JirkaHK napsal:
Až budeš mít čas, udělej si kafe, posaď se, dej si nohy na stůl a poslechni si poslední rozhovor s molelulární bioložkou Soňou Pekovou na Radiožurnálu. Kdo je z krize vystrašen se jistě zklidní a kdo je v klidu, v pohodě si vychutná kafčo u příjemného povídání s doktorkou.
kdo je z krize vystrašen... https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/v-zemich-ktere-vsadily-na-benevolenci-pandemie-koronaviru-slabne-40322803#seq_no=5&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart&dop_req_id=uuJYCOu2etv-202005041506&source=article-detail
z článku:
Švédsko - minimální opatření, 10 mil obyvatel, 22 tis případů, 2679 obětí
u nás - 10 mil obyvatel, cca 8 tis případů, 249 mrtvých... rozdíl mezi přístupek a výsledky porovná každý sám... chřipečka...
pod trvalým dohledem
Chřipečka z laborky, která bohužel zabíjí i ošetřující personál.
Jinak dle mého názoru oslava Švédska, jako státu, který obětoval 2500 lidských životů a zejména lidí na konci produktivního věku, kteří vybudovali tamní blahobyt, je pouze smutný obrázek současného stavu jejich společnosti a pokusem místních milionchvilkových EU přisíračů oblbnout lidi.
Vzhledem k protestovanosti obyvatel ČR 261tis. vs. Švédsko 119tis. vypovídá o tom, že u nich můžou být skutečná čísla úplně jinde.
Dnešní skóre nových případů: 18:240 ČR vs. Švédsko.
Zdroj:
https://www.worldometers.info/coronavirus/
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
koukam, ze GSSG ma ban na facebooku.. asi ho pokousal ten koronavirus
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
GSSG napsal:
ale 3,14ču .. opustil jsem cukroušovu platformu, bo se nechovají demokraticky a dle Ústavy ČR !!!
..ja myslel, ze vy tam mate jako vlastni Ustavu...
17 cm
GSSG napsal:
je to paradox, že Ústava Velkomoravské říše byla převzata českými vladyky a zemany a stala se nám společnou
to mne vubec neprekvapuje.. u vas byli lidi vubec odjakziva desne ambiciozni.. viz Sobotka, Hrib...
17 cm
GSSG napsal:
je to paradox, že Ústava Velkomoravské říše byla převzata českými vladyky a zemany a stala se nám společnou
to mne vubec neprekvapuje.. u vas byli lidi vubec odjakziva desne ambiciozni.. viz Sobotka, Hrib...
jsou lidi, na které člověk nemůže být hrdý že jsou Moravané, ale jsou i lidi, na které nelze být hrdý, že vůbec opustili dělohu..řeporyjec budiž příkladem
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
když už se nedá jezdit, ani chodit do hospody (až na vyjímku pro ministry ) tak něco k přečtení .. https://www.petic...m/a/290412R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
j_a_k napsal:
Kdy vidím takový nadpis, je to pro mě jasně nesmsl, kterým nemá cenu se vůbec zabývat.
Ani se na to nepodíva a pak vytrubuje, že je to na hovno. Takový chytraky mám nejradši
Upravil Kuba89 dne 27.10.2020 15:34
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
To je těžký. Babiš v srpnu de facto jednal tak, jak se ti to (pravděpodobně) líbí, řekl, že roušky ne, opatření ne, druhá vlna nebude. A teď se mu to vrátilo jak bumerang. Samozřejmě, je to nechciříctco, ale na druhou stranu, lidem se nikdy nezavděčíš. Když budou umírat 80tníci po stovkách, budou mu říkat, že "ich zabil cez rúšky". Když budou nařízení, budou se vztekat podnikatelé...
Opatření jsou po celém světě, nejsme jediní.
pod trvalým dohledem
Covid je jako jízda na motorce. Ten kdo na ni nikdy nejel, říká jak je to nebezpečné a nejraději by zakázal motorky celoplošně. Ten kdo na ní jezdí pravidelně riskuje vážné zdravotní potíže.
A za to to stojí!
R1200GS 2010
stevebmw napsal:
Covid je jako jízda na motorce. Ten kdo na ni nikdy nejel, říká jak je to nebezpečné a nejraději by zakázal motorky celoplošně. Ten kdo na ní jezdí pravidelně riskuje vážné zdravotní potíže.
A za to to stojí!
..no clovece to si dovolim po me druhe mnou nezvinene nehode s Tebou tezce polemizovat. Na konci srpna slavim sve asi uz treti narozeniny - zastavim na skutru na krizovatce a zezadu me sestrelil borec v jednickove oktavce v cca 60-70 km/h ... brzdit zacal az kdyz me srazil. SKutr na sracku ... ja mesic limec, celej pomlacenej - mel jsem takovou kliku, ze i vysetrujici inspektor od policie mi rikal (ten samej co resil mpji nezavinenu nehodu 3 roky zpatky) ... clovece, tentokrat jsem tady vsichni prekvapeni, ze vam celkem nic neni - podle dokumentace te nehody mate byt mrtvej.....
... i kvuli zene, se ted na motorky moc nehrnu ... a skutry mam doma zakazany uplne...
..no a covid domu dotahla zena z MHD (nejspis) .... a i kdyz jsme oba meli relativne lehky prubeh - chripecka to teda nebyla. Oba - docela ve frome, celkem jsme sportovali , nekuraci, j chodil i do fitka na cross-fit.... ...mame oba ve finale poskozene plice, blbe se nam dejcha a po 2 kilometove prochazce jsme zrali na JIPku ... fakt si nedelam prdel...
...takze po vlastni zkusenosti .. pokud covid nedejboze chytnou mi rodice (75+ a ruzne s vekem souvisejici potize), tak to s velkou pravdepodobnosti nedaji.....
.. nejaky konstruktivni napad jak takovou pandemii resit? Kecu z obou stran jsem uz cetl a slysel bambilion ...
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Bubák: dik, jsem rad ze to zaznělo, a upřímně soucitim. Nechci se rouhat, ale když nedejboze umres, mas to za sebou, ale znamy známého říkal, ze z jarní infekce je ještě pořad tak na 30% výkonnosti a to by me osobně sra.. daleko víc...
Jak říkám, Babise nemusím ale tady at udělá co udělá, bude to špatně. Na druhou stranu, vést zemi v období hospodářského růstu dokáže (skoro) každý,
At si vyzkouší jaké to je velet v těžkých časech...
pod trvalým dohledem
Hosi muj pohled, chripka to neni ac jsme jen kaslal , zadne nasledky nemam, vetsina lidi kolem me pomalu ani nepoznali, ze neco maji, ale jelikoz prestali citit ranni kafe tak sli na testy a tak zjistili ze jsou POZITIVNI a ten zbytek se da rozdelit na dva tabory, ti co meli horecky a porad i po vyleceni se potykaji s obtizemi s dychanim a ti co to nedali a umreli. A ted ten pomel 15 : 5: 3. Ty co umreli jim bylo 60 67 a 73 s tím že 60 a 67 byly naprosto zdravi bez jakekoliv pridruzene choroby, kdyz pominu vysoky krevni tlak, ten 73 bohuzel mel zapal plic a k tomu covid a to jak mi potvrdil kamarad z ARO je konecna a sance ze umres 90%. Takze, za me to chripecka neni, muj nazor je ten, ze se nemelo tak moc rozvolnovat behem prazdnin a v neposledni rade opravdu nektere opatreni jsou zbytecna a hlavne porad je to vzdy jen tak napul, co je platne ze zavrou skoly, hospody a maloobchod, ale nechal otevreny supermarkety bez regulace poctu nakupujicich.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček