Docu vubec ti nezávidim barák u pláže. Už vim proč ho prodáváš.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Tomu říkám test !! http://testujeme....p?id=49204F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
# > Blondýna sedí doma naštvaná, že je bez peněz a přemýšlí jak by
# > k penězům přišla. V tom ji napadne únos dítěte. Hned běží před školu, kde
# > si vyhlídla prvního hezkého kluka a spěchá s ním domů.
# > Doma usedne ke stolu a píše anonym:
# > "Milá maminko dnes jsem ti unesla syna a chceš li ho ještě vidět,
# > tak dej do igelitky 1 000 000,-kč a nech mi je zítra v 16.00 v centru u
# > kašny.
# > Blondýna ".
# > Zalepila obálku, předala ji klukovi a poslala ho s ní domů. Na druhý den
# > běží ke kašně a tam igelitka s milionem a dopisem.
# > V tom stálo: Milion Vám posílám jako výkupné, ale můžu Vám říct,
# > že my blondýny bychom si takové sviňárny dělat neměly!
kdyz pivo ..................http://www.youtub...gVideo.phpTransylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Jdou 3 chlapi do bordela. První vleze do pokoje, zachvilku šílený řev. Vyleze ven a říká: " mám tak velkého kokota, že jsem jí natrhl piču". Jde druhý, zese šílený řev. Vyleze ven a říká: " mám tak velkého kokota, že jsem jí nath pr**l". Jde třetí, čtvrt hodiny klid, pak šílený řev. Vyleze ven a říká: " Mám ho malého, tak jsem jí alespoň zlomil ruku!
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
vnuk - babi nevidela's nekde tu krabicku co je na ni napis LSD?
babicka - na nakou krabicku se ti muzu vysrat, mam jine problemy... videl jsi toho zelenyho draka v kuchyni?
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Tri manzelske pary maji zajem vstoupit do ortodoxni sekty, kde podminkou pro iniciaci je ctrnactidenni sexualni abstinence. Prijdou na prijimaci pohovor a vrchni starsi se jich pta, jestli dodrzeli tuto podminku. Prvni manzel odpovida: - Jiste, bez problemu, nase vira je silnejsi nez pudy. Druhy manzel odpovida: - No druhy tyden jsem si musel jit lehnout na gauc v obyvaku, ale vydrzeli jsme. Treti manzel v rozpacich rika: - Ze zacatku to slo, ale potom se manzelka sehla na polici pro plechovku s fazolemi, ta ji spadla a jak se pro ni ohnula, tak jsem se neovladnul... - No ale to k nam nemuzete. - Ja jsem to tusil. My ostatne od te doby nesmime ani do Delvity...
Doc napsal:
vnuk - babi nevidela's nekde tu krabicku co je na ni napis LSD?
babicka - na nakou krabicku se ti muzu vysrat, mam jine problemy... videl jsi toho zelenyho draka v kuchyni?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
# I stvořil Bůh zemi a viděl, že se mu dílo podařilo ...
# Pak stvořil rostliny a zvířenu a pochválil se ...
# Potom stovřil muže a konstatoval, že ten se mu fakt povedl...
# Nakonec stvořil Bůh ženu, podíval se na ni, trošku se ušklíbl a pod vousy # si zamrmlal:
# "No co, tak se namaluje, no ...."
Sejdou se v hospodě 3 myšáci a vytahují se co všechno dokážou.První říká: "Já vylezu na pastičku na myši a cvičím s tím pérkem jako v posilovně". Druhý říká:" To nic není já sbírám jed na krysy,rozemelu ho,uvařim a píchám si to do žíly." Třetí dopije svojí skleničku a opovržlivě říká." Ty vaše dětský báchorky se nedají poslouchat.Jdu domu šukat kočku."
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Anička a Pepíček sedí na louce plné květu a dívají se, jak si to rozdává býk s jalovičkou.
Anička se optá Pepíčka: "Pepíčku, jak to ten býk ví, že to jalovička chce? "
Pepíček: "Býk to vycítí."
Anička: "A ty máš, do prdele, rýmu, nebo co ? ? ? "