Ale myslim si, že na sebe nenechá dlouho čekat. Na sraz by třeba nějaký mohli být i na volno? Já je teda nevyrábím, takže nechci mluvit za výrobce. Třeba to bude uplně jinak.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Díky. Mám zájem, takže až bude druhá vlna, dejte včas vědět. To original BMW není tak hezké
Nesnášel jsem jednoválce a endura, ale Bavoráček mě dostal. Prostě láska na první plyn.
Trička jsou hotová, příští týden je budu rozesílat.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
To jsem zase na sebe upletl bič kua
Takže začnu pomalu rozesílat, takže vydržte jo. A ti co to mají objednáno k vyzvednuí u mě, nechť tak učiní
swat přiložený následující obrázek:
[103.5Kb]
V mém profilu si najdete tel. na mě a kdo se pro to bude chtít stavit at mi napíše SMS. V práci nemůžu moc volat takže tak.
Tož už se mohu začít těšit? Žádný spěch, na Vysočině to zatím na triko nejni.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tak jsem včera navštívil a poznal swata a... už mám trika Vypadají skvěle. Dobrý matroš, výšivka.... Díky moc všem zainteresovaným za organizaci toho všeho pro nás ostatní postižené
Kurnik lidi neblazněte !!! Taky chodim do prace ne.
Zitra odesilam těmto lidem:
alda, allroad, basto, bečka, bigr, bubak, cycli, hrabeX, hytotoan, milos
A je v tom pěknej bordel, bo mám 2 seznamy, jeden o Miloša a druhej od Bohůša a jsou tam krapet neshody, takže to doladuju na místě a reklamace neberu
Zítra nabalím další várku atd atd.....přístí týden by to měli mít všichni doma......
swat napsal:
Kurnik lidi neblazněte !!! Taky chodim do prace ne.
Zitra odesilam těmto lidem:
alda, allroad, basto, bečka, bigr, bubak, cycli, hrabeX, hytotoan, milos
A je v tom pěknej bordel, bo mám 2 seznamy, jeden o Miloša a druhej od Bohůša a jsou tam krapet neshody, takže to doladuju na místě a reklamace neberu
Zítra nabalím další várku atd atd.....přístí týden by to měli mít všichni doma......
Už se těšim! Jsem rád,že jsem se dostal do téhle várky.