Nemůže. Absolutně ne. Upřímně asi je registrované spíš spojení GS s něčím, než GS samotné, tady je to ale doména státu, takže v tom budete nevinně
pod trvalým dohledem
hele.. mne se docela libi moto.gs... co myslite...? je to KRATKY...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Miguel napsal:
A pravděpodobně by prošlo i R1200.GS ale to už je moc vyhraněné.
obsazena.
jedina f800gs mi prosla.
ciste cislo to nebere.
17 cm
Miguel napsal:
Klídně moto.gs, šlo mi jen o to aby tam nějakým způsobem zůstalo to BMW...
jj... mne se moto.gs zatim libi mozna zatim nevic, co tu bylo.
17 cm
Miguel napsal:
Promiň, ale u mě je logické myšlení /schopnost posoudit, že bmw.gs je stejný prů.ser jako bmwgs.cz/ nadřazeno tomu, znát nazpaměť všechny doméhové přípony. Když se naučím nazpaměť Zlaté stránky, udělám na tebe dojem? Hloupost není totéž co nevědomost.
chápu... ego zabraňuje přiznání... ale nevědomost není to, co jsem u Tebe napadl... opakuji to už poněkolikáté, ale v pochopení stále nedochází...
Miguel napsal:
Promiň, ale u mě je logické myšlení /schopnost posoudit, že bmw.gs je stejný prů.ser jako bmwgs.cz/ nadřazeno tomu, znát nazpaměť všechny doméhové přípony. Když se naučím nazpaměť Zlaté stránky, udělám na tebe dojem? Hloupost není totéž co nevědomost.
chápu... ego zabraňuje přiznání... ale nevědomost není to, co jsem u Tebe napadl... opakuji to už poněkolikáté, ale v pochopení stále nedochází...
Přiznání čeho? že jsem udělal chybu při ověřování existence té domény? už jsem to napsal pětkrát ale můžu znovu. Ale podle mého, nijak to nesouvisí s logickým myšlením, na rozdíl od tvého úžasného nápadu nahradit bmwgs.cz novým bmw.gs a tvrdit, že je to řešení.
Ano, zmýlil jsem se, nevěděl jsem, že existuje doména .gs a při ověřování jsem udělal chybu. Nikdy jsem neřekl, že znám všechny domény nazpaměť - tedy, že jsem všeználek.
Miguel přiložený následující obrázek:
[36.93Kb]
Upravil Miguel dne 10.02.2019 17:07
pod trvalým dohledem
... už jsou ty výmluvy trochu trapné ne...? :-) Napsal jsi ze neexistuje... místo abys napsal něco jako "vím o tom houno, ale domnívám se, že jsem takovou doménu nejvyššího řadu nikdy neviděl", což by asi pravdě odpovídalo...
Nějak mi uniká, v čem je rozdíl. To je asi jako kdybych chtěl po tobě napsat, "já jsem tupoun, když jsem chtěl nahradit bmwgs.cz novým bmw.gs a vážně jsem si myslel, že se tím něco spraví".
Ale jak je libo vím o tom houno, ale domnívám se, že jsem takovou doménu nejvyššího řadu nikdy neviděl"
máš naprostou pravdu. Přesně jsi mi definoval co mám říct a tak jsem ti to tady napsal.
Napsal jsem, že neexistuje a vzápětí jsem se opravil, že jsem ji neznal, že opravdu existuje. Jestli se v tom chceš ještě šťourat a tančit oslavné tance svého vítězství, je ti přáno. Vidíš smítko u mě, ale břevno v oku tvém ti zůstává zcela utajeno...
pod trvalým dohledem
co vy?
17 cm
pindour na delku. Zmerim si i obvod, kdyz o to tak stojis
17 cm
hicks, Zetor a scozy - Koukám, že BMW má velkou kliku, že toto fórum existuje. Bez něho by si ty jejich stroje totiž zřejmě nikdo nekoupil. Zvlášť, když jde o tkovou neznámou značku a ty stroje na trhu absolutně ničím nevynikají...
Chlapi, asi by to chtělo sundat růžové brýle.
Máte pravdu, arazitování neboli využití značky BMW a GS tímto fórem zajisté také nehrozí, většina lidí sem zavítá z důvodu shlédnutí Michalových fotek jaguara a defíka, případně jawky. To dává smysl.
A co se té pomoci týče, tak BMW určitě neprahne po ničem jiném, než aby lidi kupovali ojetiny od Boba, jezdili servisovat svoje stroje k Tondovi a dalším podobným, případně si to na základě rady zde nabyté kutili doma.
Samozřejmě nic proti uvedeným "fachmanům" a jak už jsem psal ani Milošovi. Spíš naopak za tyhle lidi jsem rád a vážím si jich a jejich práce. Já budu rozhodně mnohem pravděpodobněji zákazníkem těchto lidí, než BMW, což je třeba konkrétní zásluha tohoto fóra a Miloše.
Nějak mi uniká o co jde. Je doména bmwgs.cz řádně zaregistrovaná a funkční? Je. Všecko ostatní je volovina. Ať si tu doménu kdokoli zkusí koupit. Buď ji majitel neprodá, nebo prodá. Ke je problém?
Můj dotaz před pár dny na BMW facebook a jejich dnešní vyjádření:
Dobrý den, dočetl jsem se, že české zastoupení BMW pracuje na likvidaci motorkářského fóra bmwgs.cz, které je naprosto unikátní co do množství a kvality informací a komunity kolem těchto motorek. Může mi někdo vysvětlit, proč?
BMW Česká republika Dobrý večer, Martin!
Prezistím Vám túto informáciu a dám čo najskôr vedieť.
Maroš / BMW FB Team
Martin Kolesár Děkuji
BMW Česká republika Dobrý večer, Martin!
BMW Motorrad Česká republika v žádné případě neusiluje o ukončení GS fóra. Naopak činnosti provozovatele tohoto fóra si velmi vážíme a jsme rádi, že tato platforma sdružující majitele a příznivce BMW GS na našem trhu aktivně funguje.
V nedávné době byl majitel domény bmwgs.cz kontaktován právním oddělením z naší centrály v Mnichově z důvodu neoprávněného použití ochranné známky, která náleží společnosti BMW. Nyní probíhají jednání mezi právní kanceláří a majitelem domény bmwgs.cz o smírném vyřešení této situace. Jako zástupci BMW pro ČR jsme u centrálního právního oddělení apelovali na takové řešení, které nenaruší provoz fóra pro jejich uživatele a zajistí hladký převod na doménu, která nebude v rozporu s používáním ochranné známky.