sadilek napsal:
Tady ta partička z Bolzána mě odchytla hned při příjezdu a já už se skoro k nikomu jinýmu nedostal,jel jsem na Harlej a ve dvě když jsem se vrátil už bylo zavřeno a tak dík aspoň za pivo z petky od kluků.
Musím přestat chlastat jelikož od 15.00 co jsem přijel do 3.00 co jsem se odpotácel spát jsem se stačil ožrat 3X a to je fakt síla.Hraběnka ještě nespala a myslím že starej má zaděláno na problémy.Kdo ste jí ho nakonec ukázal?
Já myslím ,že se velmi jednoduše dá poznat, kdo si s hraběnkou užíval - pachatele identifikoval otisk jejího jediného zubu na genitáliích..
viz zpráva tisku: neznámý motorkář E.Ř. navštívil lékařskou pohotovost v Libni,kde mu byl ošetřen pyj po vášnivých erotických hrátkách..
A zrovna si nechal spravit mléčný řezák, vzadu nahoře, protože si ho nalomil o naušnici hraběnky.. A ještě si nalepil kníra, aby ho nebylo poznat
Upravil bluesbery dne 24.08.2009 10:43
Pánové když sem viděl ty videjka ze soboty, moje játra jsou mi vděčné,že jsem musel jinam.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ahoj všem. Mám jednu technickou zprávu někdo ze spolubydlících v chatě 4 zapomněl při odejdu brýle a nějké textilni kanicu. Mám to u sebe tak dejte vědět kam to mám poslat.
Jinak ještě jednou dík všem, co se mnou vydrželi stát na Kvildě a zejména Denisovi, který si tu trasu dal v lijáku ještě jednou pro nářadí. Motorka bez oného bazmeku jede normálně tak už ho tam asi nevrátím jen to zapojím nějak bezpečně. Pokud je pravda že pumpa se od 1150 neliší tak je to jen další kurvítko ve stroji.
P.S. viděl někdo najednou pumpu s 1150(poslední model) a 1200??????
Fifo,dik za super akci!Tem,kterym byla pri vyjizdce zima a mokro,tak vzkazuju,ze v nepromoku bylo teplo a sucho.Jo jak na jedny fotce lezi ta motorka,tak to nespadla.Proste uz bylo dost hodin,tak si sla lehnout.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Fifo,dik za super akci!Tem,kterym byla pri vyjizdce zima a mokro,tak vzkazuju,ze v nepromoku bylo teplo a sucho.Jo jak na jedny fotce lezi ta motorka,tak to nespadla.Proste uz bylo dost hodin,tak si sla lehnout.
Jo jo tak to já říkám taky motorky nepadaj jen jsou pouze unavený
Taky se přidávám s velkými díky! Byla to naprosto super akce!Pár lidí mě opravdu překvapilo,třeba Bluesbery Ty seš velkej hráč
to Milosch: nemáš vubec zač,čeče...
Až se dostanu domu na svuj komp,tak sem hodim taky pár fotek vy vejři,hlavně Emília s Harlejem... Rád jsem Vás osobně poznal.Na další akci Báwu zdar
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Taky se přidávám s díkem akorát jsem myslel že vlastníci šestsetpadesátek budou větší střelci-nakonec sem tam byl jen já ,monika a 3lidičky na starý f650. musím tu naší sekci šestsetpadesátníků nějak vyburcovat diť tohle byla ostuda.Jinak hlavně že nám vyšlo počasí sice mokro a smrad ale teplíčko.
Ludo46 napsal:
Ač pro mě první bmwgs sraz a doufám, že ne poslední, sice jsem musel v sobotu domů a je to škoda, koukám že jste se pěkně bavili Byla to super akce a super lidičky. Díky Kubrte za pokec a i ostatním
Hele Ludo,nemáš vubec zač,to já bych měl děkovat,ptže jsem se pársdně zaplavil na Plzeňským dialektu a moc dobře pokecal.Rád s tebou zase poklábosim
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
[104.53Kb]
Upravil Kubrt dne 25.08.2009 12:13
Ludo46 napsal:
Ač pro mě první bmwgs sraz a doufám, že ne poslední, sice jsem musel v sobotu domů a je to škoda, koukám že jste se pěkně bavili Byla to super akce a super lidičky. Díky Kubrte za pokec a i ostatním
Hele Ludo,nemáš vubec zač,to já bych měl děkovat,ptže jsem se pársdně zaplavil na Plzeňským dialektu a moc dobře pokecal.Rád s tebou zase poklábosim
čekal jsem celou páteční noc na Tebe a vono nic teď se musím jít zabít
Ty vejre.
Co je na tom špatnýho? Si eman Emílio
Upravil Kubrt dne 25.08.2009 13:53
Kubrt napsal:
Dal bych sem jedno video,aby jsi drahý Emílio pochopil,že nejsem zapráskaná bukvice,ale mohl bych z toho mít jisté opletačky se zákonem.Takže hoven
Co na to Elton John? A Jan Tleskač?
Zinkni mě to video do mailu,chci se poučit....
Nezinknu a nezasírejme vlákno plkama o hovně