Já mám letos 9 tis km, mám dost jiných problémů, chcípání za studena, častý svítící ABS, častý svítící spring strut, ale motor jede úžasně, tohle se mi neděje.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Mám dotaz na ty co mají R 1250 GS, nepozoroval jste někdo že je hlučný levý válec, takový ťukání ,cvakání ? Pravý je daleko tižší?! Koukal jsem i na YouTube to natáčeli. Co na to servisak?
Odkaz bohužel není funkční...
Kdybych nepotřeboval vozit všechny ty rozměrný a těžký krámy co pořád tahám v autě, stačila by mi k cestování jen motorka - i když rodina tvrdí něco jiného... https://www.motor...&scr=0
Ten první je tripleblack? asi? ta "židovská" kombinace barev na mě moc nefunguje, má to být odkaz na R80 nebo R100 nebo kýho výra... nevím.
pod trvalým dohledem
Mě se nejvíc poslední roky líbí HPčka (ikdyž ta loňská asi víc)
Ta černožlutá se mi nelíbí ikdyž to je evidentně historický odkaz
Upravil HonzaGS-SV dne 02.10.2020 08:47
Přesně.
Černožlutá ala gs100 není pěkná, ale kdyby udělali bilomodrou ala gs100, to by se mi moc líbilo. Nejhezčí LC Advík byl Rallye a malé LC v provedení HP. Černé motorky se mi obecně nelíbí.
Každý máme ale jiný vkus a to je dobře.
.
PavelDR napsal:
Přesně.
Černožlutá ala gs100 není pěkná, ale kdyby udělali bilomodrou ala gs100, to by se mi moc líbilo. Nejhezčí LC Advík byl Rallye a malé LC v provedení HP. Černé motorky se mi obecně nelíbí.
Každý máme ale jiný vkus a to je dobře.
Přesně... Mě se kupříkladu vůbec nelíbí modrá barva. Kdekoli. A to je na tom to hezké. Nemusí být všechny modely oranžové nebo zelené....