Vyjížďku jsme nestihli, ale udělali si "svojí". Lehké blouděníčko, ale hezké. Domů jsem to vzal vrchem a podíval se i do Krkonoš. Bobeš už hnije v garáži na vísce a já jsem prost humusu a dekonzumován v Praze u PC a připravuji se na návrat do pracovního procesu
Musím uznat, že Brňák Jim má slivku taky dobrou.
A jsem rád, že jsem přijel až v sobotu, protože se znám a po pátku bych v sobotu na Bobše ani nesedl
Blubery má peška, slivku jsem dovezl, ale již nebyl na místě, tak jsme jí ztrestali na jeho počest.
Link na fotky je zde a sorry, datum na foťáku je o měsíc napřed. Holt nikdo není dokonalý http://viro.rajce...16_Machov/ Rád jsem vás viděl a doufám, že se zase někdy urvu.
Jo a Vevis, ta poslední flaška nemá špunt na závit
A bacha, bylo zjištěno, že lze spát v teple, pochutiny nejsou k zahození...........prostě příště si třeba budu muset dávat víc bacha na hubu, páč budu mít dozor.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
[quote]Medik napsal(a):
Jo a Vevis, ta poslední flaška nemá špunt na závit
Hadej co se s tou posledni slivkou stalo?Jeste jednou diky!A musim uznat,ze ty dovezene slivovice byli vsechny vynikajici!Dokonce i ryzovice!A hlavne me dnes vubec nebolela hlava a uz od rana mi bylo tak nejak dobre.Asi to bude tim,ze jsem ty slivovice naredil spravnym mnozstvim piva a vodky.Pri bourani stanu jsem si s chuti dal zase pivo a dnes vecer mi Medikova slivovice opet chutnala!
Upravil vevis dne 16.05.2010 20:33
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal(a):
Hadej co se s tou posledni slivkou stalo?Jeste jednou diky!A musim uznat,ze ty dovezene slivovice byli vsechny vynikajici!Dokonce i ryzovice!A hlavne me dnes vubec nebolela hlava a uz od rana mi bylo tak nejak dobre.Asi to bude tim,ze jsem ty slivovice naredil spravnym mnozstvim piva a vodky.Pri bourani stanu jsem si s chuti dal zase pivo a dnes vecer mi Medikova slivovice opet chutnala!
Ty jsi tedy odborník Ta poslední malá láhev pro případ nouze a ztroskotání není slivka, ale jablko
Ale co, hlavně že ti chutná Já si jdu taky jednoho šoupnout.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
To Vevisíky tobě za organizaci srazu vše super,kýta,plzeň,teplé pokoje měl jsemdle pana vedoucího postel v plné výbavě včetně ESA rozuměj deka,polštář jsme skromní hoši od vrtulek,takže co víc si přát
To Kubrt:ty rentgenovej snímkuuž se neschovávej za toho Jardu
Hláška páteční večera:Kubrt se chvástá,někdo ho okřikne a už huláká Jardo kde jsi-pomóc
Tak ted nevim, byl jsem na motorkarskym srazu nebo na moravskym kostu slivovice.? V Machove evidentne proteklo vic slivky nez benzinu.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Velká pochvala Vevisovi za organizaci a přípravu akce, Kukulďákům samozřejmě taky. Bylo to moc prima, už se těším na další
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Přidávám se ke všem chválícím zprávám. Noblesní akce, super organizace, parádně zvolené místo a báječní lidé. Pokecali jsme dokonale a smíchem si prodloužili život o mnoho let.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Alda napsal(a):
Kuurna ze bych zase zopaknul Aldosraz?
Raději bych chvilku počkal, jak jsem tak koukal, tak do července by člověk mohl jezdit skoro pořád po srazech
Klub Boxer Morava zve všechny příznivce motocyklů BMW na klubový sraz, který se koná od 28.5. do 30.5.2010 v rekreačním areálu Kristýna - Hrádek nad Nisou (u Liberce
Od 4. do 6.6.2010 se koná 2. ročník Touratech Travel Event.
Od 11. - 13. června 2010 se koná 6. motosraz Moto klubu BMW Czech Republic
Od 18.6. do 20.6.2010 se koná v kempu Jordán Osečná - Chrástava již 46. sraz BMW clubu Praha.
Od 25.6. do 27.6. 2010 se u Vírské přehrady v kempu Na kopci se uskuteční pohodový Motosraz Vysočina.
1. BMW MOTOCAMP 2010, který se uskuteční v termínu 26.-27.6.2010.
Bylo u tebe houby zle a je kam si zajet, o tom žádná Ovšem já nikam moc nemůžu, brzo by mě došla slivka
Upravil Medik dne 17.05.2010 15:12
Mediku,zapomel jsi na ten nejdulezitejsi! 28.5.-30.5. sraz dvouventilu na valassku!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal(a):
Mediku,zapomel jsi na ten nejdulezitejsi! 28.5.-30.5. sraz dvouventilu na valassku!
To nemohu sloužit, bo bych musel nějaké vymontovat Vzal jsem jen termíny z hlavní stránky u nás. Podívat se někam dál, tak by člověk neměl čas ani na pořádnou opici pro samé srazy Tedy pokud by je chtěl stíhat všechny. Mě ty větší akce netáhnout, raději mám pár lidí.