swat napsal:
Máš se ptát rovnou co cheš vědět. Kdo to má tušit. Jo poměr cena výkon je dobrá. Za 4 litry máš boty co se nebojíš zničit. Svoji práci odvedou, také jsem s nima jezdil po Rumunsku a v pohodě stačí. Ani mi nevadilo že nemají tu vyndávací botu vevnitř, tu mají dominátory. Zkoušel jsem oboje ale ty terrain mi sedly víc. A jsou o litr levnější.
přesně tak k tomu přistupuju na vnitřní botě netrvám a jsou za pár kaček na noze sedí dobře tak snad i chvilku vydrží
Ty boty ma myslim Macabe a nestezuje si , je to celokozena bota, nepromokava s vibram podrazkou, za tiu cenu asi dobry, ale velkou ochranu nohy u toho nehledej , holent celkem prumer kotnik zadnej
Upravil schrek dne 16.09.2015 10:21
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
ja obsobně nedám dopustit na boty Gaerne na cestovani jsem pořídil Gaerne Midland s GTX a do terénu použivam Gaerne React - mam je již asi 4 roky ale pořád jsou perfektní
TCX track evo, dobrá bota, ale má měkčí podrážku. Vyřešil jsem to rozšířením stupaček a jsem spokojen i při dlouhé jízdě vestoje.
WayAway - Na Bramboře kolem světa 2017
cvrnda napsal:
Našel jsem na internetu Sidi Adventure 2.
Máte někdo zkušenost těmi dvojkami? http://www.motoqu...black-8897
V čem se liší od tzv. 1. Já mám tyto boty již třetí sezónu. A to co máš na fotce vypadá úplně stejne.
Za mě perfektní pevná bota, do které vůbec neteče.
BMW 1200 GS a ///M3
...právě si myslim, že je to v podstatě stejné jako první model.
Kloub to má stejný jako u jedniček jen na spodní části paty je to všíté jako jeden celek, což mně přijde lepší než u Adv.1
Jinak jsem zkoušel Alpinestar Toucan, BMW GS PRO, a tyhle mi sedly nejlíp, opravdu byly pohodlné.
Upravil cvrnda dne 17.09.2016 20:25
battul napsal:
Za mně také SIDI A. nejlepší bota, kterou jsem měl a stále mám!
Pohodlná, dobře se v ní chodí,jezdí,stojí. Jen je černá-pálí na ní sluníčko.
Když jsme popojížděli letos po pobřeží v Chorvatsku tak jsem měl kééčky a pařila se mi noha stejně jako ve vysokých botách.
Takže vedro sem vedro tam...
www.nejvyprodej.c...img][/img]
Dnes aktuálně new, cesta v chcanci do Slušovic pro ty botky (TCX INFINITY Gore-tex) a v eště větším chcanci z5. No uvidíme...zatím dobrý.
devolo přiložený následující obrázek:
TCX Track EVO Waterproof sede..
dobre seda na nohe.. vsecko je o pocitoch..
kotnik holen polyuretan..a motokros nejezdim..do parezu nekopem
lui175 přiložený následující obrázek:
devolo napsal: www.nejvyprodej.c...img][/img]
Dnes aktuálně new, cesta v chcanci do Slušovic pro ty botky (TCX INFINITY Gore-tex) a v eště větším chcanci z5. No uvidíme...zatím dobrý.
Ta cena je více než příznivá.
Otázka co znamená "vzhledová vada"
Jinak ty Sidi Adv mi přijdou co do pevnosti resp. bezpečnosti lepší.
Upravil cvrnda dne 17.09.2016 21:33
Jak uz jsem tu psal SIDI luxus asi top, akorat neni pro sirsi nohu takze alternativou je Alpinestar Toucan.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Nedavno jsem resil nakup bot a nakonec zvolil TCX X-Desert GTX.
SIDI Adv. mi nesedly vubec. Alpinestars Toucan o dost lepsi, ale prisly mi az moc obrnene a trochu mi v nich litala pata. TCX X-Desert jako by je delali na mou nohu... Po 3k km zatim velmi dobre. Skoda, ze nemaji kloub, ale jinak bez vyhrad. Na zacatku byly trochu tesne, ale po par set km se to vymacklo. Toucany naproti tomu byly pohodlne tak nejak rovnou z krabice. X-Deserty jsou proti tem vyse zminenym Track EVO dost pevnejsi, ty jsem zkousel taky.
Upravil HonzaMT dne 17.09.2016 22:37