Jarda-vopic napsal:
Já si právě myslím, že o ceně to není. Ty co ho prostě chtejí, ty objednávku dali a čekaj na něj. Proto navrhuju cenu naopak zvýšit a nechat vytisknout ten menší počet. Zas o tolik dražší to být nemůže.
Navrhuješ udělat z kalendáře hodně luxusní záležitost.
To mi pak nezbude než pogratulovat štastlivcům, kteří si ho pořídí a utratit peníze jinak...
Pája
Jarda-vopic napsal:
Já si právě myslím, že o ceně to není. Ty co ho prostě chtejí, ty objednávku dali a čekaj na něj. Proto navrhuju cenu naopak zvýšit a nechat vytisknout ten menší počet. Zas o tolik dražší to být nemůže.
Navrhuješ udělat z kalendáře hodně luxusní záležitost.
To mi pak nezbude než pogratulovat štastlivcům, kteří si ho pořídí a utratit peníze jinak...
A ti, co si ho koupí jej budou vozit na srazy aby ostatní viděli, jak vypadá :-)
paja1: No pořád lepší koupit si kalendář na začátku roku o stovku dražší, než ho dostat v březnu, nebo v A3 formátu někdy v únoru, než se nastřádaj objednávky od těch, kterým se to zdá v A2 drahý. Samozřejmě píšu za sebe ......
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD
A3 by byl rozměrově v pohodě a pokud by cena klesla pod 300Kč při 100 kusech tak myslím, že pár kámošů i já ukecám, aby si ho ještě pořídili. Navíc při A3 by i tvé řešení se zvýšením ceny na úkor počtu kusů bylo schůdnější....
Pája
pokad by to bylo ve formátu A3 ..jdu do teho...takže zatím to píšu sem a budu to tu sledovat....jakmile se rozhodnete pro formát A3 píšu objednávku do komentářů....
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
mencas napsal:
pokad by to bylo ve formátu A3 ..jdu do teho...takže zatím to píšu sem a budu to tu sledovat....jakmile se rozhodnete pro formát A3 píšu objednávku do komentářů....
To je vončo, Kluciii kdo ještě???
To Hicks: Dejte do placu cenu pro A3 místo A2 a věřím, že se to rozhýbe jiným tempem.....
Pája
paja1: a když budete v tom naceňování, hoďte do placu i cenu (pokad je to ve vašich silách) za klasický stolní kalendář, protože tu vevisovu připomínku chápu a souhlasím...a je mi jedno jestli tam bude ta foto nebo ta foto, ale hlavně ať je to hezká fotka-myslím co se týče rozlišení, aby nebyla mázlá nebo na ní nebyly kostičky .....děkuji
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
mencas napsal:
To je vončo, Kluciii kdo ještě???
To Hicks: Dejte do placu cenu pro A3 místo A2 a věřím, že se to rozhýbe jiným tempem.....
stepan napsal:
Také se hlásím, že A3 bych pod 300,- bral.
Ja taky,mozna 2x.Taky uz by asi bylo nacase vybrat ty definitivni fotky.
Stale jeste tam mate nahradniky,uzsi vyber a ty definitivni jeste nejsou vsechny.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tohle je klasika o ničem, kterou nabízí každá velká drogerie. Koukni na to pořádně. A3 za 450.
Do garáže jsem si před vánoci vytisknul na fotopapír svůj A4 kalendář 14 stran dělaný v PowePointu, který vyšel 100 papír + cca 50 inkoust.
Tady se bavíme o BMWGS kalendáři, který snad bude unikát....
Pája
Tohle je klasika o ničem, kterou nabízí každá velká drogerie. Koukni na to pořádně. A3 za 450.
Do garáže jsem si před vánoci vytisknul na fotopapír svůj A4 kalendář 14 stran dělaný v PowePointu, který vyšel 100 papír + cca 50 inkoust.
Tady se bavíme o BMWGS kalendáři, který snad bude unikát....
No právě, chcete unikát a řešíte tady 100Kč v ceně. 3 litry benzínu!!! Nechápu a asi nikdy to nepochopím!!!
Jarda-vopic napsal:
No právě, chcete unikát a řešíte tady 100Kč v ceně. 3 litry benzínu!!! Nechápu a asi nikdy to nepochopím!!!
Já osobně nemám na A2 kalendář nikde místo. A cena je pro mne spíš psychologického charakteru, než, že by mne porazilo 100,- Kč.
Za sebe mohu říct, že ty fotky se mi zas tak moc nelíběj, abych ten kalendář musel mít, ale když bude za nějakou pro mne psychologicky přijatelnou cenu, tak si ho koupím. Ale A2 fakt nikam nedám.
Jarda-vopic napsal:
Co je tady k nepochopení?
Nikdo z nás tady není na stovce závislý. Jen každý ji dá za něco jiného.
Předpokládám, že taky nekoupíš třeba půl litra Bechera za 500Kč. Teda pokud nemáš absťák a nejsi uprostřed Sibiře v krámě s jedinou flaškou.
Trochu sice přeháním, ale princip je jasný. Pokud má kalendář stát víc, než za kolik je člověk ochoten si udělat drobnou radost tak ho nekoupí a koupí si pro radost něco jiného....
Pája
Tak si kup pro svou radost něco jinýho a nekaž radost skoro 50ti lidem, který si objednali kalendář tak, jak byl v nabídce za celkem rozumnou cenu.
Přátelé, moc řečí a málo činů... Chtěl bych, aby někdo z producentů jasně napsal na co se čeká, popř. do kdy se ještě čekat bude, protože jinak čekám do konce ledna a pak objednávku ruším.
a) Hixovi padlo ve ctvrtek doma DSL, takze to musime resit v kanclu.
dneska by mel byt dalsi progress, update a reakce
sorry za zdrzeni, obrovsky mnozstvi prace + par blbejch soubeznejch komplikaci typu to padly DSL apod.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2