Jedním slovem - super!
Nebyla mi vůbec zima, jelo se mi opravdu skvěle. Mají to opravdu vymyšlené do detailů... Mohu jen doporučit! Uvidíme, jak na tom bude s výdrží, ale doufám, že nějaký rok v tom odjezdím.
Zjistil jsem, že místo stříbrného BMW by se mi k tomu hodil spíše mandarín...
KTM 1190 Adventure R
Co to máš za kalhoty...nemuzu je nawww.polo-motorrad.de najit kua.....
Proč mandarín ???
Upravil swat dne 01.01.2008 20:01
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Ty kalhoty jsou k té bundě, taky Pharao Tibet.
Mám dojem, že 14 dní poté, co jsem to oblečení koupil (někdy začátkem prosince), to stáhli z netu...
Já to koupil komplet za 240 euro... takže jsem max. spokojenej, měli na to výprodej.
No, k té pískové barvě by se hodila spíše barva mandarín, než stříbrná... ikdyž, ta je univerzální...
A nebo si BMW přestříkám do pouštní barvy, tu asi nikdo nemá
KTM 1190 Adventure R
Jo a kdybys měl zájem, tak můj kolega z práce je velký kamarád se šéfem Pola v Dresden, tak ti můžu zjistit, zda by se dali ještě sehnat.On mi to s ním dohodnul, já přijel a měl to už připravené na prodejně, protože mi sháněli v ostatních skladech velikost přesně na mne, tedy komplet M.
KTM 1190 Adventure R
Ja chci ty šedy pharao ale diky za nabidku přeci jen ta šedá jde lepe ke stříbrné F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Lokalita: Moravské Budějovice
-2°zatazeno a nefouka mlha silnice-naledi (sul) Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
kdy uz to skonci dyt vsude hlasi nad nulou a u nas je to furt naruby mlha namraza led =letos jeste 0km
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
+1°zatazeno a nefouka mlha silnice-mokra
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
+5°C , slunce se snaží vykouknout, ale nejde mu to. Zkrátka je hezky a snad to i vyjde.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
+5°plojasno a nefouka silnice-mokra konecne Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.