perfektní zařízení na testování mazacích prostředků zatím bezkonkurenčně vede 15 let stará A4 od mogulu nechala za sebou speciáli od schell a jiné značky.V záloze je ještě Castrol a pak už s příměsí měditož uvidíme
jencekgs napsal(a):
To musí ale řvát když to Petr slyšel
Na to nelezu, jednou jsem to zkoušel a málem mě ta sviňa zhodila
moranka napsal(a):
pískal mi orbitrack
Petr to neslyší, ale jak Ti třičtvrtě hodiny dělá kvik, kvik, kvik, kvik, kvik, kvik, kvik, kvik, kvik, kvik, kvik, kvik, kvik, kvik, kvik, kvik, kvik, kvik, kvik, kvik, kvik,tak to je o nervy a pak už no ne zrovna řvu, ale připomínám se já.
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
Svaca04 napsal(a):
MIMO MÍSU.
Nakolik hodin vidíte odjezd toho 13.3 do Brna. At vím aspon přibližně. Brány BVV jsou otevřeny ..13. 3. 2010 (sobota) - 9.00 – 19.00 hod.
Díky za info
jak znam sfoju robu tak budem uš ve štyry vzhuru
...víkend se nám blíží ...jak tedy vidíte odjezd v sobotu do Brna?
...navrhuji, že by nás Ostravaci nabrali v 7:30 v NJ u Shellky (tedy, pokud to klapne s tím Tranzitem)
Svaca04 napsal(a):
MIMO MÍSU.
Nakolik hodin vidíte odjezd toho 13.3 do Brna. At vím aspon přibližně. Brány BVV jsou otevřeny ..13. 3. 2010 (sobota) - 9.00 – 19.00 hod.
Díky za info
...navrhuji, že by nás Ostravaci nabrali v 7:30 v NJ u Shellky (tedy, pokud to klapne s tím Tranzitem)
Svaca04 napsal(a):
MIMO MÍSU.
Díky za info
Jedu už ve čtvrtek, bo na víkend je v plánu expedice ydykseB .. to jen, ať na mně nečekáte....
tobig
Svaca04 napsal(a):
MIMO MÍSU.
Díky za info
chci se poptat, kdy to cca budete vědět jestli je tranzit na 100% bo ja odřekl klukům soustředění kvůli tomu brnu tak abych jel aspon na jednu akci když obě nestihnu
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
hola hola kolektive ...jeden dotaz "mimo téma"
Našli byste doma – v garáži – na půdě, nějakou starou a už nepoužívanou přilbu kterou už nebudete postrádat?
Proč?
Mám známou – mladou šikovnou výtvarnici - kterou jsem motivoval aby si pořídila airbrush soupravu a začala malovat helmy, nádrže apod. Včil by se jí šiklo pár starých škopků na trénink . Já jí můžu věnovat jen starou „památeční“ cassidu a i to není špatné pro začátek.
Tak pokud máte něco podobného, poprosím Vás o „dar na oltář umění“ - díky předem!
prezi napsal(a):
hola hola kolektive ...jeden dotaz "mimo téma"
Našli byste doma – v garáži – na půdě, nějakou starou a už nepoužívanou přilbu kterou už nebudete postrádat?
Proč?
Mám známou – mladou šikovnou výtvarnici - kterou jsem motivoval aby si pořídila airbrush soupravu a začala malovat helmy, nádrže apod. Včil by se jí šiklo pár starých škopků na trénink . Já jí můžu věnovat jen starou „památeční“ cassidu a i to není špatné pro začátek.
Tak pokud máte něco podobného, poprosím Vás o „dar na oltář umění“ - díky předem!
prolezu garáž a určitě něco najdu, vezmu Ti to na nějakou společnou projížďku