat sem emotivní výlev z ww2 svědčí jen o nepochopení co se tenkrát stalo a co k tomu vedlo. Právě přeživší pochopili že jediná šance jak toto neopakovat je spojit bývalé nepřátelé a udělat z nich spojence přes společné ekonomické zájmy a odstraňování nacionalistických tendencí. To byl hlavní důvod proč vznikl společný trh. Dnešní bojovníci za národní státy toto vůbec nechápou a rozbíjí to, co pracně slepovali po válce naši předci právě proto aby se to co jsi uvedl už nikdy neopakovalo.
Polovina Čechů si chodí pro výplatu do německých fabrik, vydělané peníze utratí v Německých obchodech. Co jako chceš dělat?
Ano patriotismus je fajn, jen je škoda že v Česku končí za dveřmi Kauflandu kde "čeští patrioti" si cpou zlevněný Nemecký, Polský a podobný šunt do košíku a České zboží nechávají ležet. Když už jste patrioty,začněte třeba podporou Českých výrobků. Já to dělám.
charfe, nikde jsem nepsal že se musíme rozpustit ale jsme tak malí že spojence nutně potřebujeme, Rusko je čím dál víc nevyzpytatelné a nebezpečné.
Tímto končím
Upravil Zdenal RT dne 16.01.2018 15:08
chafre> než začneš napadat ti napíšu co mě vedlo k tomu srovnání a můžeš pak argumentovat.
Hácha byl úředníkem který vedl Nejvyšší správní soud. Drahoš vedl AVČR ani jeden nebyl (není) politikem.
Hácha naivně věřil ,že budou nacisti dodržovat platné mezinárodní dohody. Drahoš naivně doufá, že Dublin 4 nebude schválen prostou většinou.
Hácha byl moc slušný na danou dobu. Drahoš je stejný .Není zrovna klidná doba vůči EU.Není zrovna dobrá situace mezi EU a V4.
V ostatních věcech se shodnem, ale ani Drahoše nikdo nenutí v této době kandidovat. Bude se historicky tvrdit, že byl moc slušný a nemohl oponovat EU?
Zdenal RT napsal:
Hicks
Hele, klidně nade mnou můžeš vyhlásit fatwu, je mi to jedno.
Právě mnoho národních států vedlo v Evropě vždy k válkám. EHP těmto tendencím měl zabránit právě pomalým odstraňováním těchto nacionalistických tendencí,což se daří. 73 let nebyla v Evropě válka až na Jugoslávii kde růst nacionalismu k válce vedl a jak to dopadlo snad každý ví..
Dávat sem emotivní výlev z ww2 svědčí jen o nepochopení co se tenkrát stalo a co k tomu vedlo. Právě přeživší pochopili že jediná šance jak toto neopakovat je spojit bývalé nepřátelé a udělat z nich spojence přes společné ekonomické zájmy a odstraňování nacionalistických tendencí. To byl hlavní důvod proč vznikl společný trh. Dnešní bojovníci za národní státy toto vůbec nechápou a rozbíjí to, co pracně slepovali po válce naši předci právě proto aby se to co jsi uvedl už nikdy neopakovalo.
Polovina Čechů si chodí pro výplatu do německých fabrik, vydělané peníze utratí v Německých obchodech. Co jako chceš dělat?
Ano patriotismus je fajn, jen je škoda že v Česku končí za dveřmi Kauflandu kde "čeští patrioti" si cpou zlevněný Nemecký, Polský a podobný šunt do košíku a České zboží nechávají ležet. Když už jste patrioty,začněte třeba podporou Českých výrobků. Já to dělám.
charfe, nikde jsem nepsal že se musíme rozpustit ale jsme tak malí že spojence nutně potřebujeme, Rusko je čím dál víc nevyzpytatelné a nebezpečné.
Tímto končím
Chceš říct,že při návštěvě některé západní země(německo,francie,anglie..) ti připadá,že ten systém funguje? Nevím kdys tam byl naposledy,ale venku je to humus a nemáme jim totálně co závidět. Takže ikdyž vidíme,že ten vysněnej svět,za kerým sme se pídili nefunguje a směřuje dop.rdele,tak ho máme bezmezně následovat? Není rozumnější se poučit z chyb,který ten západ udělal a zvolit trochu jinej přístup?
Celej EHP vznikl né pro blaho lidí,ale pro blaho a ještě rychlejší zbohatnutí těch u vesla a těch,za které lobujou. V tomhle máš trochu zakalenej pohled na svět.
Čím že je to Rusko nebezpečné? Tím, že si vzalo zpět svůj Krym?
Dovolím si souhlasit, pokud se pseudo nová vláda Ukrajiny zachovala ke svému chlebodárci tak, jak se zachovala.
Anexe, co to je ****, to jste četli na idnesu, co?
Ta země se jmenuje Ukrajina, to je země u kraje. U jejich kraje, na konci jejich ruské země, tento kraj hodně dlouho podporovali plynem, penězi... A to, co jim tam EU udělala za "revoluci" byla jen revoluce finanční... Od Ruska nic nemají, od EU nic nemají, takže jsou kde???
Zeman na hrad...
Zlo nepřichází z Ruska, to staré CCCP je už pryč, zlo přichází z EU a od vítačů... To jsou stejné povahy, jako byli vítači před rokem 48... vítali komunisty.
R1200GS 08" je minulost >> ADV, HP2, 2V ???
aktuálně ADV 2012 pryč
aktuálně MAX IV 6X6
Ukrajina je samostatnej stát. Žijou tam Ukrajinci. To je národ. Za plyn i ropu si platí. Nikdo nemá právo jim brát vlastní území, který jim podle mezinárodního práva patří. Není třeba mě přesvědčovat, že je špatně že si tohle myslím.
říkám si hurikán
O čem se tady bavíte?! Stejně nikoho nepřesvědčíte, že jeden je lepší než druhy, když už každý má ten "jediný a správný názor" kdo bude nejlepší prezident. Všechny informace, které doložíte, určitě jsou zmanipulované a účelové a jenom ten můj zdroj je ten "nejsprávnější".
Zkuste si pročíst tohle a možná vám dojde, že přesvědčování je nesmyslné a tahle diskuze je ztráta času https://technet.i...0_veda_pka.
Tak šťastnou ruku při volbě prezidenta a ani jeden politik nestojí za to, aby se kvůli němu lidi hádali, protože se před diváky hádají a prohlašují, že nebudou spolupracovat a pak mimo záznam jdou spolu na skleničku Jsou to ....